Jump to content
×
×
  • Create New...

რა გავაკეთე?!


Windmühle
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@კიჭარტირაო ხელი გიკრეს მზიკიზე?:perv:

 

@Alien609 ამ კაცს ხო ვერ ვასწავლე ფოტოს დადება. 

Edited by Mulan

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
On 12/15/2021 at 8:24 AM, Mulan said:

@კიჭარტირაო ხელი გიკრეს მზიკიზე?:perv:

 

@Alien609 ამ კაცს ხო ვერ ვასწავლე ფოტოს დადება. 

ყოველი სურათის ატვირთის მერე შემდეგი სურათის ასატვირთად უფრო მცირე მეხსიერება რჩება. ახლა 11,82Kb არის. ადვილია ხარისხის დაკლება სასურველი მოცულობის მიყვანამდე მაგრამ გარჩევიტობა ძალიან დააკლდება.

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Alien609 რანაირად იქცევი?:wtf: აქ მარტო შენს თავს რო ელაპარაკები ხო ხედავ, ფლეიმში მაინც მოდი ან ზოგადებში.

ვაბშე მე მომემაგრე, მე ვარ აქ ყველაზე კაი ტიპი,Food Bae GIF აგანაშებ:yeah: 

Spoiler

თან მამაჩემი ადმინიაა ;) 

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

Posted (შესწორებული)
On 11/27/2021 at 4:00 PM, Mulan said:

საქონლის ხორცი მაქვს დასაჭრელი და მორალურად ვემზადები

 

ღმერთო 

უჰ, რა მომზადება უნდა

ვიღებთ სქელ პირიან დანას, სალესს და ორივე მხრიდან ვლესავთ აუჩქარებლად, ერთი ორი, ერთი ორი ... კარგად უნდა გაილესოს ისე რო პირი აქათქათდეს და აფიცხდეს, მერე წყალში ვრეცხავთ რადგან ზედ რკინის მტვერი რჩება, შემდეგ სინათლეზე გავხედავთ დანის პირს და ალეწილი უნდა იყოს ახალგაღვიძებულივით და სწორი ხორკლების გარეშე და  ესეიგი ვიკეთებთ წინსაფარს, მხარზე ხელსახოცს გადავიკიდებთ (ეს აუცილებელია)

ვიღებთ ხორცს აუჩქარებლად და პარალელურად დაბალ ხმაზე ამ მელოდიას ვუსტვენთ

შემდეგ თითებით ვსინჯავთ ძვლის შემცველობას ხორცში ასევე ვიზუალურად ძარღვების მიმართულებას და პარალელურად დანის ერთი დასმით შუაზე ვკვეთთ , უჰუუუ  ))

შემდეგ ვასუფთავებთ და ვჭრით მსხვილ ძვლიან ნაჭრებად, ვრეცხავთ (მელოდია) და ჩავუშვებთ წყლიან თიხის ქოთანში , წამოვადუღებთ და წყალს გადავაქცევთ, შემდეგ ახალ წყალში ვადუღებთ ვქაფავთ და ვხარშავთ ვხარშავთ ვხარშავთ სანამ ხორცი ძვალს არ მოშორდება (თითქმის)

პარალელურად ვიღებთ ბლომად ქინძს და ვნაყავთ

აქ მელოდიის შეცვლა მოგიწევთ რომ დანაყვის რიტმს აყვეს , მაგალითად ამაზე

შემდეგ სანაყში ვუმატებთ ნიორს მწვანე ცხარე წიწაკას და მარილს  და ვნაყავთ ვნაყავთ ვნაყავთ ( მელოდია)

 

Edited by Eric
Share on other sites

შემდეგ გადმოგვაქვს ასევე თიხის ჯამში ცხეელი ქაფქფა წვნიანი , ვდებთ შიგვე ძვლიანხორცის მოზრდილ ნაჭერს

და ეს ყველაფერი უნდა იყოს უკიდურესად ქაფქაფა )

შემდეგ ვუმატებთ ჩვენივე მოზმადებულ ქინძნიორწიწაკამარიალიან სალსას გემოვნებით და შევექცევით ოხვრაკრუსუნით

ყველა მელოდიას ვთიშავთ რადგან ამ დროს უმტავრესი შინაგანი მელოდიაა რომელიც რიტმულად მუცლის არედან ნელნელა ვრცელდება ყველა მიმართულებით და ბოლოს თმის ძირებამდე აღწევს.

 

ბუეენ პროვეჩჩო სენიორას და სენიორეს

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
2 საათის წინ, Eric said:

უჰ, რა მომზადება უნდა

ვიღებთ სქელ პირიან დანას, სალესს და ორივე მხრიდან ვლესავთ აუჩქარებლად, ერთი ორი, ერთი ორი ... კარგად უნდა გაილესოს ისე რო პირი აქათქათდეს და აფიცხდეს, მერე წყალში ვრეცხავთ რადგან ზედ რკინის მტვერი რჩება, შემდეგ სინათლეზე გავხედავთ დანის პირს და ალეწილი უნდა იყოს ახალგაღვიძებულივით და სწორი ხორკლების გარეშე და  ესეიგი ვიკეთებთ წინსაფარს, მხარზე ხელსახოცს გადავიკიდებთ (ეს აუცილებელია)

ვიღებთ ხორცს აუჩქარებლად და პარალელურად დაბალ ხმაზე ამ მელოდიას ვუსტვენთ

შემდეგ თითებით ვსინჯავთ ძვლის შემცველობას ხორცში ასევე ვიზუალურად ძარღვების მიმართულებას და პარალელურად დანის ერთი დასმით შუაზე ვკვეთთ , უჰუუუ  ))

შემდეგ ვასუფთავებთ და ვჭრით მსხვილ ძვლიან ნაჭრებად, ვრეცხავთ (მელოდია) და ჩავუშვებთ წყლიან თიხის ქოთანში , წამოვადუღებთ და წყალს გადავაქცევთ, შემდეგ ახალ წყალში ვადუღებთ ვქაფავთ და ვხარშავთ ვხარშავთ ვხარშავთ სანამ ხორცი ძვალს არ მოშორდება (თითქმის)

პარალელურად ვიღებთ ბლომად ქინძს და ვნაყავთ

აქ მელოდიის შეცვლა მოგიწევთ რომ დანაყვის რიტმს აყვეს , მაგალითად ამაზე

შემდეგ სანაყში ვუმატებთ ნიორს მწვანე ცხარე წიწაკას და მარილს  და ვნაყავთ ვნაყავთ ვნაყავთ ( მელოდია)

 

ამოვწყდი

 

:rolf:

რა გოჭიკობა სენიორი ხართ პატივცემულო:rolf::rolf::rolf:

არ ვარ კარგად 

:rolf:

 

მხარზე არ ვიკიდებ ხელსახოცს იმიტომ რომ ჩემ სპეც წინსაფარს წინ აქვს მიმაგრებული ეგ გოჭიკობა :lol: 

რაც შეეხება 

2 საათის წინ, Eric said:

აქ მელოდიის შეცვლა მოგიწევთ რომ დანაყვის რიტმს აყვეს , მაგალითად ამაზე

მუსიკალურ აკომპანიმენტს ეგ ჩემთვისაც ჩვეულებრივი რამაა, სულ ვღიღინებ, ვუაფშე ყველგან, სამზარეულოშიც ანალოგიურად, მეტიც საკუთარ თავს ვებაზრები ხოლმე აბა ახლა ეს გავაკეთოთ, ამას ახლა ავიღებ და ასე დავჭრი დავაკონტეინერებ, კაია მგონი ხო? რატო მსგავსი დიალოგები არ მაქვს საკუთარ თავთან, ანუ ვახმოვანებ იმას რასაც ვაკეთებ და ვფიქრობ :lol: 

 

სასწორი მაქვს და 7 დღის ხორცს ვყიდულობ ხოლმე ერთ ზახოდზე, 250-250 გრამებს ვწონი და ვაფასოვებ, სამი დღის ზემოთ, დანარჩენები საყინულეში მიბრძანდებიან ქვემოთ განყოფილებაში :givi: 

 

1 საათის წინ, Eric said:

ყველა მელოდიას ვთიშავთ რადგან ამ დროს უმტავრესი შინაგანი მელოდიაა რომელიც რიტმულად მუცლის არედან ნელნელა ვრცელდება ყველა მიმართულებით და ბოლოს თმის ძირებამდე აღწევს.

 

:rolf:

ნუურას უკაცრავად,

ამ დროს ვიწყებ კრუტუნს შორისდებულებით და შინაგან ცქმუტვას, ვხვდები როგორ ვცანცარებ იმენა იფ-იიფ განწყობა მაქვს :rolf:

Edited by Mulan

 

 

Share on other sites

23 საათის წინ, Mulan said:

რა გოჭიკობა სენიორი ხართ პატივცემულო

ეხლა მე ამოვწყდი.

 

23 საათის წინ, Mulan said:

ანუ ვახმოვანებ იმას რასაც ვაკეთებ და ვფიქრობ

:up: საკუთარი თავი იდეალური მოსაუბრეა, ეგრევე ხვდება რისი თქმაც გსურს

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 minute წინ, Eric said:

საკუთარი თავი იდეალური მოსაუბრეა, ეგრევე ხვდება რისი თქმაც გსურს

აჰამ

ზუსტად :fofo:

 

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share

  • Who's Online   351 all people including: 0 წევრი, 0 ანონიმური, 351 ვიზიტორი სრულად ნახვა

    • Googlebot(3)
    • Chrome(13)