Jump to content
×
×
  • Create New...

რა გავაკეთე?!


Windmühle
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი

@Mulan

გოგო, დედაჩემი აკეთებდა ამას და მე არ ვარ იმ დონის რომ მასე ტემპერატურებით ვაკეთო, ანუ ოდნავ მყარი ან რბილი არ მიწყეტს რამეს, ანუ თერმომეტრი არ გამომიყენებიათქო, თავს ვიმართლებ :lool:

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@marguerite ხო მარა ნახე, თაფლი პრეტენზიული შაქარი და თაფლი, სამი ყველაE პრეტენზიული სამუშაო პროდუქტი გაქვს ტემპერატურის კონტროლის გარეშე რანაირად? იმენა ბაბილონის გოდოლია, ყველა თავის ენაზე უბერავა მაგ სამივედან და სადღაც რაღაც მომენტი უნდა გადაკვანწო ისე რომ ჰარმონია მიიღო. მე შევურევდი თაფლს შაქარს, ვანილს ოღონდ თხევად დაფქულ ნუშს და კარაქს, სპრედს არა იმენა კარაქს და ვადუღებდი. იქნება წელვადი და სხეულიანი ნუგა. 

Edited by Mulan

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

გოგო, თაფლი ამიჭებს წელვადბას, შაქარი ამაგრებს და კარაქი მაგათში აღარ მგონია საჭირო

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

@marguerite ნუ გამაგრდება რა, გადაუსვამ პურზე და ისე შეჭამ :uxe:

მაინც ხომ უნდა დაღეჭო და დაარბილო პირში

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, marguerite said:

@საწყალი ოსვალდო რიოსი

რატომ მიგდებ მასხრად ;(

სულაც არა გურ, უბრალოდ რეალური გამოსავალი გითხარი, რომ არ დაგიოხრდეს პატიოსანი რბილი ნუგა

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
32 minutes წინ, marguerite said:

გოგო, თაფლი ამიჭებს წელვადბას, შაქარი ამაგრებს და კარაქი მაგათში აღარ მგონია საჭირო

თუ თერმომეტრს არ იყენებ და ტექნიკა მისი კეთების არ იცი კაი გამსოავალია კარაქი, ფორმირებასა  და წელვადობაში დაგეხმარება. მე პირადა ნუგა მიყვარს მარა იშვიათად მომენატროს ანუ ძნ ტკბილია და მსუყე ჩემთვის, აკლია რაღაც სხვა რაც შეიძ₾ება იყოს ნუშის ფქვილი ან დაფქული ნუში. 

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share