Jump to content
×
×
  • Create New...

ბნელი კუნჭული


Recommended Posts

Posted (შესწორებული)

თემა კულინარიული ხელოვნების მადისდაღმძვრელ ნიუანსებზე.

 

 

Edited by ChariotGod
Share on other sites

  • ფორუმელი

რატო ვუყურე :facepalm:

გადახვევებით მარა მაინც. აააა

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
6 minutes წინ, ChariotGod said:

@Mulan

გეცოდინება შენც მელკი ვირიშვილობები

დადე არ მოგერიდოს.

გამახსენდება დავდებ.

ჭამის სურვილს მოგისპობს იმენა:holden:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

ეს ნახე

და კიდევ ის უკვირთ კოკა-კოლა რატო მოაშორა რონალდომ მაგიდიდანო, შაქარია რომელიც დამოკიდებულებას იწვევს. 

ეს რატო უნდა ჭამო. კაკაოს კარაქი შენც შეგიძლია სახლში გააკეთო პროსტა მშობლებს ჩალიჩი ეზარებათ! 

199306429_10216762736180084_3094016474398127213_n.jpg

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
8 minutes წინ, ChariotGod said:

ჟელატინის მომზადების პროცესი უნდა იყოს კიდევ ამ თემაში imho.

ოსვალდო და მარგარიტა მოთაგე :rolf:

აუ რა საშინელი პროცესია

მართლა რეებს ვჭამთ :facepalm:

ბოლო წელიწადნახევარია ჩემ ცხოვრებაში შაქრის მოხმარება ალბათ 90 % ით შევამცირე. მანამდე ვემზადებოდი, ნელ-ნელა, ხილს ბევრად სხვა გემო აქვს, აი რომ ამბობენ სიგარეტის მწეველები თავის დანებების მერე ვუაფშე სხვა სურნელები აქვს სამაყროს და არ გვახსოვდაო იგივე შემიძლია ვთქვა გემოებზეც. ტკბილი გიტრუხებს ყველა ხილის, ყველა ინგედიენტის გემოს, გემოებს გიხეხავს, სტაფილო იცი როგორი ტკბილია? სააოოცრად! თითქოს გემოების სამყაროში ამოვყავი თავი და არ მინდა აქედან წასვლა. მინდა გამოვიყენო შაქარი ოღონდ რაციონალურად და დოზირებულად. მამენტ აღარც მინდება ისე ხშირად... რომ ვუყურებდი ვიდეოებს და ვკითხულობდი სტატიებს როგორ მუშაობს შაქრის ბიზნესი როგორ შეუტია შაქრის ბიზნესმა ცხიმებს და შექმნა მითი მაშნ როცა ცხიმი აუცილებელია ორგანიზმისთვის შაქარი კიდევ მცირე დოზითაც ან ხილიდან და ნახშირწყლებიდანაც გენერირდება... ყველა კუთხიდან გვაბოლებენ მოკლედ...

 

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share