ფორუმელი Mulan Posted 23 სექტემბერი, 2021 Posted 23 სექტემბერი, 2021 ონლაინ, marguerite said: @Mulan რაჭაში გაიარეს ნიყვის მადლს? არ მევასება მაინც, მჭადაა ჩემი ფავორიტი და დიდი რამე ახლა ნიყვი თუ მოქონდა ბაბუას შვილიშვილებისთვის ტყიდან... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 23 სექტემბერი, 2021 Posted 23 სექტემბერი, 2021 2 minutes წინ, Mulan said: @კიჭარტი გოგო რატო გგონია რომ ღომს მხოლოდ მეგრელები ჭამთ? შავიზღვისპირეთში ყველა მამალიგას ეძახის მსგავს კერძს, ევროპებში პოლენტაა. @Mulan მომზადება უნდა სუპებს და დრო. მეზარებოდა ეხლა Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 23 სექტემბერი, 2021 Posted 23 სექტემბერი, 2021 @Moor პოლენტა სხვა რამეა, ღომი სხვა Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 23 სექტემბერი, 2021 Posted 23 სექტემბერი, 2021 @Mulan ნიყვი მაინც ყველაზე გემრიელია კალაქით და ლიმონის წვენით ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი კიჭარტი Posted 23 სექტემბერი, 2021 Posted 23 სექტემბერი, 2021 3 minutes წინ, Mulan said: ღომს მხოლოდ მეგრელები ჭამთ? ეს საიდან მოიგონა ეხლა) მეგრული კერძების მერე იმერლობა რო შეაქე მაგაზე იმასვქენი =დ მჭადზე ჭკუა მეკეტება... ოღონდ გამომცხვარი უფრო მომწონს. ერთი ნაკლი აქვს, რბილდება 6 minutes წინ, Mulan said: ყველი გებჟალიას მსგავსი კერძია, აააა გებჟოს ყველი მეგონა და მაგიტო))) გამიგია მიქლიო ჯობია ნიყვსო, პროსტა გაპაპსავებულიაო. არასდროს დამიკრეფია სოკო მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 23 სექტემბერი, 2021 Posted 23 სექტემბერი, 2021 ონლაინ, Mulan said: @Moor პოლენტა სხვა რამეა, ღომი სხვა მსგავსია. რამე დიდი განსხვავებაა? სადაც ხაჭაპუს ქართულ პიცას ეძახიან ევროპებში, დიდი ამბავი Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი კიჭარტი Posted 23 სექტემბერი, 2021 Posted 23 სექტემბერი, 2021 (შესწორებული) ქუქ ლისტში მაქვს პოლენტა და კრევეტკების ხარჩო ოღონდ როდის იმასვიზამ არ ვიცი. ძირითადად რომ სულ ვჭამთ, ვამზადებთ, ჭამისთვის ვემზადებით, რა ვჭამოზე ვფიქრობთ და პოსტჭამააა ვკრუტუნებთ ხვდებით,ხო??? კიდე ხინკალზე ავტყდი რაღაცნაირად, ტრადიციულზეც და კრევეტკების შიგთავსით, ნაღების და ნივრის სოუსშიი კიდევ ჭარხლის ხინკალიც მინდა Edited 23 სექტემბერი, 2021 by კიჭარტი მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 23 სექტემბერი, 2021 Posted 23 სექტემბერი, 2021 15 minutes წინ, marguerite said: @Mulan ნიყვი მაინც ყველაზე გემრიელია კალაქით და ლიმონის წვენით რავიცი დიდი არაფერი გემო არ აქვს თვისობრივად უგემურია რაღაცნაირი 13 minutes წინ, კიჭარტი said: ეს საიდან მოიგონა ეხლა) მეგრული კერძების მერე იმერლობა რო შეაქე მაგაზე იმასვქენი =დ არ მგონია რაღაც ღომი მეგრული იყოს 14 minutes წინ, კიჭარტი said: გამიგია მიქლიო ჯობია ნიყვსო, პროსტა გაპაპსავებულიაო. არასდროს დამიკრეფია სოკო კი მიქლიოც მიჭამია ეგეთი ხორციანია მარა დიდი გემოთი არც ეგ დაიკვეხნის... 16 minutes წინ, კიჭარტი said: მჭადზე ჭკუა მეკეტება... ოღონდ გამომცხვარი უფრო მომწონს. ერთი ნაკლი აქვს, რბილდება 26 minutes წინ, Mulan said: კარგად უნდა გამოაშრო აერღუმელში... კეცის კიდევ ეგრევე უნდა ჭამო მერე შენახული და შემონახული არ ვარგა... 16 minutes წინ, Moor said: მსგავსია. რამე დიდი განსხვავებაა? სადაც ხაჭაპუს ქართულ პიცას ეძახიან ევროპებში, დიდი ამბავი კი, ღერღილს ა რიყენებენ, და უბრალოდ მოხარშული ფაფაა კარაქით Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts