01000001 Posted 17 ივნისი, 2021 Posted 17 ივნისი, 2021 (შესწორებული) თემა კულინარიული ხელოვნების მადისდაღმძვრელ ნიუანსებზე. Edited 17 ივნისი, 2021 by ChariotGod Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 17 ივნისი, 2021 Posted 17 ივნისი, 2021 რატო ვუყურე გადახვევებით მარა მაინც. აააა Share on other sites More sharing options...
01000001 Posted 17 ივნისი, 2021 Author Posted 17 ივნისი, 2021 @Mulan გეცოდინება შენც მელკი ვირიშვილობები დადე არ მოგერიდოს. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 17 ივნისი, 2021 Posted 17 ივნისი, 2021 6 minutes წინ, ChariotGod said: @Mulan გეცოდინება შენც მელკი ვირიშვილობები დადე არ მოგერიდოს. გამახსენდება დავდებ. ჭამის სურვილს მოგისპობს იმენა Share on other sites More sharing options...
01000001 Posted 17 ივნისი, 2021 Author Posted 17 ივნისი, 2021 რასსოლ პოვიშენნოი ვიაზკოსტი! ვხოხავ. sry Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 17 ივნისი, 2021 Posted 17 ივნისი, 2021 ეს ნახე და კიდევ ის უკვირთ კოკა-კოლა რატო მოაშორა რონალდომ მაგიდიდანო, შაქარია რომელიც დამოკიდებულებას იწვევს. ეს რატო უნდა ჭამო. კაკაოს კარაქი შენც შეგიძლია სახლში გააკეთო პროსტა მშობლებს ჩალიჩი ეზარებათ! Share on other sites More sharing options...
01000001 Posted 17 ივნისი, 2021 Author Posted 17 ივნისი, 2021 ჟელატინის მომზადების პროცესი უნდა იყოს კიდევ ამ თემაში imho. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 17 ივნისი, 2021 Posted 17 ივნისი, 2021 8 minutes წინ, ChariotGod said: ჟელატინის მომზადების პროცესი უნდა იყოს კიდევ ამ თემაში imho. ოსვალდო და მარგარიტა მოთაგე აუ რა საშინელი პროცესია მართლა რეებს ვჭამთ ბოლო წელიწადნახევარია ჩემ ცხოვრებაში შაქრის მოხმარება ალბათ 90 % ით შევამცირე. მანამდე ვემზადებოდი, ნელ-ნელა, ხილს ბევრად სხვა გემო აქვს, აი რომ ამბობენ სიგარეტის მწეველები თავის დანებების მერე ვუაფშე სხვა სურნელები აქვს სამაყროს და არ გვახსოვდაო იგივე შემიძლია ვთქვა გემოებზეც. ტკბილი გიტრუხებს ყველა ხილის, ყველა ინგედიენტის გემოს, გემოებს გიხეხავს, სტაფილო იცი როგორი ტკბილია? სააოოცრად! თითქოს გემოების სამყაროში ამოვყავი თავი და არ მინდა აქედან წასვლა. მინდა გამოვიყენო შაქარი ოღონდ რაციონალურად და დოზირებულად. მამენტ აღარც მინდება ისე ხშირად... რომ ვუყურებდი ვიდეოებს და ვკითხულობდი სტატიებს როგორ მუშაობს შაქრის ბიზნესი როგორ შეუტია შაქრის ბიზნესმა ცხიმებს და შექმნა მითი მაშნ როცა ცხიმი აუცილებელია ორგანიზმისთვის შაქარი კიდევ მცირე დოზითაც ან ხილიდან და ნახშირწყლებიდანაც გენერირდება... ყველა კუთხიდან გვაბოლებენ მოკლედ... Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა