ფორუმელი Lollygag Posted 21 დეკემბერი, 2020 Posted 21 დეკემბერი, 2020 კოწახურიანი ომლეტის რეცეპტს ვხვეწ და ვარ. 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 21 დეკემბერი, 2020 Posted 21 დეკემბერი, 2020 ამოლესილი ლობიო და ყველი უპუროდ, შავი ჩაი, კარაქიანი და ყველიანი ბუტერბროდი (3/5 პურია ეგ ბუტერბროდი) მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 21 დეკემბერი, 2020 Posted 21 დეკემბერი, 2020 ქათმის სუპი და მოშუშული კომბოსტო-სტაფილო დავუმატე მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ცხენესი Posted 21 დეკემბერი, 2020 Posted 21 დეკემბერი, 2020 7 საათის წინ, marguerite said: @მარიამ ბეჭედი ვერ ვიპოვე, მაგრამ ადამიანები, რომლებიც ბევრ ტკბილეულს მიირთმევენ, აგრესიულობისკენ უფრო მეტი მიდრეკილება აქვთ. გლიკაციის პროცესი, კანის ქსოვილში შაქრის ზრდას იწვევს. აქედან გამომდინარე, ნაადრევად დაბერდებით! შაქრის მოლეკულები, კოლაგენის ბოჭკოებს ეკრობა და სხეულის გაუხეშებას იწვევს. გარდა ამისა, ტოქსინები ორგანიზმიდან არ გაიდევნება, რაც სწრაფად დაბერების შედეგია. ბევრი ტკბილეული ასუსტებს იმუნურ სისტემას, შესაბამისად ვირუსებთან ბრძოლაში, იმუნური სისტემა ეფექტური აღარ იქნება! ჯანსაღი ნაწლავური ფლორა, ნაწლავს ეხმარება საჭმლის მონელების პროცესში და კუჭ-ნაწლავის სისტემას იცავს ბაქტერიებისგან. პროფესორებით კვლევების შედეგად დადგინდა, რომ ნაწლავში რამდენი შაქარიც შედის, იმდენი დაავადება ვრცელდება. სოკოები და პარაზიტები შაქრის მოყვარულები არიან! განსაკუთრებით კანდიდას სოკოს შეუძლია გამოიწვიოს შემაშფოთებელი პრობლემა ორგანიზმისთვის. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 21 დეკემბერი, 2020 Posted 21 დეკემბერი, 2020 3 minutes წინ, fornacis said: ადამიანები, რომლებიც ბევრ ტკბილეულს მიირთმევენ, აგრესიულობისკენ უფრო მეტი მიდრეკილება აქვთ. გლიკაციის პროცესი, კანის ქსოვილში შაქრის ზრდას იწვევს. აქედან გამომდინარე, ნაადრევად დაბერდებით! შაქრის მოლეკულები, კოლაგენის ბოჭკოებს ეკრობა და სხეულის გაუხეშებას იწვევს. გარდა ამისა, ტოქსინები ორგანიზმიდან არ გაიდევნება, რაც სწრაფად დაბერების შედეგია. ბევრი ტკბილეული ასუსტებს იმუნურ სისტემას, შესაბამისად ვირუსებთან ბრძოლაში, იმუნური სისტემა ეფექტური აღარ იქნება! ჯანსაღი ნაწლავური ფლორა, ნაწლავს ეხმარება საჭმლის მონელების პროცესში და კუჭ-ნაწლავის სისტემას იცავს ბაქტერიებისგან. პროფესორებით კვლევების შედეგად დადგინდა, რომ ნაწლავში რამდენი შაქარიც შედის, იმდენი დაავადება ვრცელდება. სოკოები და პარაზიტები შაქრის მოყვარულები არიან! განსაკუთრებით კანდიდას სოკოს შეუძლია გამოიწვიოს შემაშფოთებელი პრობლემა ორგანიზმისთვის. ის მაინც დამიწერე, ვარ თუ არა ცოცხალი? და სიმსუქნესაც ხომ არ იწვევს? ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 21 დეკემბერი, 2020 Posted 21 დეკემბერი, 2020 ნაყინს ვუმატებ მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 21 დეკემბერი, 2020 Posted 21 დეკემბერი, 2020 12 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said: ნაყინს ვუმატებ უმადობის პრობლემა არ გაქვს პ.ს. ახლა ვხსნი შოკოლადს და მეთი აღარ იქნება ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 16 იანვარი, 2021 Posted 16 იანვარი, 2021 არაფერი Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა