Jump to content
×
×
  • Create New...

ძველი რეცეპტები


 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი

@margueriteმოდი აქ!

ფიფინა იცი რა არის?

კვახიწელა? 

კვახიკაკლიანი?

გოგრის კაკალს რომ აშრობენ არჩევენ და მერე ყველში ურევენ ამ დაფქულ მასას და აცხობენ როგორც ხაჭაპურს, რამე ეგეთი რაჭული გიჭამია? 

მე სანთელგანატეხი ოღონდ ნიგვზიანი პურია ეს მხოლოდ. ვუაფშე რანაირი ხალხი ხართ ეს რაჭველები ლობიოს და ლობიანის მეტს არაფერს აკეთებთ. სტუმარი თქვენ არ იცით, ერთხელ მაინც როგორ ვერ გამიკეთეს ან ფიფინა ან გოგრიწელა ან კვახიკაკლიანი :facepalm:

 

 

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

არც ერთი ვიცი აქედან ;(

 

გემრიელებია? ფიფინა დეიდას უყვარდა, როგორც მახსოვს, მე არ გამისინჯავს. შქმერული გაგისინჯავს?

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

@marguerite შქმერული იასნად გამისინჯავს. ფიფინას დიდი ბებია თურნე სუპებს ეძახდა, გოგრის ფიფინა, შინდის ფიფინა და აშ მარა ფიფინა შინდის ჩირის სუპს ქვია თურმე...

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

მე ყველაზე მეტად მომწონს რაჭული სამზარეულო, ლობიანზე გემრიელი არაფერი მეგულება :nope:

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

@marguerite ლობიანი ლორით?

ნამდვილი რაჭული ლობიანი იკმაზება ღორის მუცლის ცხიმით და არა ლორით რომ აბოლებთ სამყაროს!

დახვეული გიჭამია?

სანთელგანატეხები?

გტესტავ რამდენად ნამდვილი რაჭველი ხარ...

 

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

ლორითაც მიყვარს და მაგ ცხიმითაც.

ერთი ვიცოდე ვინ გაგაბრაზა, ამხელა მაიმუნობა რომ გიდევს გულში.

ცხიმით და ნიგვზით? უუუუ რა გემრიელია, შაბათს აცხობდა ხოლმე ბებო

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share