Jump to content
×
×
  • Create New...

CHAT ROOM


Recommended Posts

  • ფორუმელი
ონლაინ, marguerite said:

@Mulan

რაჭაში გაიარეს ნიყვის მადლს? :lool:

არ მევასება მაინც, მჭადაა ჩემი ფავორიტი და დიდი რამე ახლა ნიყვი თუ მოქონდა ბაბუას შვილიშვილებისთვის ტყიდან... :getakva:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, Mulan said:

@კიჭარტი გოგო რატო გგონია რომ ღომს მხოლოდ მეგრელები ჭამთ? :lol: 

 

შავიზღვისპირეთში ყველა მამალიგას ეძახის მსგავს კერძს, ევროპებში პოლენტაა. 

@Mulan მომზადება უნდა სუპებს და დრო. მეზარებოდა ეხლა

 

 
Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

ნიყვი მაინც ყველაზე გემრიელია 

 

კალაქით და ლიმონის წვენით :inlove:

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
3 minutes წინ, Mulan said:

ღომს მხოლოდ მეგრელები ჭამთ? :lol:

ეს საიდან მოიგონა ეხლა) მეგრული კერძების მერე იმერლობა რო შეაქე მაგაზე იმასვქენი =დ

მჭადზე ჭკუა მეკეტება... ოღონდ გამომცხვარი უფრო მომწონს. ერთი ნაკლი აქვს, რბილდება:blush:

6 minutes წინ, Mulan said:

ყველი გებჟალიას მსგავსი კერძია,

აააა გებჟოს ყველი მეგონა და მაგიტო))) 

გამიგია მიქლიო ჯობია ნიყვსო, პროსტა გაპაპსავებულიაო. არასდროს დამიკრეფია სოკო:drug:

 

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, Mulan said:

@Moor პოლენტა სხვა რამეა, ღომი სხვა :scared:

მსგავსია. რამე დიდი განსხვავებაა? სადაც ხაჭაპუს ქართულ პიცას ეძახიან ევროპებში, დიდი ამბავი

 

 
Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

ქუქ ლისტში მაქვს პოლენტა და კრევეტკების ხარჩო:drug:

ოღონდ როდის იმასვიზამ არ ვიცი.

ძირითადად რომ სულ ვჭამთ, ვამზადებთ, ჭამისთვის ვემზადებით, რა ვჭამოზე ვფიქრობთ და პოსტჭამააა ვკრუტუნებთ ხვდებით,ხო???

 

კიდე ხინკალზე ავტყდი რაღაცნაირად, ტრადიციულზეც და კრევეტკების შიგთავსით, ნაღების და ნივრის სოუსშიი კიდევ ჭარხლის ხინკალიც მინდა:drug:

Edited by კიჭარტი

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

  • ფორუმელი
15 minutes წინ, marguerite said:

@Mulan

ნიყვი მაინც ყველაზე გემრიელია 

 

კალაქით და ლიმონის წვენით :inlove:

რავიცი

დიდი არაფერი გემო არ აქვს 

 

თვისობრივად უგემურია რაღაცნაირი

13 minutes წინ, კიჭარტი said:

ეს საიდან მოიგონა ეხლა) მეგრული კერძების მერე იმერლობა რო შეაქე მაგაზე იმასვქენი =დ

 

არ მგონია რაღაც ღომი მეგრული იყოს :lol:

14 minutes წინ, კიჭარტი said:

გამიგია მიქლიო ჯობია ნიყვსო, პროსტა გაპაპსავებულიაო. არასდროს დამიკრეფია სოკო:drug:

 

კი მიქლიოც მიჭამია ეგეთი ხორციანია მარა დიდი გემოთი არც ეგ დაიკვეხნის...

16 minutes წინ, კიჭარტი said:

მჭადზე ჭკუა მეკეტება... ოღონდ გამომცხვარი უფრო მომწონს. ერთი ნაკლი აქვს, რბილდება:blush:

26 minutes წინ, Mulan said:

კარგად უნდა გამოაშრო აერღუმელში...

კეცის კიდევ ეგრევე უნდა ჭამო მერე შენახული და შემონახული არ ვარგა...

16 minutes წინ, Moor said:

მსგავსია. რამე დიდი განსხვავებაა? სადაც ხაჭაპუს ქართულ პიცას ეძახიან ევროპებში, დიდი ამბავი

კი, ღერღილს ა რიყენებენ, და უბრალოდ მოხარშული ფაფაა კარაქით :givi:

 

 

 

Share on other sites

ვიზიტორი
თემა დაიხურა!
 Share