ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 19 ივნისი, 2021 Posted 19 ივნისი, 2021 (შესწორებული) კოკრაზ იმერლებსაც აქვე გიტრიალიათ და რა უნდა მეკითხა: იმერული ყველი რით განსხვავდება არაიმერულისგან??? Edited 19 ივნისი, 2021 by საწყალი ოსვალდო რიოსი მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 19 ივნისი, 2021 Author Posted 19 ივნისი, 2021 3 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said: იმერული ყველი რით განსხვავდება არაიმერულისგან??? ამოყვანის ტექნიკით ალბათ? საკვეთოდ იყენებენ სპეციალურ სითხეს... მარა მგონი ყველგან მაგას იყენებს და უფრო ხაჭაპურის გამო ქვია ამ ყველსაც იმერული... ჩემი აზრით... ზუსტად არ ვიცი ვვარაუდობ, ანუ ოდნავ ჭყინტი ოდნავ მარილიანი ყველი ხოა საჭირო ხაჭაპურში და მაგიტოც გაბლატავდა იმერული ყველიც თორემ არც ემენტალია და არც გრიუერი, მე მაგალითად ალპური ზონის ყველი უფრო მომწონს, სხვანაირი ცხიამიანობა და გემო აქვს, სიმკვრივეც უფრო მაგარი. იმერული ყველი კახეთშიც მიჭამია და რა ვიცი უფრო გემრიელია მგონი, რა ლოგიკაა მეც არ ვიცი ზუსტად... შეიძლება თავს ხდიან და ისე ამოყავთ? სულგუნი რომ მირჩევნია ეგ კი ზუსტად ვიცი Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 19 ივნისი, 2021 Posted 19 ივნისი, 2021 @Mulan ანი იქიტ იხრები, რომ სანამ ჭყინტი და ნაკლებად მარილიანია ყველი, მაშინაა იმერული? თორემ დამზადების ტექნოლოგიაში არ უნდა იყოს რამე არსებითი სხვაობა, ხო? მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 19 ივნისი, 2021 Author Posted 19 ივნისი, 2021 @საწყალი ოსვალდო რიოსი ხო. ასე მგონია. ნუ სულგუნის ტექნიკა ვიცით ხო? მანდაც ჩვეულებრივი ყველია უბრალოდ თერმულად დამუშავებული. პრინციპი ერტია უნდა აიჭრას რძე და მიეცეს ფორნა დაძველდეს მარილიან წყალში. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 19 ივნისი, 2021 Posted 19 ივნისი, 2021 კულინარებო და მოყვარულებო მასწავლეთ კეფირით და ჟელატინით, რაღაც გემრიელ სუფლესმაგვარს რომ აკეთებენ ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 22 ივნისი, 2021 Posted 22 ივნისი, 2021 თქვენბ რომელ მეთოდს მიმართავთ ხოლმე ამ ოთხიდან? https://www.instagram.com/p/CQLcTkPFwvW/ ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 22 ივნისი, 2021 Author Posted 22 ივნისი, 2021 On 6/19/2021 at 12:56 PM, marguerite said: მასწავლეთ კეფირით და ჟელატინით, რაღაც გემრიელ სუფლესმაგვარს რომ აკეთებენ @საწყალი ოსვალდო რიოსი ასწავლე! @დათვების მეგობარი ბოლოს რომ დასაჭრელი აქვს ტიპს ვაშლის მეც გამოვწერე და ღლეობაა, მოვისროლე. ვჭრი ვიმარაგებ თეფშზე და ისე ვსუსნაობ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 22 ივნისი, 2021 Posted 22 ივნისი, 2021 8 minutes წინ, Mulan said: ასწავლე! ვინც აკეთებს, იმან ასწავლოს ინტუიციურად ვხვდები, რომ უნდა აიღო კეფირი, შაქარი და ჟელატინი. ჟელატინი უდნა გახსნა წყალში, ხოლო შაქარი - კეფირში. მერე ეს ჟელატინი რომ დალბება კარგად (არ ვიცი რამდენი ხანი უნდა, არ გამომიყენებია, ზედ ეწერება ალბათ), შეურევ ნელ-ნელა მაგას შაქრიან კეფირში და მოათავსებ მაცივარში მერავი, რა დიდი სწავლა უნდა სჭირდებოდეს 1 მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა