ASIA Posted 4 ივლისი, 2023 Posted 4 ივლისი, 2023 (შესწორებული) 35 minutes წინ, Mulan said: ბაზილიკი? საშკვლავი - რეჰანია თითქმის , ოღონდ მწვანე. იმერეთში ყველას აქვს ბოსტანში, მათ შორის მეც და შეიძლება შენებსაც! დიახ! 29 minutes წინ, Seth said: ერთის რომ მოჭრი ორად იყოფა და იზრდება და იზრდება :დ კი - ფო9ოლს კი არა ყლორტს შეწყვიტავ და მერე ორს იყრის რეჰანიც და საშკვლავიც. Edited 4 ივლისი, 2023 by ASIA Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Seth Posted 4 ივლისი, 2023 Posted 4 ივლისი, 2023 1 საათის წინ, Mulan said: თქვენ როგორ აჭრით ფოთლებს? ფოთოლს არ ვაჭრი, ღეროს ვაჭრი ზედა ფოთოლთან და იმის ქვევით 1-ის ნაცვლად 2 ღერო იზრდება. 1 საათის წინ, Mulan said: რა არა? გამიკვირდა. პიცას ბეიზილ არ აქვს? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Seth Posted 4 ივლისი, 2023 Posted 4 ივლისი, 2023 1 საათის წინ, ASIA said: კი - ფო9ოლს კი არა ყლორტს შეწყვიტავ და მერე ორს იყრის რეჰანიც და საშკვლავიც. დაგისწრიათ. ასეა კი. საშკვლავი არ ვიცოდი თუ ერქვა. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 4 ივლისი, 2023 Author Posted 4 ივლისი, 2023 (შესწორებული) 3 minutes წინ, Seth said: ფოთოლს არ ვაჭრი, ღეროს ვაჭრი ზედა ფოთოლთან და იმის ქვევით 1-ის ნაცვლად 2 ღერო იზრდება. 1 საათის წინ, Mulan said: ხო ანუ აი ზრდად ადგილს აწყვეტ, ნორჩ ყლორტს სავარაუდოდ თესლზე და სახეობაზეცაა დამოკიდებული რამდენიმე მწარმოებლის ბაზილიკი ვცადე და რეავიცი ყველა ერთნაირად ბანძდება მშურს მწვანე შრიალა ბაზილიკის 3 minutes წინ, Seth said: გამიკვირდა. პიცას ბეიზილ არ აქვს? საქართველოში? მასიურად სახლში თუ აცხობენ არ იყენებენ ბაზილიკს, პიცერიებში კონკრეტული სახოების პიცებში იყენებენ ხოლმე და არ მგონია ქართველები გიჟდებოდნენ ბაზილიკზე... 1 minute წინ, Seth said: საშკვლავი არ ვიცოდი თუ ერქვა. ეგეც ბიძაშვილია სამი სხვა და სხა ძმის შვილია ბაზილიკი, რეჰანი და ჟაშკვლავი ერთი და იგივე არააა Edited 4 ივლისი, 2023 by Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Seth Posted 4 ივლისი, 2023 Posted 4 ივლისი, 2023 3 minutes წინ, Mulan said: სავარაუდოდ თესლზე და სახეობაზეცაა დამოკიდებული ალბათ. მე რაც მაქვს ზამთარში გადაგდება მომიწევს. 4 minutes წინ, Mulan said: პიცერიებში კონკრეტული სახოების პიცებში იყენებენ ხოლმე და არ მგონია ქართველები გიჟდებოდნენ ბაზილიკზე... ნლკიდევ კარგი ნეაპოლელები არ კითხულობენ ამას :დ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 4 ივლისი, 2023 Author Posted 4 ივლისი, 2023 1 საათის წინ, Seth said: ალბათ. მე რაც მაქვს ზამთარში გადაგდება მომიწევს. 1 საათის წინ, Mulan said: კაი რეკორდული მაჩვენებელია ბაზილიკი ამდენ ხანს ისედაც რუკოლა მაქვს დათესილი და მაინტერესებს ერთი რას იზამს. 1 საათის წინ, Seth said: ნლკიდევ კარგი ნეაპოლელები არ კითხულობენ ამას :დ თბილისში რუკოლაა მოდური პიცაზე და სალათებში კიდევ კრევეტები და სუში ნაშად არ ვარგიხარ კვირაში ერთხელ სუშისთან ერთად თუ დაჩექინდი სადმე ბაყვების ფონზე... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Seth Posted 4 ივლისი, 2023 Posted 4 ივლისი, 2023 (შესწორებული) 1 საათის წინ, Mulan said: ნაშად არ ვარგიხარ კვირაში ერთხელ სუშისთან ერთად თუ დაჩექინდი სადმე ბაყვების ფონზე ნამდვილად არ ვარგა თუ ჩექინდება 1 საათის წინ, Mulan said: სუში ვაკეში (თუ სწორად მახსოვს ფალიაშვილზე) რომ იყო ისევ ესაა მოდური თუ რამე სხვა? Edited 4 ივლისი, 2023 by Seth Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 4 ივლისი, 2023 Author Posted 4 ივლისი, 2023 2 საათის წინ, Seth said: ვაკეში (თუ სწორად მახსოვს ფალიაშვილზე) რომ იყო ისევ ესაა მოდური თუ რამე სხვა? ის ძნ ცნობილი ნულიანებში რომ იყო პოპულარული? მგონი ის აღარ ფუნქციონირებს, ერთ-ერთი პირველი იაპონური იყო მგონი თბილისში ფალიაშვილზე, დაჟე მანდ ხდებოდა პრეზენტაციები იაპონურ ქართული პროექტების, წიგნების და აშ მხოლოდ რესტორანი არ იყო ბოლოს იაპონურში კოვიდამდე ვიყავი რამდენჯერმე სუში გამოვიძახე როცა მომინდა და ეგ იყო ამიტომ აზრზე არ ვარ ამ წამს რომელია პოპულარული და ტრენდული Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა