Jump to content
×
×
  • Create New...

ბარდისგან


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
4 minutes წინ, Moor said:

რატო უნდა გაგიჟდე ხზ

ნამდვილად ხზ, თუმცა ფაქტია, აჯაფსანდალში ბადრიჯანი რომ არ მიყვარს, ყაბაყიან აჯაფსანდალს დაუნდობლად ვსანსლავ.

პლუს ყაბაყის მწნილია დიდებული რამე

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი

მე პირადად კოკრაზ მწნილმა შემაყვარა ყაბაყი ბავშობაში, თორემ კერძებში უკვე კაი ხნის მოგვიანებით გავსინჯე

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Eric ბადრიჯანი ნიგოზში და საკმაზებუთ არ გევასებათ სენიირ ერიკ?

 

 

მამენტ არც მე ვარ მისი ფანი მარა ეგეთი ცუდი ნამდვილად არაა :gigi:

 

ყაბაყს კიდევ გააჩნია როგორ მოამზადებ, ყაბაყის ბლინებისგან ხაჭაპურები მზადდება საოცარი...

 

19 minutes წინ, marguerite said:

ინიციატიანი ადამიანია. უნდა გაგასინჯოო, საბოლოოდ რეცეპტზე და საღამოს გამეორებაზე რომ მივიდა საქმე, გამოვტყდი მსუბუქ ფორმებში :hah:

იმედია მეტჯერ არ დაგოატიჟებს არაფერ მსგავსზე. იჯექი შენ კარტოფილიან და მარმელადიან  კულინარიაში :41:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

ისე ყაბაყი ქათმის რაგუში არის საოცრება, არც ფერს იცვლის და კარტოფილი ვის ახსოვს, ამიტომ უკარტოფილო რაგუ იმენა ბოსტნეულის თუ გიყვართ გათლილი ყაბაყით ჩაანაცვლეთ... ღია მწვანე ფერი აქვს, არ ჩახარშოთ ოღონდ! :nope:

 

 

Share on other sites

29 minutes წინ, Mulan said:

ყაბაყის ბლინებისგან ხაჭაპურები მზადდება საოცარი...

ამხელა მკრეხელობა თუ მომესმინოს სადმე

ამ პირველ ორს რა უნდა ხაჭაპურის წმინდა სახელთან?

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

მერე მითხრა, სხვა დროს ჩორბა უნდა მოგიმზადოო. 

კარტოფილი შემიწვითქო :hah:

 

ბადრიჯანს ყაბაყი გიჯობს?

 

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
5 minutes წინ, marguerite said:

ჩორბა

თურქია? თურქულად ქვია ოსპის სუპს ჩორბა. მეც ვაკეთებ ზაან ზეგზი გამოდის

 

 
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share