Jump to content
×
×
  • Create New...

კითხვა / პასუხი


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@კიჭარტი

გოგო, შუზე ვიძახი

აი ასეთზე

პ.ს. ფოტო აღებულია ინტერნეტიდან

Su-crop-c0-5__0-5-450x301-70.jpg

Edited by marguerite

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

ხო ეგ უნდა გავაკეთო. ჩემი მიგნებაა კიდევ სომხური ლავაშით ლობიანი და ზემოდან ყველი აკადია. სტანდარტულ ცომიან ლობიანზე გემრიელია ჩემი აზრით. დიდი ალბათობით ხმელი ყველის ფანტელებიც მოუხდებოდა, ეხლა მოვტვინე...

ოღონდ ახალი სომხური ლავაშია რაღაც დაჩვრეტილი და რო გატოსტავ კარგად ხრამუნობს. ვაბშე გავხსნი ეხლა პროდუქტების თემას. 

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@კიჭარტი

გოგო  ეგ სომხური ლავაში აი დიდად ვერ ,,დავამუღამე"

ბრაწავ მერე რომ გადაახვევ?

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

@marguerite ეხლა გამოვალ

სამსახურიდან და დაგიწერ რა გაინტერესებს.

სომხურ ლავაშზე დისერტაციას დავიცავ:lol:

ძაან მევასება და თან მჯერა რო არ ასუქებს

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@კიჭარტი

რომელი მოგწონს ან რაში იყენებ ხოლმე?

რამდენჯერმე კი მაქვს გასინჯული

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

ბადრიჯნის ეკლერი როგორ გავაკეთო ბრადცი?

თან ინგრედიენტების პროპორციები სრულად დამიწერეთ

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Rossi ვაიმეეეე ყოჩააააღ!!!!! ბადრიჯნის საალათს გავუკეთებ ან სოკოსსსს შიგთავსსსსსსსსსსს 

აუაუაუაუ:jump::inlove:

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

  • ფორუმელი
13 minutes წინ, კიჭარტი said:

@Rossi ვაიმეეეე ყოჩააააღ!!!!! ბადრიჯნის საალათს გავუკეთებ ან სოკოსსსს შიგთავსსსსსსსსსსს 

აუაუაუაუ:jump::inlove:

მჭადის შუშულიკები გააკეთე უკვე? :დ

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share