Jump to content
×
×
  • Create New...

კუსკუსი


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
4 minutes წინ, ASIA said:

@Moor

:rolf:

 

პაწია წვრილები რომ არის ძაან მადისაღმძვრელი სურნელით? ეგ მეც გასინჯული მაქვს და მომეწონა!:D

 

ხო და რატო გასინჯე?

გველისA და ხიხიააა

აი მომინდა და მაგიტო გავსინჯე მეც ბაბუაწვეტას ფოთლებიანი ხაჭაპური!

:givi:

 

 

Share on other sites

ონლაინ, Mulan said:

ხო და რატო გასინჯე?

გველის რახან ქვია მომწამვლელი უნდა იყოს აუცცილებლად? ველური სახეობაა და ეტყობა მიირთმევს პატივცემული, ხოდა მეც მომეწონა:D

 

ონლაინ, Mulan said:

აი მომინდა და მაგიტო გავსინჯე მეც ბაბუაწვეტას ფოთლებიანი ხაჭაპური!

გასინჯვით ყველაფერსაც გავსინჯავ - იქნება და კარგია. 

დიახ!

მათ შორის ბაბუაწვერას ხაჭაპურსაც!:yeah::D

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@Seth სენიორ მთლად მუსაკა არ ყოფილა ინსპირაცია მარა ნივრიანი ბადრიჯანი კი 

ჰოოო დააა

დილას გავაკეთე და დაილოცოს რა ჩემი ღვთიური თითუჩები ეს რა  ფანტაზია მაქვს გავგიჟდი, რა გავჩნდი ასეთი გენიალური გაკვირვებული ვარ

წარმოიდგინეთ:

კუსკუსი ქარით, სუულ ყვითელი

შევწვი გათლილი ბარდიჯანი და დავწეწე

დავაბლენდერე: ნიორი+ქინძი+ქინძის მწვანე კაკლები + ექსტრა ვირჯინ ზეითუნი+ვაშლის ძმარი და გადავზილე დაწეწილი ბადრიჯანი 

ამ მასაში შევურიე ყვითელი კუსკუსი, წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვით და ცოოტა ქინძიც, ჩერი პომიდვრები და ხმეერთოოო

ეს იყო სააოოცრეება

იმერელი კუსკუსი 

 

კერძს დავარქვი მულანის თითუჩები 

Edited by Mulan

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
12 საათის წინ, ASIA said:

გველის რახან ქვია მომწამვლელი უნდა იყოს აუცცილებლად? ველური სახეობაა და ეტყობა მიირთმევს პატივცემული, ხოდა მეც მომეწონა:D

 

რავიცი ბავშვობიდან გვიკრძალავდნენ ჭამას და ამ დროს ძნც კაი რამეაა :givi: 

12 საათის წინ, ASIA said:

მათ შორის ბაბუაწვერას ხაჭაპურსაც!:yeah::D

ვიმახსოვრებ ამას :lool: 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
3 minutes წინ, Mulan said:

@Seth სენიორ მთლად მუსაკა არ ყოფილა ინსპირაცია მარა ნივრიანი ბადრიჯანი კი 

ჰოოო დააა

დილას გავაკეთე და დაილოცოს რა ჩემი ღვთიური თითუჩები ეს რა  ფანტაზია მაქვს გავგიჟდი, რა გავჩნდი ასეთი გენიალური გაკვირვებული ვარ

წარმოიდგინეთ:

კუსკუსი ქარით, სუულ ყვითელი

შევწვი გათლილი ბარდიჯანი და დავწეწე

დავაბლენდერე: ნიორი+ქინძი+ქინძის მწვანე კაკლები + ექსტრა ვირჯინ ზეითუნი+ვაშლის ძმარი და გადავზილე დაწეწილი ბადრიჯანი 

ამ მასაში შევურიე ყვითელი კუსკუსი, წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვით და ცოოტა ქინძიც, ჩერი პომიდვრები და ხმეერთოოო

ეს იყო სააოოცრეება

იმერელი კუსკუსი 

 

კერძს დავარქვი მულანის თითუჩები 

:დ :up:

 

ქართულად არ ვიცი რა ქვია და ცოტა Basil დაამატეთ, წესით უნდა მოუხდეს

Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, Seth said:

ქართულად არ ვიცი რა ქვია და ცოტა Basil დაამატეთ, წესით უნდა მოუხდეს

ბაზილიკი? 

გახმა ბაზილიკი სენიორ, ეგ მწვანე უნდა გამოიყენო, ან რეჰანი რომელიც მისი ბიძაშვილია მარა მეთქი ძნ აფეთქება გემოები გამოვა და არ გავეკარე. აი ბაზილიკი ისე უფრო ლაითია რეჰანისგან განსხვავებით მარა არ იყიდება აქ, ჩემთან კიდევ ყოველ კვირაშ უნდა ვრგა ქოთნებში გამოდის მუდმივად ვიყენებ და მალე ხმება.

მარა ახლა თქვენ მე აჩეტო დი ბალზამიკო გამახსენეთ, ბალზამიკოს სალსა  შეიძლება მეორე ჯერზე გავაკეთო ნივრით ეგ უფრო მოუხდება. ვცდი მეორე ზახოდზე! 

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
7 minutes წინ, Mulan said:

აი ბაზილიკი ისე უფრო ლაითია რეჰანისგან განსხვავებით მარა არ იყიდება აქ

მართლა? :spy: ჰმ

ჩემე ბაზილიკი ერთხელ რომ ჩავრგე 4 თვის წინ სასწაული სისწრაფით იზრდება :დ 

შეიძლება ფოთლებს აჭრით არასწორად. მეზობელი მყავს მოწოდებით მებაღე და იმან მასწავლა როგორ უნდა :დ ერთის რომ მოჭრი ორად იყოფა და იზრდება და იზრდება :დ

Edited by Seth
Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
1 minute წინ, Seth said:

შეიძლება ფოთლებს აჭრით არასწორად. მეზობელი მყავს მოწოდებით მებაღე და იმან მასწავლა როგორ უნდა :დ ერთის რომ მოჭრი ორად იყოფა და იზრდება და იზრდება :დ

თავი ხო უნდა წააწყვიტო? 

თქვენ როგორ აჭრით ფოთლებს? 

4 თვე კი არა მაქს ორ თვეში ვსო წურავს რესურსს

2 minutes წინ, Seth said:

მართლა? :spy: ჰმ

 

რა არა?

რეჰანი უფრო აგრესიული და ხასიათიანი მწვანილია ვიდრე ბაზილიკი. ბაზილიკი გასალაშნებული ევროპელია მასთან შედარებით. აკადემიკოსი. ეს ძნ ხასიათიანია

Edited by Mulan

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share