ფორუმელი კარქი გოგო Posted 6 მაისი, 2021 Posted 6 მაისი, 2021 ლობიოს დრესინგი, ღმერთო რაა, მგონი ჩემს გარდა არავინ აღარ აკეთებს ლობიოსგან ლობიოს. და ქინძზე რატო არ მკითხე მე @Mulanგგონია ნაკლები ცოდნა მაქვს მასეთ საკითხებში?? გაზეთი უნდა დანამო და მაგაში გაახვიო ეგ შენი ქინძი. ოღონდ ზუსტად არ ვიცი შეილება ლპება მერე ? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 6 მაისი, 2021 Posted 6 მაისი, 2021 @Mulan დრესინგს, რადგან თუ გემრიეკად არ ჩაიჭყლიტა ისე ბოლომდე ვერ უშვებს გემოს ვჭრი ორად, ჟარონაზე ვაფენ ან საცხობ ქაღალდს ან მეორე პრიალას და ძალიან ძალიან დაბალ ცეცხლზე ვაშრობ. საკმაოდ დიდი დრო უნდა.საღამოს სრულად დაგიწერ რეცეპტს. უბრალოდ ბევრ ზეთში ინახება, მაგრამ უხდება ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 6 მაისი, 2021 Author Posted 6 მაისი, 2021 2 საათის წინ, კარქი გოგო said: ლობიოს დრესინგი, ღმერთო რაა, მგონი ჩემს გარდა არავინ აღარ აკეთებს ლობიოსგან ლობიოს. და ქინძზე რატო არ მკითხე მე @Mulanგგონია ნაკლები ცოდნა მაქვს მასეთ საკითხებში?? გაზეთი უნდა დანამო და მაგაში გაახვიო ეგ შენი ქინძი. ოღონდ ზუსტად არ ვიცი შეილება ლპება მერე ? მარტო ვცხოვრობ, მე არ ვჭამ კლასიკურად მხოლოდ ჩემთვის და ვის გავუკეთო? ქაღალდში შენახვა კი არ მინდა თვეები მინდა გაიყინოს მაცივარში 2 საათის წინ, marguerite said: @Mulan დრესინგს, რადგან თუ გემრიეკად არ ჩაიჭყლიტა ისე ბოლომდე ვერ უშვებს გემოს ვჭრი ორად, ჟარონაზე ვაფენ ან საცხობ ქაღალდს ან მეორე პრიალას და ძალიან ძალიან დაბალ ცეცხლზე ვაშრობ. საკმაოდ დიდი დრო უნდა.საღამოს სრულად დაგიწერ რეცეპტს. უბრალოდ ბევრ ზეთში ინახება, მაგრამ უხდება ხო რა დამიწერე. დაახლოებით რამდენ გრადუსზე აშრობთ და რამდენი ხანი ჭრდება? არა თვალითაც მივხვდები მარა საორიენტაციოდ რა და იასნად მათ შორის დაშორება უნდა იყოს ხო? რო ჰაერმა იმოძრავოს? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 6 მაისი, 2021 Posted 6 მაისი, 2021 (შესწორებული) @Mulan საღამოს დაგიწერ ყველაფერს, როგორც მახსოვს. დანარჩენს მიხვდები თვალით პ.ს. მგონი, მშრალად გაყინო ჯობს. როგორც ხილს ყინავ, იმ პრინციპით Edited 6 მაისი, 2021 by marguerite 1 ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 6 მაისი, 2021 Posted 6 მაისი, 2021 3 საათის წინ, კარქი გოგო said: გაზეთი უნდა დანამო და მაგაში გაახვიო ეგ შენი ქინძი. ოღონდ ზუსტად არ ვიცი შეილება ლპება მერე ? @Rossiეგაა, კი მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 6 მაისი, 2021 Posted 6 მაისი, 2021 (შესწორებული) @Mulan ქინძის თესლი რატო უნდა გაყინო, გაახმე ადამიანურად და უბრლოდ ნუღა დაფქვავ Edited 6 მაისი, 2021 by საწყალი ოსვალდო რიოსი მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 6 მაისი, 2021 Author Posted 6 მაისი, 2021 ონლაინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said: @Mulan ქინძის თესლი რატო უნდა გაყინო, გაახმე ადმიანურად და ნუ დაფქვავ და არ გავახმო ვერ ვიყიდი კორიანდრს? დავფქვავ ბარემ, ხმელი ქინძი მეტი კი არაფერია, მასწავლა რა მწვანე კაკლებისგან დამზადებული რამე სუპი ან კერძი ჭამე და მერე შეადარე, თან ეგ ხმელი ზამთრისთვისაა მწვანე და ცოცხალი ზაფხულია კერძებში! Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი კარქი გოგო Posted 6 მაისი, 2021 Posted 6 მაისი, 2021 3 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said: @Mulan ქინძის თესლი რატო უნდა გაყინო, გაახმე ადამიანურად და უბრლოდ ნუღა დაფქვავ მულანკას ყველაფერი ცოცხალი და სურნელოვანი უყვარს, თუ ასწავლი ასწავლე ნორმალური და გამოსადეგი, მწვანილის გახმონისკენ რო უბიძგებ, რა ადამიანი ხარ შენ?! მარტო ლექსების წერა გეყოფა? მწვანილი როგორ ინახება არ უნდა იცოდე? 1 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა