Jump to content
×
×
  • Create New...

სენიორ ფრიმანი კარგად იყოს და 10 ცრუ მითი და 10 რეალობა ყველის შესახებ


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
1 საათის წინ, Mulan said:

მოვათუხთუხე ფონდიუ კაი თეთრი ღვინით, გავხუხე პური მეორე ნაზილი ნივრიანი ხუხებით, დავიდგი თეთრი ღვინო, მოვხალე კაკალი, ნუში, თხილი და წავიდა ტლიკინი სამეგობროში ხრამხრუმთან ერთად...

გააჩნია რომელი თეთრი ღვინო დაიდგით სენიორა. ასევე გააჩნია რა ყველით მოათუხთუხეთ ფონდიუ. საერთოდ არ გირჩევდით ფონდიუს, რადგან ცხელი ყველი შესაბამის თეთრ ღვინოს გემოს უცვლის/აკარგვინებს (ასევეა ნიორიც :დ), ამიტომ მხოლოდ მშრალი, "ხმელი" ყველი (მაგალითად პარმიჯიანო რეჯიანო ასე 5-7 წლის).

დანარჩენი მშვენიერია.

იმჰო.

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 საათის წინ, Moor said:

მოვა კიარა, გადაიხევს, მარა ორივე კაია.  იმერულიც მომწონს, გუდაც, ტენილიც და სულგუნიც და ვაფშე რაც კარგად გაკეთებული გამისინჯავს, ყველა სახეობა ასწორებს.  თუმცა პარმეზანი ყველას მირჩევნია  Mr Bean Waiting GIF by MOODMAN

ოოოო მძიმე წერტილებს შეეხე მეგობარო.

მე ასე ვერ ვიტყოდი, გრანო პადანოც თესლობაა და ედამი მაზდამიც, ერთი გაუდაა ცოტა მომძაღო, მარა ეგეც მევასება. მოცარელაა მართლა დებილი ყველი, თუ ბისტნეულთან გამომცხვარი არაა.

ხოდა, ბურატა მიყვარს კიდე, თქვენ? პრაქტიკულად იტალიური ნადუღი სულუგუნის ფირფიტაშია რა, მაგრამ პესტო, არომატული პომიდორი და ბაზილიკი რო აქვს ლააავ

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

  • ფორუმელი
4 minutes წინ, marguerite said:

შემოგირიგებს

ვადასტურებ :yes: shemorigebis masteria 

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share