Jump to content
×
×
  • Create New...

კითხვა / პასუხი


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი

ლობიოს დრესინგი, ღმერთო რაა, მგონი ჩემს გარდა არავინ აღარ აკეთებს ლობიოსგან ლობიოს. და ქინძზე რატო არ მკითხე მე @Mulanგგონია ნაკლები ცოდნა მაქვს მასეთ საკითხებში?? გაზეთი უნდა დანამო და მაგაში გაახვიო ეგ შენი ქინძი. ოღონდ ზუსტად არ ვიცი შეილება ლპება მერე ?

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

დრესინგს, რადგან თუ გემრიეკად არ ჩაიჭყლიტა ისე ბოლომდე ვერ უშვებს გემოს :scared:

 

ვჭრი ორად, ჟარონაზე ვაფენ ან საცხობ ქაღალდს ან მეორე პრიალას და ძალიან ძალიან დაბალ ცეცხლზე ვაშრობ. საკმაოდ დიდი დრო უნდა.საღამოს სრულად დაგიწერ რეცეპტს. უბრალოდ ბევრ ზეთში ინახება, მაგრამ უხდება

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
2 საათის წინ, კარქი გოგო said:

ლობიოს დრესინგი, ღმერთო რაა, მგონი ჩემს გარდა არავინ აღარ აკეთებს ლობიოსგან ლობიოს. და ქინძზე რატო არ მკითხე მე @Mulanგგონია ნაკლები ცოდნა მაქვს მასეთ საკითხებში?? გაზეთი უნდა დანამო და მაგაში გაახვიო ეგ შენი ქინძი. ოღონდ ზუსტად არ ვიცი შეილება ლპება მერე ?

მარტო ვცხოვრობ, მე არ ვჭამ კლასიკურად მხოლოდ ჩემთვის და ვის გავუკეთო? :givi: 

ქაღალდში შენახვა კი არ მინდა თვეები მინდა გაიყინოს მაცივარში :givi: 

2 საათის წინ, marguerite said:

@Mulan

დრესინგს, რადგან თუ გემრიეკად არ ჩაიჭყლიტა ისე ბოლომდე ვერ უშვებს გემოს :scared:

 

ვჭრი ორად, ჟარონაზე ვაფენ ან საცხობ ქაღალდს ან მეორე პრიალას და ძალიან ძალიან დაბალ ცეცხლზე ვაშრობ. საკმაოდ დიდი დრო უნდა.საღამოს სრულად დაგიწერ რეცეპტს. უბრალოდ ბევრ ზეთში ინახება, მაგრამ უხდება

ხო რა დამიწერე. დაახლოებით რამდენ გრადუსზე აშრობთ და რამდენი ხანი ჭრდება? არა თვალითაც მივხვდები მარა საორიენტაციოდ რა :) და იასნად მათ შორის დაშორება უნდა იყოს ხო? რო ჰაერმა იმოძრავოს? 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@Mulan

საღამოს დაგიწერ ყველაფერს, როგორც მახსოვს. დანარჩენს მიხვდები თვალით :scared:

 

პ.ს. მგონი, მშრალად გაყინო ჯობს. როგორც ხილს ყინავ, იმ პრინციპით

Edited by marguerite

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
3 საათის წინ, კარქი გოგო said:

გაზეთი უნდა დანამო და მაგაში გაახვიო ეგ შენი ქინძი. ოღონდ ზუსტად არ ვიცი შეილება ლპება მერე ?

:lol:

@Rossiეგაა, კი :uxe:

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@Mulan ქინძის თესლი რატო უნდა გაყინო, გაახმე ადამიანურად :uxe:
და უბრლოდ ნუღა დაფქვავ

Edited by საწყალი ოსვალდო რიოსი

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

@Mulan ქინძის თესლი რატო უნდა გაყინო, გაახმე ადმიანურად :uxe:
და ნუ დაფქვავ

და არ გავახმო ვერ ვიყიდი კორიანდრს? დავფქვავ ბარემ, ხმელი ქინძი მეტი კი არაფერია, მასწავლა რა :bebia:

მწვანე კაკლებისგან დამზადებული რამე სუპი ან კერძი ჭამე და მერე შეადარე, თან ეგ ხმელი ზამთრისთვისაა მწვანე და ცოცხალი ზაფხულია კერძებში! 

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
3 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

@Mulan ქინძის თესლი რატო უნდა გაყინო, გაახმე ადამიანურად :uxe:
და უბრლოდ ნუღა დაფქვავ

მულანკას ყველაფერი ცოცხალი და სურნელოვანი უყვარს, თუ ასწავლი ასწავლე ნორმალური და გამოსადეგი, მწვანილის გახმონისკენ რო უბიძგებ, რა ადამიანი ხარ შენ?! მარტო ლექსების წერა გეყოფა? მწვანილი როგორ ინახება არ უნდა იცოდე?

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share