ფორუმელი Mulan Posted 19 ნოემბერი, 2020 Posted 19 ნოემბერი, 2020 (შესწორებული) @marguerite თხილეულობაზე ალერგია მაქვს როგორც წესი და ვერიდები ამიტომ მე თავზე ა რვაყრი ნუშს, ცვეტაევაც არ აყრიდა დარწმუნებული ვარ აქ დაგიდებ რეცეპტს მოკლეს, იქ ვმაღვალაკობთ რაღაც საშუალოა ტარტსა და პეროგს შორის არაჟნის გამო პროსტა ცოტა დიდი ხანი ჭირდება რომ გამოცხვეს დაბალ ტემპერატურაზე და მე დარიჩინს ვუშვრები, ანუ ვაშლს რომ დავჭრი ვაწურავ ლიმნის წვენს და დარიჩინს ვაყრი :) Edited 19 ნოემბერი, 2020 by cosmia Share on other sites More sharing options...
iaiameri Posted 19 ნოემბერი, 2020 Posted 19 ნოემბერი, 2020 მოკლეეედ, ჩემს ტირამისუში ან ხილი არ უნდა გამეკეთებინა, ან ორცხობილა არ უნდა დამესველებინა .. გაითვალისწინეთ!!!! Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 19 ნოემბერი, 2020 Posted 19 ნოემბერი, 2020 3 საათის წინ, mulan said: @marguerite თხილეულობაზე ალერგია მაქვს როგორც წესი და ვერიდები ამიტომ მე თავზე ა რვაყრი ნუშს, ცვეტაევაც არ აყრიდა დარწმუნებული ვარ აქ დაგიდებ რეცეპტს მოკლეს, იქ ვმაღვალაკობთ რაღაც საშუალოა ტარტსა და პეროგს შორის არაჟნის გამო პროსტა ცოტა დიდი ხანი ჭირდება რომ გამოცხვეს დაბალ ტემპერატურაზე და მე დარიჩინს ვუშვრები, ანუ ვაშლს რომ დავჭრი ვაწურავ ლიმნის წვენს და დარიჩინს ვაყრი :) აუ, რა გემრიელი იქნებააა ისე მიყვარს ჩირი და თხილი. ვაშლი მაინც უნივერსალურ-უგემერიელსია. რომ მოვამზადებ გაჩვენებთ :D ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 19 ნოემბერი, 2020 Posted 19 ნოემბერი, 2020 @marguerite სადღაც ლეჩხუმზე დავდე ბოლოს გაკეთებული მაგ რეცეოტით მაინტერსებს შენი ვიზუალურად როგორი გამოვა, ჩემი ნავულკანევს გავს სულ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 19 ნოემბერი, 2020 Posted 19 ნოემბერი, 2020 @mulan აუ, დარწმუნებული ვარ თავს შევირცხვენ ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 19 ნოემბერი, 2020 Posted 19 ნოემბერი, 2020 2 minutes წინ, marguerite said: @mulan აუ, დარწმუნებული ვარ თავს შევირცხვენ ოო მოიცა რა! კულინარია პრაქტიკის თემაა, დაიკიდე. მთავარია გემოებს აჯენდე და ვიზუალს და ფლეითინგს ჩაჯდომა უნდა მაგის დრო არ მაქვს თორემ სამ თვეში მოყვარულისთვის იდეალურად მეცოდინება, გაზაფხულზე თუ კორონა მიყუჩდა მეღვინეობის კურსების აღებას ვაპირებ და რაღაც მსგავსს მანდაც ვისწავლი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 19 ნოემბერი, 2020 Posted 19 ნოემბერი, 2020 9 minutes წინ, mulan said: ოო მოიცა რა! კულინარია პრაქტიკის თემაა, დაიკიდე. მთავარია გემოებს აჯენდე და ვიზუალს და ფლეითინგს ჩაჯდომა უნდა მაგის დრო არ მაქვს თორემ სამ თვეში მოყვარულისთვის იდეალურად მეცოდინება, გაზაფხულზე თუ კორონა მიყუჩდა მეღვინეობის კურსების აღებას ვაპირებ და რაღაც მსგავსს მანდაც ვისწავლი... აუ, რა კარგია, მე წითელი მოტკბო ღვინოები მიყვარს, მაგრამ ვერ ვარჩევ სახეობებს დედაა საოცარი მზარეული და მის ფონზე მუდმივად ,,ვიჩაგრები" ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 19 ნოემბერი, 2020 Posted 19 ნოემბერი, 2020 1 საათის წინ, marguerite said: აუ, რა კარგია, მე წითელი მოტკბო ღვინოები მიყვარს, მაგრამ ვერ ვარჩევ სახეობებს დედაა საოცარი მზარეული და მის ფონზე მუდმივად ,,ვიჩაგრები" რატო იჩაგრები? შეგიძლია აახიო ცოდნა! ეგრე ბებია და დედაც იდეალურები არიან მაგ ამბავში მაგრამ ამხელა პრაქტიკა აქვთ კი უნდა იყვნენ ისე ეგეთებიც. ისევ და ისევ გამოცდილების თემაა რა, ნუ წუწუნებ, გურმანებს მონდომება ჭირდებათ და იდეალურები შეიძლება ვიყოთ სამზარეულოში, პროსტა ტვინი და ლოგიკა მანდაცაა საჭირო რა Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა