ფორუმელი ნაკო Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 @marguerite მე კიდევ სტაფილო მომესურვა, ზეითუნის ზეთსა და ლიმონში, ნივრით და წითელი წიწაკით. *adminis nebiera Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 @ნაკო ზუსტი რეცეპტი დაწერე, როცა არ დაგეზარება. მოვამზადებ ამ კვირაში ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ნაკო Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 1 minute წინ, marguerite said: @ნაკო ზუსტი რეცეპტი დაწერე, როცა არ დაგეზარება. მოვამზადებ ამ კვირაში მარტივია ძალიან. ნედლი გახეხილი სტაფილო აურიე ზეითუნის ზეთის, წვრილი წითელი წიწაკის, ორი კბილი ნიორისა და ლიმნის წვენის ნარევში. ფრეშია და ნაბახუსევზეც მიდის სავარაუდოდ. *adminis nebiera Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 @ნაკო ზეითუნის არ მიყავარს და ნეტავ სიმინდის და ჩვეულებრივს ხომ მოუხდება ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 15 minutes წინ, ნაკო said: @marguerite მე კიდევ სტაფილო მომესურვა, ზეითუნის ზეთსა და ლიმონში, ნივრით და წითელი წიწაკით. ნივრით? არ მიცდია Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 @Moor 1 minute წინ, Moor said: ნივრით და მაიონეზით უგემრიელესია, თუ არ ერიდები ამ პროდუქტს სინჯე. ნაკოს ვარიანტი უნდა ვსინჯო მე ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 27 minutes წინ, ნაკო said: @cosmia თავისი დრო აქვს, მზესა და ჩეროს, დღეს მზიანსა და ღამეს მთვარიანს. ეს გამხსენდა ხელოვნურ ცვლილებაზე :დ თავისი სეზონის გარდა ვერ მოიტანს მაინც საჭირო გემოს. მაგრამ ფერი ლამაზი წითელი აქვს გეთანხმები თუმცა გენმოდიფიცირება კაკ რაზ მაგას გულისხმობს რომ ფერი და გემო ისე დაჯდეს რომ უდროო დროს მივიღოთ არა მალფუჭებადი არამედ პირიქით... სავარაუდოდ ეგრეც იქნება, მუშაობენ ალბათ ამ საკიტხზე... @marguerite როგორ აკეთებთ? ნიორს და ზეითუნის ზეთს აბლენდერებთ ლიმონთან და ძმართან ერთად? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 @cosmia მე მაიონეზით ვამზადებ ხოლმე და ზეთით ახლა უნდა ვცადო. მაიონეზში ვაბლენდერებ(ახლა უკვე ფრთხილად) ნიორს, ვუმატებ ცოტა წიწაკას(თუ ოჯახიც მიირთმევს, მე არ მიყვარს), ვუმატებ მარილს, ქინძს და ფერად-ფერად ბულგარულებს, ვხეხავ სტაფილოს და ვურევ ერთმანეთში. შესანაზი არაა მხოლოდ, მაშინვე უნდა გააქრო, თორემ მერე ფერს იცვლის და პლუს სითხე გასდის სტაფილოს ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by marguerite,
Go to this post