Jump to content
×
×
  • Create New...

რა მოსაწყენი თემებია


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
1 საათის წინ, Eric said:

აი ახალი ნიორი ოოოოო, ადამიანია, ))

 

ხო მაგრამ ხასიათი აკლია თუმცა ძნ ნაზია, გააჩნია რისთვის...

 

1 საათის წინ, Eric said:

ახალი ლობიო ეს თითქოსაც არაა, ესაა საშინელება, ამას როგორ ჭამს ხალხი საერთოდ

 

ახალი ლობიო ის ხო მწვანე? 

გული მერევა!

ცხოვრებაში არ მიჭამია :lol: 

არასდროს მომინდება გავაკეთო! 

ძველ ლობიოს ვხარშავ და მისგან გავაკეთებ სალათს! აეგრე!

1 საათის წინ, marguerite said:

@Eric

ჩემი ფავორიტი საჭმელები გამულანძღე, ბარდა რომ დაამატო, სტაფილო და მუხუდო, ფაქტობრივად ეგაა ყველაფერი. 

ახალი ლობიო უგემრიელესია, აუ გული მეტკინა რაები დაწერე 

ბარდას რაში იყენებ? მე ჰუმუსში და ფალაფეებს ვაკეთებ მისგან, სალათები არ მომეწონა და დავიკიდე. არ უხდება სალათებს მუხუდო. თავის მოტყუებაა! 

ბარდა კიდევ ოკ მარა მხოლოდ ბარდა? 

რამე კომბინაციაში ოკ მარა არა აჭყლეტილი :nope:

1 საათის წინ, marguerite said:

ყველანაირი ლობიო მაქვს დაგემოვნებული, წარმოშობაც მიანიშნებს

 

:lol:

კი რაჭაში გიჟდებიან პარკი ლობიო, ასე ეძახიან. საშინელებაა, ფინიში აქვს საშინელი. მძაღე, სურნელიც ანალოგიურად, ფერზე რომ არაფერი ვთქვათ...

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Eric

ძალიან იზედმეტეთ დღეს პოლიტგანყელებმა. 

იმედია, პოლიტ. გემოვნება უფრო დახვეწილი გაქვთ

@Mulan

4 ერთად? მე თუ ლამაზად არ მოვამზადე, მერე ქურა არ გავაწკრიალე, ისე არ შემიძლია. შენ ის უნდა ნახო, იატაკზე ნამცეცებს როგორ ვკრეფ :hah: სამოსშიც მასე ვარ, ხომ არის ხალხი, ყველა სტილს რომ იხდენს? ან აჯაჯულ-დაჯაჯული დადის. ჩემი ჩამოყალიბებული გემოვნება მაქვს

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
28 minutes წინ, marguerite said:

ჭარხალი ტყემალშიც არა?

 

:holden:

რეეებს ჭაააამ

ამას საერთოდ რატო აკეთებთ? 

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 minute წინ, marguerite said:

4 ერთად? მე თუ ლამაზად არ მოვამზადე, მერე ქურა არ გავაწკრიალე, ისე არ შემიძლია. შენ ის უნდა ნახო, იატაკზე ნამცეცებს როგორ ვკრეფ :hah: სამოსშიც მასე ვარ, ხომ არის ხალხი, ყველა სტილს რომ იხდენს? ან აჯაჯულ-დაჯაჯული დადის. ჩემი ჩამოყალიბებული გემოვნება მაქვს

კერძების მზადებას რომ ვრჩები, ქურის გამორთვისას უკვე ყველაფერი მილაგებული მაქვს მარგო, თან ბევრი რამის ერთდროულად კეთება არ ნიშნავს რომ ყველაფერს სვრი და თხუპნი, იასნად არეულობა არის მარა მიზანპლასი კაი რამეა,  ამ უნარზე წლები ვმუშაობდი :givi:  სწრაფად ვაკეთებ ყველაფერს და სხვებს რომ მთელი დღე ჭირდებათ ელემენტარულზე მე წკაპწკუპ ეგეთი ვარ :იმერელიმდედრი: 

 

 

აუ ჩემი დაქალია ისეტი ზოზინა რამეს რომ აკეთებს შეიძლება ჩაგეძინოს მისი ყურებისას, ლოქოა იმენა, ჰო და ნერვებს მიშლის, ვაგდებ ხოლმე მისი სამზარეულოდან გადი მე მივალაგებ ეგეთი ვარ, იყოს მე გავაკეთებ :lol: 

 

 

Share on other sites

1 minute წინ, Mulan said:

ხო მაგრამ ხასიათი აკლია თუმცა ძნ ნაზია, გააჩნია რისთვის...

როგორ გეკადრებათ არაპატარა ლედი, ჯერ შესახედაობით ლამაზი ამოყვანილი სავსე სასიამოვნოდ მძაფრი და სურნელოვანი

 

3 minutes წინ, Mulan said:

ახალი ლობიო ის ხო მწვანე? 

გული მერევა!

ნუ მე ეგრე არ დავწერე მარა უარესად ვხდები, ქუჩაში რომ გავივლი შემიძლია ვთქვა სად აკეთებენ მწვანე ლობიოს ისე ვერ ვიტან

 

4 minutes წინ, marguerite said:

ძალიან იზედმეტეთ დღეს პოლიტგანყელებმა. 

იმედია, პოლიტ. გემოვნება უფრო დახვეწილი გაქვთ

მისკუზი მილედი,

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

ბარდას თვითონ ვკმაზავ ან სტაფილოს სალათსაც ვუკეთებ.

ბადრიჯანზე ვგიჟდები, ყველანაირი მიყვარს. მწვანე ლობიო(პარკი), მხოლოდ ხიჭვებიანს ვერ ვეკარები, ჩემი საყვარელი ბოსტნეულია. 

ბარდისგან მაგალითად: სტაფილო, ფერადი ბულგარული, სოკო უცებ შევბრაწავ და ვამატებ ბარდას. ბრინჯიც უხდება, მაგრამ მე არ მიყვარს. ან კიტრი, ტარხუნა, ბრინჯი და ბარდა. 

5 minutes წინ, Mulan said:

მძაღე

გაფუჭებული არც მე მიყვარს ;(

4 minutes წინ, Mulan said:

ამას საერთოდ რატო აკეთებთ? 

შინდის მურაბის წვენს ვუმატებ და უგემრიელესია

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
5 საათის წინ, Mulan said:

კამჩატკა? 

სახალინი მინდა ვნახო და კურილია კიდევ :chups:

ალასკაში ნეკერჩხლის სიროფის შეგროვების სეზონზე აუუუუ, თებერვალი მარტი რა მაგრობააა, მაგ დროს კანადა და ვერმონტიც საოცარი ადგილია

+ჩერნობილი და ეგაა, ავეწყეთ.

ისე ამ ლაპარაკზეც ნერვები მეშლება. სულ სამსახური, სწავლა, საქმეები და ის, რაც წლებია მინდა, მინდად რჩება და სადმე ფორუმზე თუ გამახსენდება, აუ, როგორ მინდოდა წასვლა და ნეტა, რას ველოდები განწყობით. მოკლედ :down:

Share on other sites

  • ფორუმელი
3 minutes წინ, Eric said:

როგორ გეკადრებათ არაპატარა ლედი, ჯერ შესახედაობით ლამაზი ამოყვანილი სავსე სასიამოვნოდ მძაფრი და სურნელოვანი

 

ნივრის ფანი ვარ სენიორ ერიკ, ტქვენ თუ ახალი ნიორი ეროტიულ ფანტაზიებს გიღვიძებთ არ ვიცი მაგრამ ნივრობა რასაც ნიორს ვეძახით ძველს აქვს იმიტომ რომ გამომშრალია და კონცენტირებულია მთელი გემო იმ პაწუა ლებანში ახალში კიდევ წყალია დიდი რაოდენობით და გემო ეგეთი დამჯდარი ვერაა, ლაითია, ერთიი და იგივე გემოზე დასაჯებად ახალი ნიორი უფრო მეტი გჭირდება და გაგიჭირდება თან რომ დასვა ვიდრე ძველი :)  დატესტეთ სენიორ :yes:

ბაზ არაა, დახვეწილია უფრო ნაკლებად ხასიათიანია ახალი ნიორი არ იკბინება მაგრამ მე ძველი მირჩევნია, ფორმები კი უდავოდ ფუშფუშა მდედრის აქვს ოკ :lol: 

5 minutes წინ, Eric said:

ნუ მე ეგრე არ დავწერე მარა უარესად ვხდები, ქუჩაში რომ გავივლი შემიძლია ვთქვა სად აკეთებენ მწვანე ლობიოს ისე ვერ ვიტან

 

მეც ანალოგიურად. ისეთი მძაღე სურნელი გამოდის შანსი არაა რამეში აგერიოს :lol:

5 minutes წინ, marguerite said:

ბადრიჯანზე ვგიჟდები, ყველანაირი მიყვარს. მწვანე ლობიო(პარკი), მხოლოდ ხიჭვებიანს ვერ ვეკარები, ჩემი საყვარელი ბოსტნეულია. 

 

არ ვიცი რამდენად აკეთებთ მარა ერთხელ ყაბაყი არ იყო და ბადრიჯანი დავთალე, დავასხი ლიმონი რომ ფერი არ შეცვლოდა და მისგან გავაკეთე სუპი თიტქოს ყაბაყი იყო. მომეწონა.

ბადრიჯანი მე იმერულად მიყვარს. ბროწეული და ნიგოზი + საკმაზები :) 

6 minutes წინ, marguerite said:

სტაფილო, ფერადი ბულგარული, სოკო უცებ შევბრაწავ და ვამატებ ბარდას. ბრინჯიც უხდება, მაგრამ მე არ მიყვარს. ან კიტრი, ტარხუნა, ბრინჯი და ბარდა. 

ამ ფერად ბულგარულებს კიდვე ყველას სტრანნი მძიმე გემო აქვთ, მწვანეზე კარგი არც ერთია ჩემი აზრით. დანარჩენები ფერების ტამაშია თუ არა ერთი გემო აქვთ ყველას...

თუ კარგად შეკმაზავ ცუდი არ იქნება უბრალოდ ბრინჯს სოიოს სოუსით აზავებ თუ პროსტა ტაკ? 

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share