Jump to content
×
×
  • Create New...

მოდით


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
3 minutes წინ, Damnoc said:

მაგალითად ბებიაჩემის პურის კატლეტი :boli:

 

მმ

ნიორი? :givi: 

ნიორი მომთხოვა პურის კატლეტმა :lol:

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
23 minutes წინ, Eric said:

გასინჯული მაქვს, კი არა მაგას და ჭაჭას მიაქვს ქართლი რა გასინჯვა უნდა. 

რანაირად? საკმაოდ დიდი რაოდენობაა საჭირო რომ მცირე რაოდენობის შინდის არაყი მიიღოო და 

აი რეანაირად სერნიორ? 

შინდის არომატი მართლა აქვს?

დაჟე სურნელიც კი ისეთი შინდის და შემოდგომის აქვს წაგაქცევსო, ხმები დადის :fofo: 

 

 

Share on other sites

5 minutes წინ, Mulan said:

შესაძლებლობა აქვს საფერავს ტანინებით ისე შეავსოს რომ ვაუვ გაძახებინოს და რატო არა? 

:lolz:

თავკვერი ჩემთვის არის პირველი ღვინო ისეთ სუფრაზე სადაც როგორც სენიორ კვიპრიანემ აღნიშნა ისეთი წრეა სადაც დიდხანს და მხიარული გულღია საუბარია შესაძლებელი.

სადაც ასეთი სიტუაცია არაა შესაძლებელი მე საერტთოდ აღარ დავდივარ დიდიხანია))

ისე თუ ვაუს დაძახება მსურს რაც ასევე იშვიათად ხდება მარა ხდება ხოლმე მაინც მეზღვაურულად ლუდი და არაყი , მარა ამის გურმანი რასაც ქვია იშვიათია და ისეთი ვისთან ერთადაც ღირს კიდევ უფრო იშვიათი ))

10 minutes წინ, Mulan said:

ქართლში თავკვერს როგორ აყენებთ? ჭაჭაზე არ ტოვებთ? როზეს იმ შემთხვევაში მიიღებთ თუ არა, სხვანაირად წითელია ჩვეულებრივი თუ ჭაჭაზე სტანდარტულად დააყენებთ... რამე მეშლება? ევროპულად აყენებთ? 

ქართლში ჭაჭაზე არ ტოვებენ, ეგ კახური წესია.

ასევე ქართლში 10 იდან 9 შუშაში აყენებს ღვინოს.

 

მეც პირადად შუშა მირჩევნია ქვევრს, თავკვერი გორული მწვანე ციცქაცოლიკაური და მანავის მწვანე ესენია ჩემი ბრენდები ))

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 საათის წინ, Mulan said:

ნიორი+პაპკრიკა+ხმელი ქინძი+ძირა +ძმარი+მარილი

4-5 კაკალი ბარბარისი სცადე მაგ კონსისტენციაში, გემო გაგაკვირვებთ

 

თავდაპირველად იყო სიტყვაი და სიტყვაი იყო ღმრთისა თანა და ღმერთი იყო სიტყვაი იგი ...

Share on other sites

1 minute წინ, Mulan said:

რანაირად? საკმაოდ დიდი რაოდენობაა საჭირო რომ მცირე რაოდენობის შინდის არაყი მიიღოო და 

შინდის კერკს მიჰქონდა ბებიაჩემის საკუჭნაო, დიდ დაწნულ რა ქვია არ მახსოვს, მრგვალია და დაწნული ფარებივით, მაგაზე აშრობდა შინდის კერკს მარლა გადაფარებულს და ზამთრისთვის ეგრე ინახავდა. იმის მერე რაც არაყის და კომპოტის მერე დარჩებოდა

 

3 minutes წინ, Mulan said:

შინდის არომატი მართლა აქვს?

სიმართლე გითხრათ მე ვერ ვარჩევ რაიმე არომატით შინდისაა თუ ატმის

სულ ოდნავ ალბათ შეიძლება

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 minute წინ, Eric said:

თავკვერი ჩემთვის არის პირველი ღვინო ისეთ სუფრაზე სადაც როგორც სენიორ კვიპრიანემ აღნიშნა ისეთი წრეა სადაც დიდხანს და მხიარული გულღია საუბარია შესაძლებელი.

 

ანუ ქართლელები რამდენადაც მუდოები და უჟმურები ხართ იმდენად უფრო ცანცარულ ღვინოებს ეტანებით. გასაგებია სენიორ! ჩვენ იმერლები ვაღიარებთ მაინც რომ ცანცარები ვართ და ყველა ღვინო ჩვენნაირად ცელქი და მოუსვენარია  @kviprianeხედავთ თქვენ რაში წავიჭირეთ ეს პატიოსანი სენიორი?  ჰააააჰ! 

:lol:

2 minutes წინ, Eric said:

ქართლში ჭაჭაზე არ ტოვებენ, ეგ კახური წესია.

 

იმერეთშიც ვტოვებთ, რატო კახეთში მხოლოდ, სხვანაირად ჩემთან არც აყენებენ ღვინოს...

3 minutes წინ, Eric said:

მეც პირადად შუშა მირჩევნია ქვევრს, თავკვერი გორული მწვანე ციცქაცოლიკაური და მანავის მწვანე ესენია ჩემი ბრენდები ))

მასიურად შუშაში აყენებენ კი აბა ქვევრის მოვლა სად იციან ეგრე კარგად შრომატევადია ძალიან და სალოლიავო, მახსოვს ჩემ ბავშვობაში როგორ ეუწიპუწებოდნენ ქვევრებს, ახლა მხოლოდ ერთიღაა დარჩენილი იმდენიდან...

 

 

Share on other sites

1 minute წინ, Mulan said:

ანუ ქართლელები რამდენადაც მუდოები და უჟმურები ხართ იმდენად უფრო ცანცარულ ღვინოებს ეტანებით.

:lolz:

რქაწითელი არ დაგილევიათ სენიორა ესე 2 ლიტრამდე ))) ცანცარი მერე ნახეთ

Share on other sites

2 minutes წინ, Mulan said:

იმერეთშიც ვტოვებთ, რატო კახეთში მხოლოდ, სხვანაირად ჩემთან არც აყენებენ ღვინოს...

ესეიგი კახურად აყენებთ))

 

3 minutes წინ, Mulan said:

მასიურად შუშაში აყენებენ კი აბა ქვევრის მოვლა სად იციან ეგრე კარგად შრომატევადია ძალიან და სალოლიავო, მახსოვს ჩემ ბავშვობაში როგორ ეუწიპუწებოდნენ ქვევრებს, ახლა მხოლოდ ერთიღაა დარჩენილი იმდენიდან...

შუშას მეტი მოვლა უნდა.

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share