ფორუმელი Mulan Posted 15 დეკემბერი, 2021 Posted 15 დეკემბერი, 2021 (შესწორებული) @კიჭარტირაო ხელი გიკრეს მზიკიზე? @Alien609 ამ კაცს ხო ვერ ვასწავლე ფოტოს დადება. Edited 15 დეკემბერი, 2021 by Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Alien609 Posted 16 დეკემბერი, 2021 Posted 16 დეკემბერი, 2021 On 12/15/2021 at 8:24 AM, Mulan said: @კიჭარტირაო ხელი გიკრეს მზიკიზე? @Alien609 ამ კაცს ხო ვერ ვასწავლე ფოტოს დადება. ყოველი სურათის ატვირთის მერე შემდეგი სურათის ასატვირთად უფრო მცირე მეხსიერება რჩება. ახლა 11,82Kb არის. ადვილია ხარისხის დაკლება სასურველი მოცულობის მიყვანამდე მაგრამ გარჩევიტობა ძალიან დააკლდება. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი კიჭარტი Posted 17 დეკემბერი, 2021 Posted 17 დეკემბერი, 2021 @Alien609 რანაირად იქცევი? აქ მარტო შენს თავს რო ელაპარაკები ხო ხედავ, ფლეიმში მაინც მოდი ან ზოგადებში. ვაბშე მე მომემაგრე, მე ვარ აქ ყველაზე კაი ტიპი, აგანაშებ Spoiler თან მამაჩემი ადმინიაა მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted 26 დეკემბერი, 2021 Posted 26 დეკემბერი, 2021 (შესწორებული) On 11/27/2021 at 4:00 PM, Mulan said: საქონლის ხორცი მაქვს დასაჭრელი და მორალურად ვემზადები ღმერთო უჰ, რა მომზადება უნდა ვიღებთ სქელ პირიან დანას, სალესს და ორივე მხრიდან ვლესავთ აუჩქარებლად, ერთი ორი, ერთი ორი ... კარგად უნდა გაილესოს ისე რო პირი აქათქათდეს და აფიცხდეს, მერე წყალში ვრეცხავთ რადგან ზედ რკინის მტვერი რჩება, შემდეგ სინათლეზე გავხედავთ დანის პირს და ალეწილი უნდა იყოს ახალგაღვიძებულივით და სწორი ხორკლების გარეშე და ესეიგი ვიკეთებთ წინსაფარს, მხარზე ხელსახოცს გადავიკიდებთ (ეს აუცილებელია) ვიღებთ ხორცს აუჩქარებლად და პარალელურად დაბალ ხმაზე ამ მელოდიას ვუსტვენთ შემდეგ თითებით ვსინჯავთ ძვლის შემცველობას ხორცში ასევე ვიზუალურად ძარღვების მიმართულებას და პარალელურად დანის ერთი დასმით შუაზე ვკვეთთ , უჰუუუ )) შემდეგ ვასუფთავებთ და ვჭრით მსხვილ ძვლიან ნაჭრებად, ვრეცხავთ (მელოდია) და ჩავუშვებთ წყლიან თიხის ქოთანში , წამოვადუღებთ და წყალს გადავაქცევთ, შემდეგ ახალ წყალში ვადუღებთ ვქაფავთ და ვხარშავთ ვხარშავთ ვხარშავთ სანამ ხორცი ძვალს არ მოშორდება (თითქმის) პარალელურად ვიღებთ ბლომად ქინძს და ვნაყავთ აქ მელოდიის შეცვლა მოგიწევთ რომ დანაყვის რიტმს აყვეს , მაგალითად ამაზე შემდეგ სანაყში ვუმატებთ ნიორს მწვანე ცხარე წიწაკას და მარილს და ვნაყავთ ვნაყავთ ვნაყავთ ( მელოდია) Edited 26 დეკემბერი, 2021 by Eric Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted 26 დეკემბერი, 2021 Posted 26 დეკემბერი, 2021 შემდეგ გადმოგვაქვს ასევე თიხის ჯამში ცხეელი ქაფქფა წვნიანი , ვდებთ შიგვე ძვლიანხორცის მოზრდილ ნაჭერს და ეს ყველაფერი უნდა იყოს უკიდურესად ქაფქაფა ) შემდეგ ვუმატებთ ჩვენივე მოზმადებულ ქინძნიორწიწაკამარიალიან სალსას გემოვნებით და შევექცევით ოხვრაკრუსუნით ყველა მელოდიას ვთიშავთ რადგან ამ დროს უმტავრესი შინაგანი მელოდიაა რომელიც რიტმულად მუცლის არედან ნელნელა ვრცელდება ყველა მიმართულებით და ბოლოს თმის ძირებამდე აღწევს. ბუეენ პროვეჩჩო სენიორას და სენიორეს 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 26 დეკემბერი, 2021 Posted 26 დეკემბერი, 2021 (შესწორებული) 2 საათის წინ, Eric said: უჰ, რა მომზადება უნდა ვიღებთ სქელ პირიან დანას, სალესს და ორივე მხრიდან ვლესავთ აუჩქარებლად, ერთი ორი, ერთი ორი ... კარგად უნდა გაილესოს ისე რო პირი აქათქათდეს და აფიცხდეს, მერე წყალში ვრეცხავთ რადგან ზედ რკინის მტვერი რჩება, შემდეგ სინათლეზე გავხედავთ დანის პირს და ალეწილი უნდა იყოს ახალგაღვიძებულივით და სწორი ხორკლების გარეშე და ესეიგი ვიკეთებთ წინსაფარს, მხარზე ხელსახოცს გადავიკიდებთ (ეს აუცილებელია) ვიღებთ ხორცს აუჩქარებლად და პარალელურად დაბალ ხმაზე ამ მელოდიას ვუსტვენთ შემდეგ თითებით ვსინჯავთ ძვლის შემცველობას ხორცში ასევე ვიზუალურად ძარღვების მიმართულებას და პარალელურად დანის ერთი დასმით შუაზე ვკვეთთ , უჰუუუ )) შემდეგ ვასუფთავებთ და ვჭრით მსხვილ ძვლიან ნაჭრებად, ვრეცხავთ (მელოდია) და ჩავუშვებთ წყლიან თიხის ქოთანში , წამოვადუღებთ და წყალს გადავაქცევთ, შემდეგ ახალ წყალში ვადუღებთ ვქაფავთ და ვხარშავთ ვხარშავთ ვხარშავთ სანამ ხორცი ძვალს არ მოშორდება (თითქმის) პარალელურად ვიღებთ ბლომად ქინძს და ვნაყავთ აქ მელოდიის შეცვლა მოგიწევთ რომ დანაყვის რიტმს აყვეს , მაგალითად ამაზე შემდეგ სანაყში ვუმატებთ ნიორს მწვანე ცხარე წიწაკას და მარილს და ვნაყავთ ვნაყავთ ვნაყავთ ( მელოდია) ამოვწყდი რა გოჭიკობა სენიორი ხართ პატივცემულო არ ვარ კარგად მხარზე არ ვიკიდებ ხელსახოცს იმიტომ რომ ჩემ სპეც წინსაფარს წინ აქვს მიმაგრებული ეგ გოჭიკობა რაც შეეხება 2 საათის წინ, Eric said: აქ მელოდიის შეცვლა მოგიწევთ რომ დანაყვის რიტმს აყვეს , მაგალითად ამაზე მუსიკალურ აკომპანიმენტს ეგ ჩემთვისაც ჩვეულებრივი რამაა, სულ ვღიღინებ, ვუაფშე ყველგან, სამზარეულოშიც ანალოგიურად, მეტიც საკუთარ თავს ვებაზრები ხოლმე აბა ახლა ეს გავაკეთოთ, ამას ახლა ავიღებ და ასე დავჭრი დავაკონტეინერებ, კაია მგონი ხო? რატო მსგავსი დიალოგები არ მაქვს საკუთარ თავთან, ანუ ვახმოვანებ იმას რასაც ვაკეთებ და ვფიქრობ სასწორი მაქვს და 7 დღის ხორცს ვყიდულობ ხოლმე ერთ ზახოდზე, 250-250 გრამებს ვწონი და ვაფასოვებ, სამი დღის ზემოთ, დანარჩენები საყინულეში მიბრძანდებიან ქვემოთ განყოფილებაში 1 საათის წინ, Eric said: ყველა მელოდიას ვთიშავთ რადგან ამ დროს უმტავრესი შინაგანი მელოდიაა რომელიც რიტმულად მუცლის არედან ნელნელა ვრცელდება ყველა მიმართულებით და ბოლოს თმის ძირებამდე აღწევს. ნუურას უკაცრავად, ამ დროს ვიწყებ კრუტუნს შორისდებულებით და შინაგან ცქმუტვას, ვხვდები როგორ ვცანცარებ იმენა იფ-იიფ განწყობა მაქვს Edited 26 დეკემბერი, 2021 by Mulan Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted 27 დეკემბერი, 2021 Posted 27 დეკემბერი, 2021 23 საათის წინ, Mulan said: რა გოჭიკობა სენიორი ხართ პატივცემულო ეხლა მე ამოვწყდი. 23 საათის წინ, Mulan said: ანუ ვახმოვანებ იმას რასაც ვაკეთებ და ვფიქრობ საკუთარი თავი იდეალური მოსაუბრეა, ეგრევე ხვდება რისი თქმაც გსურს Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 27 დეკემბერი, 2021 Posted 27 დეკემბერი, 2021 1 minute წინ, Eric said: საკუთარი თავი იდეალური მოსაუბრეა, ეგრევე ხვდება რისი თქმაც გსურს აჰამ ზუსტად Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა