Jump to content
×
×
  • Create New...

Chat Room Vol X


Katutu
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი

@marguerite მე კიდევ სტაფილო მომესურვა, ზეითუნის ზეთსა და ლიმონში, ნივრით და წითელი წიწაკით. 

*adminis nebiera

Share on other sites

  • ფორუმელი

@ნაკო

ზუსტი რეცეპტი დაწერე, როცა არ დაგეზარება. მოვამზადებ ამ კვირაში

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 minute წინ, marguerite said:

@ნაკო

ზუსტი რეცეპტი დაწერე, როცა არ დაგეზარება. მოვამზადებ ამ კვირაში

მარტივია ძალიან. ნედლი გახეხილი სტაფილო აურიე ზეითუნის ზეთის, წვრილი წითელი წიწაკის, ორი კბილი ნიორისა და ლიმნის წვენის ნარევში. 

ფრეშია და ნაბახუსევზეც მიდის სავარაუდოდ. 

*adminis nebiera

Share on other sites

  • ფორუმელი

@ნაკო

ზეითუნის არ მიყავარს და ნეტავ სიმინდის და ჩვეულებრივს ხომ მოუხდება 

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
15 minutes წინ, ნაკო said:

@marguerite მე კიდევ სტაფილო მომესურვა, ზეითუნის ზეთსა და ლიმონში, ნივრით და წითელი წიწაკით. 

ნივრით? არ მიცდია

 

 
Share on other sites

  • ფორუმელი

@Moor

1 minute წინ, Moor said:

ნივრით

და მაიონეზით უგემრიელესია, თუ არ ერიდები ამ პროდუქტს სინჯე.

ნაკოს ვარიანტი უნდა ვსინჯო მე 

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
27 minutes წინ, ნაკო said:

@cosmia თავისი დრო აქვს, მზესა და ჩეროს, დღეს მზიანსა და ღამეს მთვარიანს. 

ეს გამხსენდა ხელოვნურ ცვლილებაზე :დ

თავისი სეზონის გარდა ვერ მოიტანს მაინც საჭირო გემოს.

მაგრამ ფერი ლამაზი წითელი აქვს :nako:

გეთანხმები

თუმცა გენმოდიფიცირება კაკ რაზ მაგას გულისხმობს რომ ფერი და გემო ისე დაჯდეს რომ უდროო დროს მივიღოთ არა მალფუჭებადი არამედ პირიქით... სავარაუდოდ ეგრეც იქნება, მუშაობენ ალბათ ამ საკიტხზე...

@marguerite

როგორ აკეთებთ? 

ნიორს და ზეითუნის ზეთს აბლენდერებთ ლიმონთან  და ძმართან ერთად? 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@cosmia

მე მაიონეზით ვამზადებ ხოლმე და ზეთით ახლა უნდა ვცადო.

მაიონეზში ვაბლენდერებ(ახლა უკვე ფრთხილად) ნიორს, ვუმატებ ცოტა წიწაკას(თუ ოჯახიც მიირთმევს, მე არ მიყვარს), ვუმატებ მარილს, ქინძს და ფერად-ფერად ბულგარულებს, ვხეხავ სტაფილოს და ვურევ ერთმანეთში. შესანაზი არაა მხოლოდ, მაშინვე უნდა გააქრო, თორემ მერე ფერს იცვლის და პლუს სითხე გასდის სტაფილოს

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

ვიზიტორი
თემა დაიხურა!
 Share

  • Who's Online   26 all people including: 0 წევრი, 1 ანონიმური, 25 ვიზიტორი სრულად ნახვა

    • Chrome(18)
    • Googlebot(4)
    • YandexBot(3)