Jump to content
×
×
  • Create New...

CHAT ROOM


Recommended Posts

  • ფორუმელი
ონლაინ, marguerite said:

ჩამოყალიბდი ახლა სუპი გააკეთოს თუ სოკო შეწვას?

 

არ მოიკლავს თავს შიმშილისგან, რამეს მოიფიქრებს :poke:

 

სად ყიდულობ ფეტას? 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

არ მიყვარს ზოგადად, ახლა მომინდა

კარფურში ვიყიდე

 

პ.ს. გაურკვევლობაშია ადამიანი,სოკოს შეწვა თუ სუპი თუ ორივე

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
56 minutes წინ, Mulan said:

სუპი :chups:

<3:lol:ქიუთ

57 minutes წინ, Mulan said:

ღომს ვუკეთებ ჩემ ძმას, მომენატრაო :boli:

უაიმიიიიიიიი <3 

57 minutes წინ, Mulan said:

ღომს ვუკეთებ ჩემ ძმას, მომენატრაო :boli:

 

და გადაზელილ ყველსაც გავაკეთებ კიდევ პიტნით, რა დიდებულია ზოგჯერ იმერელი რომ ხარ :fofo:

 

57 minutes წინ, Mulan said:

იმერელი

:drug::wtf:

 

33 minutes წინ, Mulan said:

სოკოს,

<3სიყვარულია. ნიყვი არ მაქვს გასინჯული :დრუგ:

@marguerite ბრუსკეტა გაიკეთე :უპ: 

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

  • ფორუმელი

ისე, სულ მაინტერესებდა ღომს რუსულად მამალიგა რა ლოგიკით ჰქვია?

ან მტკვარს კურა?

 

მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს :shampan:

Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, კიჭარტი said:

<3სიყვარულია. ნიყვი არ მაქვს გასინჯული :დრუგ:

 

ზაფხულობით სოფელში რომ ჩავდიოდით ბაბუაჩემი ტრადიციულად  შემოგვძახებდა ხოლმე ადექით სოკო მოვიტანეო და ახალდაკრეფილ ნიყვი კალათებში ულაამზესი იყო ხოლმე, მერე თავადვე აკეთებდა, ბოლოს მის გარდაცვალებამდე ერთი წლით ადრე მოგვიტანა და სადღაც ფოტოც მიგდია მე და დედაჩემი რომ ვათვალიერებთ უუუზარმაზარ ნიყვებს. უგემრიელესი სოკოა მარა შეკმაზვის გარეშე არაფერია, მე პირადად მჭადა უფრო მომწონს უბრალოდ ეგ მეფესავითაა და მაგიტო აქვს ეგეთი სახელი...

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@კიჭარტი გოგო რატო გგონია რომ ღომს მხოლოდ მეგრელები ჭამთ? :lol: 

ეგრე ყოველდღიურად არ ვჭამთ თუმცა იმერეთში გვევასება ღომი, აიი  მჭადი ყოველ დღეა ყველა იმერულ ოჯახში... პროსტა შანსი არაა ვინმემ იწუწუნოს სულ მჭადი და ყველი ყელშია ამოსულიო, ეგეთი რამე არ მახსენდება, არ გვბეზრდება უბრალოდ...

პლუს გადაზელილი ყველი გებჟალიას მსგავსი კერძია, უბრალოდ სხვანაირი ტექნიკით ვაკეთებთ იმერულად ცანცარუშკაა, უმაგრესი რამეა... ასე ქვია პირდაპირ გადაზელილი და ჩვენ ვიცით რაც მოიაზრება ამ კერძში...

Edited by Mulan

 

 

Share on other sites

ვიზიტორი
თემა დაიხურა!
 Share