ფორუმელი კიჭარტი Posted 4 იანვარი, 2022 Posted 4 იანვარი, 2022 (შესწორებული) @marguerite ბევრნაირი ვარიანტია, გააჩნია რის ხასიათზე ვარ. შეგიძლია დახეხილი ყველი ჩადო გადაახვიო მერე და ზეთში მობრაწო, ან გატოსტო. მე ვტოსტავ. ასევე, უხდება ძაან კვერცხი მოხარშული, მწვანილი, ყველი ან რავიცი რაც მოგწონს ეგ. ამ ბოლო დროს დავამუღამე შემდეგი ვარიანტი: მრგვალ ლავაშს ზემოდან ვჭრი სანახევროდ, ვუსვამ პომიდვრის საწებელს, ერთ კუთხეში ვყრი წითელ ბულგარულს, პომიდორს და ვაყრი რეჰანს და პაპრიკას, მერე ვკეცავ და ვდებ შემწვარ კვერცხის ცილას, მერე კიდევ ვკეცავ, მერე ვადებ ყველს და ვაფარებ ბოლო ფენას- ვტოსტავ. ძაან გემრიელი და ნოყიეეი საუზმეა. სოკოს მოპეროგო რაღაც გავაკეთე კიდევ და ეგეც ძაან გემრიელი იყო. და მოპიცო : ორ ფენა ლავაშს დებ ფორმაზე, უსვამ პომიდვრის საწებელს, მოაყრი ბულგარულს, ჩერი პომიდორს, და ბეურ ყველს. ( ან შენ რაც გიყვარს იმას) მე არ მიყვარს ბევრი ინგრედიენტი, მძიმდება მერე. შეაგდებ ღუმელში სადღაც 10 წუთი და ყველი რო გადაადნება გიჟივით, მერე გამოიღებ, მოაყრი ორეგანოს, პაპრიკას და რეჰანს და ზეითუნის ზეთს მოასხამ Edited 4 იანვარი, 2022 by კიჭარტი 1 მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს Share on other sites More sharing options...
Bzzbzz Posted 4 იანვარი, 2022 Posted 4 იანვარი, 2022 1 საათის წინ, marguerite said: @კიჭარტი გოგო, შუზე ვიძახი აი ასეთზე პ.ს. ფოტო აღებულია ინტერნეტიდან შუს ცომივით მზადდება ჭადის ფქვილით, ცხოფისას ფუვდება და ჰაეროვანია? ფორმები რომ დაწერე კალათები მეგონა 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 4 იანვარი, 2022 Posted 4 იანვარი, 2022 @კიჭარტი აუუუ, რა კარგი იდეები მითხარი უნდა ვცადო, მხოლოდ ტოსტერი სოფელში დავტოვე, შევბრაწავ ტაფაზე, ზოგჯერ უცხიმოდ და ზოგჯერ ცხიმით. ისე სამსახურისთვისაც კარგია, რომ დავფიქრდე. უცებ მოვამზადებ ხოლმე იქაც @Bzzbzz პატარა ქვაბუკებზე დავწერე მე, დედა მიცხობდა ხოლმე. თავსახურით და ძალიან საყვარლები იყო. ეგ თავისით ფუვდება, არ უნდა გამოხსნა ღუმელი და მერე გამოუღებლად გააციო და არ ჩაუფუშება. პ.ს. რა მეშვწლება, როგორ მიყვარს გემრიელობები ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
Bzzbzz Posted 4 იანვარი, 2022 Posted 4 იანვარი, 2022 მომშივდა ვინ გამომიცხობს ჭადის შუებს და ქვაბუკებს (რა კაი სახელია თან ქვაბუკა) კრემ-ყველით თუ ლობიოთი! რას შემოვდიოდი 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბუდა2 Posted 22 მაისი, 2022 Posted 22 მაისი, 2022 ეს სად იშოვება ხო არ იცით? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Damnoc Posted 22 მაისი, 2022 Posted 22 მაისი, 2022 2 minutes წინ, ბუდა2 said: სად იშოვება ხო არ იცით? ყველა აგრარულ ბაზარში მგონი. 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბუდა2 Posted 22 მაისი, 2022 Posted 22 მაისი, 2022 1 minute წინ, Damnoc said: ყველა აგრარულ ბაზარში მგონი. მადლობა :alk: ბარემ მოცვი ყველაზე დაბალ ფასად როდის იჩითება და რა ხირს ხო არ იცით შარშან მოცვის მარწყვის და ათასი ყლეობის ღვინო გავაკეთე გასართობად სახლში რამდენიმე ლიტრი მარა ყველა კლეობა გამოდგა მოცვის გარდა ჰოდა მოცვმა ისე გაასწორა წელსაც უნდა გავაკეთო მაგრამ შედარებით ადეკვატური ფასი როდისაა და რა ხირს არ ვიცი 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Damnoc Posted 22 მაისი, 2022 Posted 22 მაისი, 2022 6 minutes წინ, ბუდა2 said: ყველაზე დაბალ ფასად როდის იჩითება და რა ხირს ხო არ იცით მოცვი ივლისი-აგვისტოა სეზონი როგორც ჩანს. საღვინედ, შენს ადგილას გავიდოდი აგრარულში, ნავთლუღი ყველაზე კარგი ვარიანტია ალბათ, ერთხელ შემოვივლიდი და გამყიდველებს გამოველაპარაკებოდი, პროდუქტის სახეს რომ დაკარგავს მოცვი რომ შეგინახონ და იაფად აიღო. საერთოდ კვირა საღამოს ყველა სახლში გაქცევაზეა და რაც დარჩებათ ნახევარ ფასში ყიდიან "თუ სულ აიღებ". 1 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა