ფორუმელი Mulan Posted 21 თებერვალი, 2021 Posted 21 თებერვალი, 2021 თქვენი არ ვიცი მარა ჩემ ყოველდღიურ რაციონშია და არ მბეზრდება. დადეთ თქვენი ვარიანტები, რა ფორმით მიირთმევთ! ყიყლიყოები, ომლეტი, შაკშუკა, გლაზუნიები... ეწ ჩიჟი-ბიჟის უკეთესი ვარიანტია შაკშუკა, ჯიგრულად სანელებლებით, ეს ბენედიქტი და ომლეტები საჩემო არაა, ყიყლიყოები მიყვარს კიდევ ჰო და როცა კვერცხს შეიწვავთ რა ფორმით მოდით და დაწერეთ ხოლმე, რმაე განსხვავებულს თუ იმაღვალაკებთ ... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი გურიელ Posted 25 თებერვალი, 2021 Posted 25 თებერვალი, 2021 On 2/21/2021 at 6:12 PM, cosmia said: თქვენი არ ვიცი მარა ჩემ ყოველდღიურ რაციონშია და არ მბეზრდება. დადეთ თქვენი ვარიანტები, რა ფორმით მიირთმევთ! ყიყლიყოები, ომლეტი, შაკშუკა, გლაზუნიები... ეწ ჩიჟი-ბიჟის უკეთესი ვარიანტია შაკშუკა, ჯიგრულად სანელებლებით, ეს ბენედიქტი და ომლეტები საჩემო არაა, ყიყლიყოები მიყვარს კიდევ ჰო და როცა კვერცხს შეიწვავთ რა ფორმით მოდით და დაწერეთ ხოლმე, რმაე განსხვავებულს თუ იმაღვალაკებთ ... ნაღდი კვერცხი მოხარშული, ტარხუნა და გუდის ყველი(ძროხის)საუზმეზე Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 26 თებერვალი, 2021 Author Posted 26 თებერვალი, 2021 11 საათის წინ, გურიელ said: ნაღდი კვერცხი მოხარშული, ტარხუნა და გუდის ყველი(ძროხის)საუზმეზე აპეტაიზერია ჩვეულებრივი, ეგ ყველაფერი გახუხულ პურთან ერთად წავა ალბათ დილის გემრიელ საუზმეზე. მარა მე პაშოტი არ მიყვარს Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 27 თებერვალი, 2021 Posted 27 თებერვალი, 2021 გლაზუნიებად შემწვარი კვერცხი მშია ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 27 თებერვალი, 2021 Posted 27 თებერვალი, 2021 კვერცხი - ყველაზე ადვილად ასათვისებელი სრულფასოვანი ცილების წყარო. თუმცა ეგ არაა მისი ერთადერთი პლუსი. On 2/21/2021 at 6:12 PM, cosmia said: დადეთ თქვენი ვარიანტები, რა ფორმით მიირთმევთ! შემხვარი (ათვეფილი ან გლახუნიები), რომელიც თავის მხრივ შეიძლება იყოს პურთან (ყიყლიყო), ყველთან, ხახვთან, ძეხვთან, სოსისთან, სარდელთან, ქონის ნაჭრებთან,მაკარონთან, რძესთან, პამიდორთან ან რამდენიმე კომპონენტთან ერთად. მოხარშული (მაგრად ან თოხლოდ). უმი (გოგლი-მოგლი). ესაა ის სახეობები, რაც მე გამისნჯავს. On 2/21/2021 at 6:12 PM, cosmia said: ბენედიქტი და ომლეტები რომლებია? ომლეტი მგონი რძითაა, ხომ? თუ ეგაა, მაშინ ვიცი, მომიმზადებია. ბენედიქტი არც გამეგო აქამდე. რომის პაპს უშვრები შიგ თუ როგორ მზადდება? სადღაც წავიკითხე ასეთი მეთდი, ადუღებულ რძეში ჩაახლი კვერცხს და ცილა შემოეხარშება მომენტალურად. გაგისინჯავთ მსგავსი რამ? ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 27 თებერვალი, 2021 Posted 27 თებერვალი, 2021 ჰო, კიდევ ტვინთან ერთად შემწვარი არის კარგი კლასიკური ყიყლიყოს გარდა შემიწვამს წვრილად ჩაფხვნილ პურთან ერთადაც. ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 27 თებერვალი, 2021 Posted 27 თებერვალი, 2021 ახლახანს სერიოზული ყიყლიყო მივეცი ქათმის წვნიანით მოთხვრილ ჯამში ადგვეფილი სამი ბოყოლა კვერცხი, ბლომად პური და მისი ჯანი. მერე კიდევ ცოტა წვნიანიც დავაყოლე და ღუმილნარევი ხვნეშა-კრუსუნი ლამისაა მოვრთო (იხ. შესაბამისი თემა: https://bade.ge/topic/3756-siamovnebisgan-krusunebt-kholme/?tab=comments#comment-23672 ). ვინც სულ მაძღარია და წესიერად მოშიებას არ აცლის საკუთარ თავს, ის ვერ გამიგებს. ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 1 აპრილი, 2021 Posted 1 აპრილი, 2021 ახლახანს შევწვი ოთხი კვერცხი და მივირთვი. მანამდე ორს გულები ამოვაცალე და კაკაოიან გოგლიმოგლში გავუშვი, რომელმაც დესერტის როლი შეასრულა. წლებია არ მეჭამა გოგლიმოგლი. ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა