Jump to content
×
×
  • Create New...

მისი დიდებულება - კვერცხი


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი

:lol:

თქვენი არ ვიცი მარა ჩემ ყოველდღიურ რაციონშია და არ მბეზრდება.

დადეთ თქვენი ვარიანტები, რა ფორმით მიირთმევთ! 

ყიყლიყოები, ომლეტი, შაკშუკა, გლაზუნიები...

ეწ ჩიჟი-ბიჟის  უკეთესი ვარიანტია შაკშუკა, ჯიგრულად სანელებლებით, ეს ბენედიქტი და ომლეტები საჩემო არაა, ყიყლიყოები მიყვარს კიდევ :esraaris:

 

ჰო და როცა კვერცხს შეიწვავთ რა ფორმით მოდით და დაწერეთ ხოლმე, რმაე განსხვავებულს თუ იმაღვალაკებთ ...

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
On 2/21/2021 at 6:12 PM, cosmia said:

:lol:

თქვენი არ ვიცი მარა ჩემ ყოველდღიურ რაციონშია და არ მბეზრდება.

დადეთ თქვენი ვარიანტები, რა ფორმით მიირთმევთ! 

ყიყლიყოები, ომლეტი, შაკშუკა, გლაზუნიები...

ეწ ჩიჟი-ბიჟის  უკეთესი ვარიანტია შაკშუკა, ჯიგრულად სანელებლებით, ეს ბენედიქტი და ომლეტები საჩემო არაა, ყიყლიყოები მიყვარს კიდევ :esraaris:

 

ჰო და როცა კვერცხს შეიწვავთ რა ფორმით მოდით და დაწერეთ ხოლმე, რმაე განსხვავებულს თუ იმაღვალაკებთ ...

ნაღდი კვერცხი მოხარშული, ტარხუნა და გუდის ყველი(ძროხის)საუზმეზე:yes: 

Share on other sites

  • ფორუმელი
11 საათის წინ, გურიელ said:

ნაღდი კვერცხი მოხარშული, ტარხუნა და გუდის ყველი(ძროხის)საუზმეზე:yes: 

აპეტაიზერია ჩვეულებრივი, ეგ ყველაფერი გახუხულ პურთან ერთად წავა ალბათ დილის გემრიელ საუზმეზე. მარა მე პაშოტი არ მიყვარს :kikinebi:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

კვერცხი - ყველაზე ადვილად ასათვისებელი სრულფასოვანი ცილების წყარო. თუმცა ეგ არაა მისი ერთადერთი პლუსი.

 

 

On 2/21/2021 at 6:12 PM, cosmia said:

დადეთ თქვენი ვარიანტები, რა ფორმით მიირთმევთ! 

შემხვარი (ათვეფილი ან გლახუნიები), რომელიც თავის მხრივ შეიძლება იყოს პურთან (ყიყლიყო), ყველთან, ხახვთან, ძეხვთან, სოსისთან, სარდელთან, ქონის ნაჭრებთან,მაკარონთან, რძესთან, პამიდორთან ან რამდენიმე კომპონენტთან ერთად.
მოხარშული (მაგრად ან თოხლოდ).
უმი (გოგლი-მოგლი).
ესაა ის სახეობები, რაც მე გამისნჯავს.

 

 

On 2/21/2021 at 6:12 PM, cosmia said:

ბენედიქტი და ომლეტები

რომლებია? ომლეტი მგონი რძითაა, ხომ? თუ ეგაა, მაშინ ვიცი, მომიმზადებია. ბენედიქტი არც გამეგო აქამდე. რომის პაპს უშვრები შიგ თუ როგორ მზადდება?

 

 

სადღაც წავიკითხე ასეთი მეთდი, ადუღებულ რძეში ჩაახლი კვერცხს და ცილა შემოეხარშება მომენტალურად. გაგისინჯავთ მსგავსი რამ?

ძლიერი თუ არ ხარ, ბოძზე როგორ იცეკვებ? © marguerite
კურდღელი ხარ, მეგობარო? © ფორთოხალი

Share on other sites

  • ფორუმელი

ჰო, კიდევ ტვინთან ერთად შემწვარი არის კარგი :up:

კლასიკური ყიყლიყოს გარდა შემიწვამს წვრილად ჩაფხვნილ პურთან ერთადაც.

ძლიერი თუ არ ხარ, ბოძზე როგორ იცეკვებ? © marguerite
კურდღელი ხარ, მეგობარო? © ფორთოხალი

Share on other sites

  • ფორუმელი

ახლახანს სერიოზული ყიყლიყო მივეცი :up:

ქათმის წვნიანით მოთხვრილ ჯამში ადგვეფილი სამი ბოყოლა კვერცხი, ბლომად პური და მისი ჯანი. მერე კიდევ ცოტა წვნიანიც დავაყოლე და ღუმილნარევი ხვნეშა-კრუსუნი ლამისაა მოვრთო (იხ. შესაბამისი თემა: https://bade.ge/topic/3756-siamovnebisgan-krusunebt-kholme/?tab=comments#comment-23672 ).

ვინც სულ მაძღარია და წესიერად მოშიებას არ აცლის საკუთარ თავს, ის ვერ გამიგებს.

 

ძლიერი თუ არ ხარ, ბოძზე როგორ იცეკვებ? © marguerite
კურდღელი ხარ, მეგობარო? © ფორთოხალი

Share on other sites

  • ფორუმელი

ახლახანს შევწვი ოთხი კვერცხი და მივირთვი. მანამდე ორს გულები ამოვაცალე და კაკაოიან გოგლიმოგლში გავუშვი, რომელმაც დესერტის როლი შეასრულა. წლებია არ მეჭამა გოგლიმოგლი.

ძლიერი თუ არ ხარ, ბოძზე როგორ იცეკვებ? © marguerite
კურდღელი ხარ, მეგობარო? © ფორთოხალი

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share