Jump to content
×
×
  • Create New...

რა გავაკეთე?!


Windmühle
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@marguerite

 

თხილეულობაზე ალერგია მაქვს როგორც წესი და ვერიდები ამიტომ მე თავზე ა რვაყრი ნუშს, ცვეტაევაც არ აყრიდა დარწმუნებული ვარ :lol: 

აქ დაგიდებ რეცეპტს მოკლეს, იქ ვმაღვალაკობთ :givi:

რაღაც საშუალოა ტარტსა და პეროგს შორის არაჟნის გამო  პროსტა ცოტა დიდი ხანი ჭირდება რომ გამოცხვეს დაბალ ტემპერატურაზე და მე დარიჩინს ვუშვრები, ანუ ვაშლს რომ დავჭრი ვაწურავ ლიმნის წვენს და დარიჩინს ვაყრი :) 

Edited by cosmia

 

 

Share on other sites

მოკლეეედ, ჩემს ტირამისუში ან ხილი არ უნდა გამეკეთებინა, ან ორცხობილა არ უნდა დამესველებინა ..

 

გაითვალისწინეთ!!!!

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
3 საათის წინ, mulan said:

@marguerite

 

თხილეულობაზე ალერგია მაქვს როგორც წესი და ვერიდები ამიტომ მე თავზე ა რვაყრი ნუშს, ცვეტაევაც არ აყრიდა დარწმუნებული ვარ :lol: 

აქ დაგიდებ რეცეპტს მოკლეს, იქ ვმაღვალაკობთ :givi:

რაღაც საშუალოა ტარტსა და პეროგს შორის არაჟნის გამო  პროსტა ცოტა დიდი ხანი ჭირდება რომ გამოცხვეს დაბალ ტემპერატურაზე და მე დარიჩინს ვუშვრები, ანუ ვაშლს რომ დავჭრი ვაწურავ ლიმნის წვენს და დარიჩინს ვაყრი :) 

აუ, რა გემრიელი იქნებააა

ისე მიყვარს ჩირი და თხილი.

ვაშლი მაინც უნივერსალურ-უგემერიელსია. 

რომ მოვამზადებ გაჩვენებთ :D

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

@marguerite სადღაც ლეჩხუმზე დავდე ბოლოს გაკეთებული მაგ რეცეოტით მაინტერსებს შენი ვიზუალურად როგორი გამოვა, ჩემი ნავულკანევს გავს სულ :lol: 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, marguerite said:

@mulan

აუ, დარწმუნებული ვარ თავს შევირცხვენ :classic_biggrin:

ოო მოიცა რა! კულინარია პრაქტიკის თემაა, დაიკიდე. მთავარია გემოებს აჯენდე და ვიზუალს და ფლეითინგს ჩაჯდომა უნდა მაგის დრო არ მაქვს თორემ სამ თვეში მოყვარულისთვის იდეალურად მეცოდინება, გაზაფხულზე თუ კორონა მიყუჩდა მეღვინეობის კურსების აღებას ვაპირებ და რაღაც მსგავსს მანდაც ვისწავლი...

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
9 minutes წინ, mulan said:

ოო მოიცა რა! კულინარია პრაქტიკის თემაა, დაიკიდე. მთავარია გემოებს აჯენდე და ვიზუალს და ფლეითინგს ჩაჯდომა უნდა მაგის დრო არ მაქვს თორემ სამ თვეში მოყვარულისთვის იდეალურად მეცოდინება, გაზაფხულზე თუ კორონა მიყუჩდა მეღვინეობის კურსების აღებას ვაპირებ და რაღაც მსგავსს მანდაც ვისწავლი...

 

აუ, რა კარგია, მე წითელი მოტკბო ღვინოები მიყვარს, მაგრამ ვერ ვარჩევ სახეობებს :classic_biggrin: დედაა საოცარი მზარეული და მის ფონზე მუდმივად ,,ვიჩაგრები" :classic_unsure:

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 საათის წინ, marguerite said:

აუ, რა კარგია, მე წითელი მოტკბო ღვინოები მიყვარს, მაგრამ ვერ ვარჩევ სახეობებს :classic_biggrin: დედაა საოცარი მზარეული და მის ფონზე მუდმივად ,,ვიჩაგრები" :classic_unsure:

რატო იჩაგრები? შეგიძლია აახიო ცოდნა! 

ეგრე ბებია და დედაც იდეალურები არიან მაგ ამბავში მაგრამ ამხელა პრაქტიკა აქვთ კი უნდა იყვნენ ისე ეგეთებიც. ისევ და ისევ გამოცდილების თემაა რა,   ნუ წუწუნებ, გურმანებს მონდომება ჭირდებათ და იდეალურები შეიძლება ვიყოთ სამზარეულოში, პროსტა ტვინი და ლოგიკა მანდაცაა საჭირო რა :givi:

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share