Jump to content
×
×
  • Create New...

რა გავაკეთე?!


Windmühle
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@iaiameri

ვიზუალურად ვცნობ, მინახავს უბრალოდ მისგან ფხალს ამზადებენ და ევროპაში თესლი წაიღეს უნდათ გააშენონო კონკრეტულ შატოებშიო, ჩემი დაქალი მებჟუტურებოდა ამასწინათ და ერთი უნდ აჩავეკითხო კარგად, ფხლად არ მიჭამია არასდროს :user: 

მოვუსმინე კი საინტერესო ინფოა. პროსტა შხამიანი როა ეტყობა კიდევ რეალში, ეგ თუ ფხალი იქნებოდა ვერც წარმოვიდგენდი... 

Edited by cosmia

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, marguerite said:

ყოველთვის მიყვარდა გემრიელი რამეები

 

YJs-bciw.jpeg

რისი ტოსტია? 

და ის სოუსია თუ შედედებული რძე?

ღვინო კიდევ?

 

აუ ღვინოც მომენატრა

ვაფშე გამოპრანჭვა და სადმე ხმაურიან ხალხით სავსე ადგილას სასმელი და ჭამა მომენატრა რა :weep: 

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
5 minutes წინ, mulan said:

რისი ტოსტია? 

და ის სოუსია თუ შედედებული რძე?

ღვინო კიდევ?

 

აუ ღვინოც მომენატრა

ვაფშე გამოპრანჭვა და სადმე ხმაურიან ხალხით სავსე ადგილას სასმელი და ჭამა მომენატრა რა :weep: 

 

სახლშ ვაკეთებდი ჩერის ჩირს, ვაშრობდი სუნელებმოყრილს, მერე ზეთში ვინახავდი და ტოსტებში ვიყენებდი კარგად ამ პომიდვრის ჩირს და ყველს. როგორც მახსოვს ესააა. შედედებული მოხარშული რძე :classic_biggrin:

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, marguerite said:

სახლშ ვაკეთებდი ჩერის ჩირს, ვაშრობდი სუნელებმოყრილს, მერე ზეთში ვინახავდი და ტოსტებში ვიყენებდი კარგად ამ პომიდვრის ჩირს და ყველს. როგორც მახსოვს ესააა. შედედებული მოხარშული რძე :classic_biggrin:

ეგ როგორ? ჩერის ახმობ აერღუმელში? 

აუ ფოტო მაჩვენე თუ გაქვს რა როგორ გამოიყურებიან დამარინადებულები :) 

ხო შედედებულ რძეს მსუნაგი კილომეტრიდან მიხვდება ეგ რომაა მიიყვააარს

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 minute წინ, mulan said:

ეგ როგორ? ჩერის ახმობ აერღუმელში? 

აუ ფოტო მაჩვენე თუ გაქვს რა როგორ გამოიყურებიან დამარინადებულები :) 

ხო შედედებულ რძეს მსუნაგი კილომეტრიდან მიხვდება ეგ რომაა მიიყვააარს

წლების წინანდელია, თორემ დავიზარებდი?  :D

თუ დაგაინტერესებს რევცეპტს მოგინახავ, მე არ მაქვს ეზო, თორემ შეგიძლია გააშრო ჩირივით, მოაფრქვიო სუნელები, ცოტა ნივრის ფხვნილი(ც), თუ გიყვარს ნიორი, და დააწყო მზეზე(ჩვეულებრივი პომიდვრითაც გამოდის, მხოლოდ არაწვნიანი უნდა იყოს. ამიტომ ჩერი ჯობს). დაბალ ტემპერატურაზე ვაშრე საათები, მერე ჩვეულებრივ ქილაში ვტენიდი კარგად და ცხიმით ვავსებდი. მე ძალიან მომწონდა, ოჯახსაც.  შენც გიყვარს შედედებული რძე? :classic_biggrin:

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

@marguerite

აუ კი რა მინდა რეცეპტი!

დამიჯერებ რომ ჩემი ეზოს ჩერი ჯერ კიდევ მაქვს სამზარეულოში თვეზე მეტია დავკრიფე და ისეთი ლაამზებია მიდევს და ვუცქერ თან რაღაც ნაწილიდან თესლიც უნდა ავიღო :lol: 

ჩემმა რძალმა გაზიდა ჩემი მარაგი შედედებული რძის, მაინც არ ჭამ რად გინდაო, არა და ვჭამ. ხან და ხან. სულ არ შეიძლება ხიხიაა :user:

კარადაში რომ მიდევს მშვიდად ვარ :lol: 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, mulan said:

@marguerite

აუ კი რა მინდა რეცეპტი!

დამიჯერებ რომ ჩემი ეზოს ჩერი ჯერ კიდევ მაქვს სამზარეულოში თვეზე მეტია დავკრიფე და ისეთი ლაამზებია მიდევს და ვუცქერ თან რაღაც ნაწილიდან თესლიც უნდა ავიღო :lol: 

ჩემმა რძალმა გაზიდა ჩემი მარაგი შედედებული რძის, მაინც არ ჭამ რად გინდაო, არა და ვჭამ. ხან და ხან. სულ არ შეიძლება ხიხიაა :user:

კარადაში რომ მიდევს მშვიდად ვარ :lol: 

ჩათვალე, მშურს შენი პომიდვრების კი არა და სალათას რომ მოამადებ, ამის :classic_biggrin:

ეს რეცეპტია, პერფექტიდან ვისტავლე რამე-რუმეების მზადება 

http://www.perfectcook.org/index.php/recipe/1482-e1839ee18390e1839be18398e18393e18395e183a0e18398e183a1-e183a9e18398e183a0e18398

 

პ.ს. თუ მოამზადებ გვითხარი. მართლა უგემრიელესია

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share