Jump to content
×
×
  • Create New...

მურაბები / ჯემები


Recommended Posts

  • ფორუმელი
9 minutes წინ, Mulan said:

ეგ აგერ ბოლო 70 წელიწადია გაიაფდა

ხო, მაგ დროზე ვსაუბრობ, ტორმებით გვეყარა სახლში შაქარი-მეთქი :yeah:
აბა მთლად ძველების დროს ჩირავდნენ და ეგ იყო, მურაბა არა შმურაბა :uxe:

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
44 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

აბა მთლად ძველების დროს ჩირავდნენ და ეგ იყო, მურაბა არა შმურაბა :uxe:

ხო და ეგ ყველაზე კაი პერიოდი იყო რაა :givi:

სსრკში ბევრი ცუდი ჩვევა გამოიმუშავეს ჩვენებმა, ძალიან ბევრი!

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
34 minutes წინ, marguerite said:

@საწყალი ოსვალდო რიოსი

 

მურაბა მართლა მურაბაზე მეტია!

მე გაყინული ხილის და ცოცხლად მომზადების მომხრრე ვარ ზამთარში მარა აი ლეღვი რანაირად უნდა გაყინო ან სამოთხის მსხალი? 

წელს მინდა სამოთხის მსხალი და ატამი გავაკეთო. იმედია არ დამეზარება, მინდა გემრიელი და მყუდრო ზამთარი მქონდეს :chups:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

ატამი გავყინე ერთ წელს მთლიანები და დედაჩემმა გემრიელად მიირთვა, ჩემგან მალულად :hah:

მურაბები ძალიან მიყვარს, ცოცხლადაც მიყვარს. ერთი მეორეს არ ეწინააღმდეგება.

 

პ.ს. აქვე ჩემი რჩევა, მურაბაში ლიმონი დოზირებულად ჩააწურეთ, თორემ როგორც მე დამემართა ისე გათხელდება ;(

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, marguerite said:

ატამი გავყინე ერთ წელს მთლიანები და დედაჩემმა გემრიელად მიირთვა, ჩემგან მალულად :hah:

 

აუუ ვცაადოოო? 

მაინტერესებს განყინვის მერე როგორი იქნებააა აჰაჰააა

ახალი ექსპერმენტი იხოდებაა :rolf:

 

და ლიმონს ყველა მურაბაში აწურავ? 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

მე არ გამისინჯავს, რომ მივედი სანახავად აღარ დამხვდა და დედამ კიდევ კარგი იყოო :hah:

 

პ.ს. არა, გოგო. მარწყვის მურაბაშუ ჩავაწურე და მერე მურაბიან წყლად იქცა. აღარ ჰქონდა ბლანტი კონსისტენცია

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share