Jump to content
×
×
  • Create New...

კითხვა / პასუხი


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

კოკრაზ იმერლებსაც აქვე გიტრიალიათ და რა უნდა მეკითხა:

იმერული ყველი რით განსხვავდება არაიმერულისგან???

Edited by საწყალი ოსვალდო რიოსი

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
3 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

იმერული ყველი რით განსხვავდება არაიმერულისგან???

ამოყვანის ტექნიკით ალბათ?  საკვეთოდ იყენებენ სპეციალურ სითხეს... მარა მგონი ყველგან მაგას იყენებს და უფრო ხაჭაპურის გამო ქვია ამ ყველსაც იმერული... ჩემი აზრით... ზუსტად არ ვიცი ვვარაუდობ, ანუ ოდნავ ჭყინტი ოდნავ მარილიანი ყველი ხოა საჭირო ხაჭაპურში და მაგიტოც გაბლატავდა იმერული ყველიც თორემ არც ემენტალია და არც გრიუერი, მე მაგალითად ალპური ზონის ყველი უფრო მომწონს, სხვანაირი ცხიამიანობა და გემო აქვს, სიმკვრივეც უფრო მაგარი. იმერული ყველი კახეთშიც მიჭამია და რა ვიცი უფრო გემრიელია მგონი, რა ლოგიკაა მეც არ ვიცი ზუსტად... შეიძლება თავს ხდიან და ისე ამოყავთ? 

სულგუნი რომ მირჩევნია ეგ კი ზუსტად ვიცი :rolf:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan ანი იქიტ იხრები, რომ სანამ ჭყინტი და ნაკლებად მარილიანია ყველი, მაშინაა იმერული? 
თორემ დამზადების ტექნოლოგიაში არ უნდა იყოს რამე არსებითი სხვაობა, ხო?

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@საწყალი ოსვალდო რიოსი ხო. ასე მგონია. ნუ სულგუნის ტექნიკა ვიცით ხო? მანდაც ჩვეულებრივი ყველია უბრალოდ თერმულად დამუშავებული. პრინციპი ერტია უნდა აიჭრას რძე და მიეცეს ფორნა დაძველდეს მარილიან წყალში. 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

კულინარებო და მოყვარულებო

 

მასწავლეთ კეფირით და ჟელატინით, რაღაც გემრიელ სუფლესმაგვარს რომ აკეთებენ

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

თქვენბ რომელ მეთოდს მიმართავთ ხოლმე ამ ოთხიდან?

https://www.instagram.com/p/CQLcTkPFwvW/

ძლიერი თუ არ ხარ, ბოძზე როგორ იცეკვებ? © marguerite
კურდღელი ხარ, მეგობარო? © ფორთოხალი

Share on other sites

  • ფორუმელი
On 6/19/2021 at 12:56 PM, marguerite said:

მასწავლეთ კეფირით და ჟელატინით, რაღაც გემრიელ სუფლესმაგვარს რომ აკეთებენ

@საწყალი ოსვალდო რიოსი

ასწავლე!

@დათვების მეგობარი ბოლოს რომ დასაჭრელი აქვს ტიპს ვაშლის მეც გამოვწერე და ღლეობაა, მოვისროლე. ვჭრი ვიმარაგებ თეფშზე და ისე ვსუსნაობ :yes:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
8 minutes წინ, Mulan said:

ასწავლე!

ვინც აკეთებს, იმან ასწავლოს :meravi:

ინტუიციურად ვხვდები, რომ უნდა აიღო კეფირი, შაქარი და ჟელატინი.
ჟელატინი უდნა გახსნა წყალში, ხოლო შაქარი - კეფირში.
მერე ეს ჟელატინი რომ დალბება კარგად (არ ვიცი რამდენი ხანი უნდა, არ გამომიყენებია, ზედ ეწერება ალბათ), შეურევ ნელ-ნელა მაგას შაქრიან კეფირში და მოათავსებ მაცივარში :uxe:
მერავი, რა დიდი სწავლა უნდა სჭირდებოდეს :uxe:

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share