Jump to content
×
×
  • Create New...

ჯანჯაფილი/ჯინჯერი/კოჭა/იმბირი


მარიამ
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
9 საათის წინ, მარიამ said:

რა შუაშია ახალ წელთან? 

ძვირი ღირს სტაფილოსთან, ჭარხალთან ან კარტოფილთან შედარებით.

შესაბამისად უმეტესობას მხოლოდ წელიწადში ერთხელ შეგვიძლია მივცეთ თავს მისი ყიდვის საშუალება. და რაკიღა ასეა, სულმოუთქმელად ველოდებით ყოველი მომდევნო წლის დადგომას, რომ მაშინვე ჯანჯაფილით ნეტარებას მივეცეთ.

ეგაა და ეგ, გენიალურად მარტივი და ამავე დროს სამწუხაროდ პრაგმატული ახსნა აქვს :up:

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
9 საათის წინ, yushimitsuswixli said:

ჯინსენგი სხვაა? ჯინსენგი მაქვს მაცივარში ;)

განა საჭიროა რომ იყოს. რაღაც ხის ფესვებს ჰგავს, მაგრამ მაცივარი მაქვს ;) და იქ მაქვს ჯინსენგი ;)

ჟენშენია ეგ იგივე?

 

1 საათის წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

ძვირი ღირს სტაფილოსთან, ჭარხალთან ან კარტოფილთან შედარებით.

შესაბამისად უმეტესობას მხოლოდ წელიწადში ერთხელ შეგვიძლია მივცეთ თავს მისი ყიდვის საშუალება. და რაკიღა ასეა, სულმოუთქმელად ველოდებით ყოველი მომდევნო წლის დადგომას, რომ მაშინვე ჯანჯაფილით ნეტარებას მივეცეთ.

ეგაა და ეგ, გენიალურად მარტივი და ამავე დროს სამწუხაროდ პრაგმატული ახსნა აქვს :up:

რაის ძვირი ღირს კარტოფილივით მაგას ვინ ჭამს?

ჩაიში თაფლთან ერთად არის იდეალური ჯანჯაფილი. სოუსებსაც უხდება. ქათმის სუპსაც, წვნიანებში შეგიძლია გამოიყენო და უმაგრესია, კონდიტერიაშიც იყენებენ მარა მე ჯერ არ ვარ მზად უარი ვთქვა მუსკატზე და დარიჩინზე თუ ეს ორი მომბეზრდება მერე მივადგები ჯანჯაფილსაც... უი ძალიან უხდება კიდევ არაჟნის სოუსს  ოღონ ზაფხულში, გრილი ეფექტი აქვს...

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

ვირუსიანობის დროს პროფილაქტიკისთვისაც აქებენ. "ვინც ყოველდღე არ მიირთვა კოჭა, ის კორონამ უცებ გააპროჭა" - ასეთი ლექსიც კი დადის ექიმებში.

ბულკი ვარ ჩვეულებრივი © Mulan
ბებიაჩემი გრძნეული ქალი იყო © Mulan

Share on other sites

  • ფორუმელი
25 minutes წინ, mulan said:

რაის ძვირი ღირს კარტოფილივით მაგას ვინ ჭამს?

ათი-თხუთმეტჯერ ძვირი, მაგიტომაც არ ჭამენ :D

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@ბაყბაყდევიჰოდა საიდან გაჩნდა ეგ ტრადიცია 

ციტრუსები სეზონურია და მესმის ჯინჯერი სულ არის და რატომ მაინცდამაინც საშობაოდ? სხვა რეცეპტებში არც შემხვედრია მგონი და საშობაოდ რაც მზადდება ყველაფერშია ლამის

შეიძლება @დათვების მეგობარიმართალია და ვირუსების მტრობის გამო :up:

Share on other sites

  • ფორუმელი
13 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

ათი-თხუთმეტჯერ ძვირი, მაგიტომაც არ ჭამენ :D

ჯინჯერის ჩიფსებს არაჟნის სოუსის გარდა ვერაფერთან ერთად ვერ შეჭამ, ჯინჯერის პიურეს ვერ გააკეთებ აი იმენა მისგან თორენ სახამებელს დაუმატო ჯინჯერი სხვა თემაა, სანელებელია რა, ბატატი და კარტოფილი არაა არ აქვს მაგხელა რესურსი ყოველდღიურ რაციონში გამოიყენოს ადამიანმა. მე ყაბაყი მიყვარს და ახლა 7 გელა ღირს ზამთარში, ზაფხულზე ორ ლარამდე უფრო იაფიც ზოგჯერ, აი ყაბაყივით არ არის, სულ ძვირია ჯინჯერი :givi:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
20 minutes წინ, mulan said:

სულ ძვირია ჯინჯერი :givi:

ჰო მაგრამ ისეთი მძაფრი გემო აქვს ცოტაც გყოფნის 

კარტოფილივით შემწვარ ჯინჯერს ყოველდღე ვინ შეჭამს გინდ ყაბაყივით

ჰო სანელებელია ჩემთვისაც :yes:

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share