ფორუმელი Moor Posted 17 ნოემბერი, 2020 Posted 17 ნოემბერი, 2020 ონლაინ, marguerite said: ჩათვალე, მშურს შენი პომიდვრების კი არა და სალათას რომ მოამადებ, ამის ეს რეცეპტია, პერფექტიდან ვისტავლე რამე-რუმეების მზადება http://www.perfectcook.org/index.php/recipe/1482-e1839ee18390e1839be18398e18393e18395e183a0e18398e183a1-e183a9e18398e183a0e18398 პ.ს. თუ მოამზადებ გვითხარი. მართლა უგემრიელესია მარტო ლინკს თუ არ დადებთ და ტექსტსაც გადმოიტანთ ხოლმე, ბადეს კარგ საქმეს გაუკეთებთ :* პამიდვრის ჩირი Directions ინგრედიენტები პამიდორი ხორციანი ჯიშის(ეგრედ წოდებული სლივკი) სუფრის მარილი ქონდარი, ბაზილიკი ან რეჰანი(ეს მწვანილი გამოიყენება გამხმარი, წვრილად დაფხვნილი) ნივრის ფირფიტები ზეთი(მე გამოვიყენე ზეითუნის და ჩვეულებრივი საჭმლის) დაფქვილი ცხარე წიწაკა(გემოვნებით) მომზადების წესი გარეცხილი პამიდორი გავჭრათ შუაზე(სიგრძეზე), ამოვაჭრათ ყუნწის ადგილი. დავალაგოთ ჭრილით ზემოთ (კანით ქვემოთ) თუნუქის ფურცელზე (ახლოს ერთმანეთთან). მოვაყაროთ ოდნავ მარილი,ხმელი მწვანილი და შევდგათ საშუალო სიმაღლეზე ღუმელში. ღუმელის ტემპერატურა უნდა იყოს მაქსიმალურად დაბალი, დაახლოებით 110-130 გრადუსი (როგორც ბეზეს გამოსაშრობად ვიყენებთ). ასე გამოვაშროთ პამიდვრები დაახლოებით 4-6 საათის განმავლობაში. პ.ს.მე ღუმელის კარი შევუღე ცოტათი, ასე უფრო კარგად გამოშრა. მზა ჩირი ჩავალაგოთ შუშის ქილაში და თან ფენებს შორის ნივრის ფურცლები ჩაუდოთ+მოვაყაროთ წიწაკა თუ გსურთ,თან შევავსოთ ზეთით პირამდე. ინახება თავ დახურული, გრილ ადგილას. ზეთს ვიყენებ მერე საჭმელში და სალათებში,ძალიან სურნელოვანია და გემრიელი. პამიდვრები სხვადასხვა სისქის გამოდის(ცოცხალი),ამიტომ ეცადეთ მიაქციოთ ყურადღება ზოგს ადრე ესაჭიროება ღუმელის დატოვება,ზოგს კიდე გამოშრობა აკლია. მე ოდნავ ნაზი პამიდვრები გამოვიღე,ასე უფრო გემრიელია :) კანი მშრალი აქვს,წვენი თითქმის გამომშრალი და ამ დროს ხელის შეხებით ხორცი იგრძნობა :) ენდეთ ინტუიციას და შესანიშნავ შედეგს მიიღებთ!წარმატებები! სულ დამავიწყდა,მე დაახლოებით 1 კგ.პამიდვრიდან 0,5 ლიტრიანი მივიღე ქილაში(ნუ შეიძლება ოდნავ ნაკლები). პს. გასწორდა, რა შენიშვნაც გქონდა? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 17 ნოემბერი, 2020 Posted 17 ნოემბერი, 2020 @Moor გადმოვიტან აწი პ.ს. ისევ იგივე ,,პრობლემაა" ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 17 ნოემბერი, 2020 Posted 17 ნოემბერი, 2020 ონლაინ, marguerite said: @Moor გადმოვიტან აწი პ.ს. ისევ იგივე ,,პრობლემაა" დასკრინე და ჩამიგდე პლს Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 17 ნოემბერი, 2020 Posted 17 ნოემბერი, 2020 (შესწორებული) 9 minutes წინ, marguerite said: ჩათვალე, მშურს შენი პომიდვრების კი არა და სალათას რომ მოამადებ, ამის ეს რეცეპტია, პერფექტიდან ვისტავლე რამე-რუმეების მზადება http://www.perfectcook.org/index.php/recipe/1482-e1839ee18390e1839be18398e18393e18395e183a0e18398e183a1-e183a9e18398e183a0e18398 პ.ს. თუ მოამზადებ გვითხარი. მართლა უგემრიელესია თუ არ დამეზარა ვცდი კაი ხანია მუზებს არ წამოუვლიათ და არაფერი გამიკეთებია მადლობა რეცეპტისთვის! ბოლოს ეს ვცადე ცუდ ხასიათზე ყოფნისას მეორეჯერ დავაედითებ რაღაცებს. ბრინჯის იდეა არ მომეწონა შიგნით... Edited 17 ნოემბერი, 2020 by cosmia 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 17 ნოემბერი, 2020 Posted 17 ნოემბერი, 2020 ესეც ჩემი მაიმუნობები. რეცეპტები არ დაგჭირდებათ :D ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 17 ნოემბერი, 2020 Posted 17 ნოემბერი, 2020 (შესწორებული) 1 minute წინ, marguerite said: ესეც ჩემი მაიმუნობები. რეცეპტები არ დაგჭირდებათ :D რისი ტარტია? შაქარდამოკიდებული ხარ? როგორ არ დაგეზარა ეგრე სკურპულოზურად წრეზე ამ კენკრის დალაგება Edited 17 ნოემბერი, 2020 by cosmia Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 17 ნოემბერი, 2020 Posted 17 ნოემბერი, 2020 1 minute წინ, mulan said: რისი ტარტია? შაქარდამოკიდებული ხარ? კოწახურები მქონდა და ამით გავაკეთე. მერე წვენი გამოვწურე და ჟელეც გავუკეთე და ზემოდან მოვასხი ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 17 ნოემბერი, 2020 Posted 17 ნოემბერი, 2020 ონლაინ, marguerite said: კოწახურები მქონდა და ამით გავაკეთე. მერე წვენი გამოვწურე და ჟელეც გავუკეთე და ზემოდან მოვასხი აუუუ ღია წითელ მასაში აბანავე თავზე? გააციე? საოცრება იქნებოდა Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა