ფორუმელი Moor Posted 11 იანვარი, 2021 Posted 11 იანვარი, 2021 /files/pictures/tsarapi.jpg სტილი: უჟანგავ ჭურჭელში დაყენებული ქარვისფერი კახური ღვინო, 2 კვირა ჭაჭაზე დავარგებული. ადგილი: კახეთი, გურჯაანი, კარდანახი ჯიში: რქაწითელი ალკოჰოლი: 12,4% ფერი: მოოქროსფრო ქარვისფერი სურნელი: კარგად ნაცნობი, კლასიკური არომატები აქვს, სადაც მცენარეულ ტონებს ნიგვზის, მწვანე ჩაის ნაყენის და გახუხული პურის არომატები ავსებს. გემო: რბილი, ჩამოყალიბებული, გაწონასწორებული ღვინოა, დაბოლოებაში ჭერმის ჩირის ტონებით. კერძი: საქონლის მოხარშული ხორცი (ხაშლამა), ჩაქაფული, შემწვარი ფრინველი, ღორის მწვადი. მიტანის ტემპერატურა: 12–14° © საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
შექმენი ექაუნთი ან გაიარე ავტორიზაცია
დასაპოსტად რეგისტრაცია ან ავტორიზაციაა საჭირო
რეგისტრაცია
შეგიძლია ძალიან მარტივად დარეგისტრირდე და პოსტო
რეგისტრაციაავტორიზაცია
Already have an account? Sign in here.
შესვლა