Jump to content
×
×
  • Create New...

სენიორ ფრიმანი კარგად იყოს და 10 ცრუ მითი და 10 რეალობა ყველის შესახებ


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, ASIA said:

რასაკვირველია!

რასაკვირველია სულგუნი უმაგრესია! აგვისტოში გამხმარი იმერული ყველის არ იყოს!

დისლაიქ პირველ ნაწილში

-9083095803638603

 

1 minute წინ, marguerite said:

პარმეჯანოს და სულუგუნს როგორ ადარებ ერთმანეთს. ორი განსხვავებული გემოა

 

უი რას ამბობ ნეტა რატო

პარმეზანს გემო აქვს დაძველებული ყველია და სულგუნი მოხარშული ყველი რომელშიც ლოკოკინას დააფერფლა  65 მლნ წლის წინ ამოფრქვეულმა ვულკანმა და მიაფიჩინა!

:givi:

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

ბებიაჩემის ახალგაკეთებულ სულგუნი მიყვარდა ყველაზე მეტად <3 რბილი და რძიანი <3 ნეტა კიდევ გამასინჯა, რას არ მივცემდი.

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

ორივე კარგია

პარმეჯანით და ნაღებით მაკარონი და სულუგუნი ყველაფერთან ერთად 

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

თანაც ყველას თავისი ჭეშმარიტება ვერ ექნება. მატერიალური სამყაროს აწონა გაზომვა და აღწერა შესაძლებელია. შენი კოგნიცია როგორ მუშაობს ამის მიხედვით არ იცვლება რეალობა. ინფრაწითელ სხივებს ჩვენი თვალი ვერ აღიქვამს მარა ეს არც ცვლის იმ ფაქტს რომ ამ სიხშირის ''სხივი'' არსებობს სამყაროში. 

 

2 minutes წინ, იასამნისფერი said:

ბებიაჩემის ახალგაკეთებულ სულგუნი მიყვარდა ყველაზე მეტად <3 რბილი და რძიანი <3 ნეტა კიდევ გამასინჯა, რას არ მივცემდი.

ბებიაჩემი აკეთებდა გადაზელილ ყველს ეგრე ზუსტად, გებჟალიას იმერული ვარიანტია

 

მეც მიყვარს გებჟალია და ეგ ტექნიკა მარა პიტნა მიყვარს და ხმელი სუნელები და ამით ვძენ შინაარსს გებჟალიას და ამ გადაზელილ ყველს. თან ეს კომბინაცია მე ღომთან ერთად მევასება. 

საერთოდ ელარჯიც მაგარი დებილობაა იგივე მიზეზით. სპეცეფექტების გამოა გაფეტიშებული ეს კერძი. 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

 

8 minutes წინ, Mulan said:

პარმეზანს გემო აქვს დაძველებული ყველია და სულგუნი მოხარშული ყველი რომელშიც ლოკოკინას დააფერფლა  65 მლნ წლის წინ ამოფრქვეულმა ვულკანმა და მიაფიჩინა!

 

:lolz: იმერულ ყველს რატო არ ადარებ პარმეზანს?

საფერავზე და ხვანჭკარაზე რო ვკამათობდეთ და შენ შატო ლატურის ღვინოები ჯობია საფერავსო, ეგრე მოგდის. 

Edited by Moor

 

 
Share on other sites

ონლაინ, Mulan said:

გადაზელილ ყველს

შარშან გავიგე რომ ეს გაპიარებული გებჟალია გადაზელილი ყველი ყოფილა, ბებიაჩემიც ძაან მაგრად აკეთებდა პიტნით და ღომი უხდებოდა ძალიან.

Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, Moor said:

:lolz: იმერულ ყველს რატო არ ადარებ პარმეზანს?

 

იმერული არაა ეგეთი ხასიათიანი როგორც პარმეზანი. ოკ მერე? ეგ არ ნიშნავს რომ მკვდარი და სტერილური გემოების მატარებელია იმერული ყველი.

გგონია რამეში გამომიჭირე? 

:nope:

 

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share