ფორუმელი Mulan Posted 16 სექტემბერი, 2022 Author Posted 16 სექტემბერი, 2022 2 minutes წინ, ASIA said: რასაკვირველია! რასაკვირველია სულგუნი უმაგრესია! აგვისტოში გამხმარი იმერული ყველის არ იყოს! დისლაიქ პირველ ნაწილში -9083095803638603 1 minute წინ, marguerite said: პარმეჯანოს და სულუგუნს როგორ ადარებ ერთმანეთს. ორი განსხვავებული გემოა უი რას ამბობ ნეტა რატო პარმეზანს გემო აქვს დაძველებული ყველია და სულგუნი მოხარშული ყველი რომელშიც ლოკოკინას დააფერფლა 65 მლნ წლის წინ ამოფრქვეულმა ვულკანმა და მიაფიჩინა! 2 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი იასამნისფერი Posted 16 სექტემბერი, 2022 Posted 16 სექტემბერი, 2022 ბებიაჩემის ახალგაკეთებულ სულგუნი მიყვარდა ყველაზე მეტად რბილი და რძიანი ნეტა კიდევ გამასინჯა, რას არ მივცემდი. 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 16 სექტემბერი, 2022 Posted 16 სექტემბერი, 2022 @Mulan ორივე კარგია პარმეჯანით და ნაღებით მაკარონი და სულუგუნი ყველაფერთან ერთად ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 16 სექტემბერი, 2022 Author Posted 16 სექტემბერი, 2022 თანაც ყველას თავისი ჭეშმარიტება ვერ ექნება. მატერიალური სამყაროს აწონა გაზომვა და აღწერა შესაძლებელია. შენი კოგნიცია როგორ მუშაობს ამის მიხედვით არ იცვლება რეალობა. ინფრაწითელ სხივებს ჩვენი თვალი ვერ აღიქვამს მარა ეს არც ცვლის იმ ფაქტს რომ ამ სიხშირის ''სხივი'' არსებობს სამყაროში. 2 minutes წინ, იასამნისფერი said: ბებიაჩემის ახალგაკეთებულ სულგუნი მიყვარდა ყველაზე მეტად რბილი და რძიანი ნეტა კიდევ გამასინჯა, რას არ მივცემდი. ბებიაჩემი აკეთებდა გადაზელილ ყველს ეგრე ზუსტად, გებჟალიას იმერული ვარიანტია მეც მიყვარს გებჟალია და ეგ ტექნიკა მარა პიტნა მიყვარს და ხმელი სუნელები და ამით ვძენ შინაარსს გებჟალიას და ამ გადაზელილ ყველს. თან ეს კომბინაცია მე ღომთან ერთად მევასება. საერთოდ ელარჯიც მაგარი დებილობაა იგივე მიზეზით. სპეცეფექტების გამოა გაფეტიშებული ეს კერძი. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი იასამნისფერი Posted 16 სექტემბერი, 2022 Posted 16 სექტემბერი, 2022 1 minute წინ, Mulan said: მეც მიყვარს გებჟალია Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 16 სექტემბერი, 2022 Posted 16 სექტემბერი, 2022 (შესწორებული) 8 minutes წინ, Mulan said: პარმეზანს გემო აქვს დაძველებული ყველია და სულგუნი მოხარშული ყველი რომელშიც ლოკოკინას დააფერფლა 65 მლნ წლის წინ ამოფრქვეულმა ვულკანმა და მიაფიჩინა! იმერულ ყველს რატო არ ადარებ პარმეზანს? საფერავზე და ხვანჭკარაზე რო ვკამათობდეთ და შენ შატო ლატურის ღვინოები ჯობია საფერავსო, ეგრე მოგდის. Edited 16 სექტემბერი, 2022 by Moor Share on other sites More sharing options...
ASIA Posted 16 სექტემბერი, 2022 Posted 16 სექტემბერი, 2022 ონლაინ, Mulan said: გადაზელილ ყველს შარშან გავიგე რომ ეს გაპიარებული გებჟალია გადაზელილი ყველი ყოფილა, ბებიაჩემიც ძაან მაგრად აკეთებდა პიტნით და ღომი უხდებოდა ძალიან. 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 16 სექტემბერი, 2022 Author Posted 16 სექტემბერი, 2022 ონლაინ, Moor said: იმერულ ყველს რატო არ ადარებ პარმეზანს? იმერული არაა ეგეთი ხასიათიანი როგორც პარმეზანი. ოკ მერე? ეგ არ ნიშნავს რომ მკვდარი და სტერილური გემოების მატარებელია იმერული ყველი. გგონია რამეში გამომიჭირე? Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა