Jump to content
×
×
  • Create New...

მწვანილი


Recommended Posts

  • ფორუმელი
1 საათის წინ, Moor said:

მგონი სიცხეც მაქვს მარა ჯერ მეზარება გასინჯვა

ასწლიანი ხარ რა მოგკლავს! 

აი ის ბაზილიკი ხო სულ მითესია მარა რეჰანი იმდენად ჯიგარია რომ ყვეეელაფერს ჯობია რაა

 

პატარა სათბური მინდა სადაც ყველა სეზონზე მექნება ჩემი მწვანილი, მათ შორის რეჰანიც და ტარხუნაც და აშ

@marguerite რეჰანი შეგიძლია ნიორთან და კახურ ზეთთან ერთად დააბლენდერო, ცოტა ლიმნის წვენი, ვაშლის ძმარიც, მარილი თხლიშე სვანური და შეკმაზე ნებისმიერი რამ, სოუსია უძერსკესი, ყველაფერს უხდება. ვუააფშე! ხვალ ჩემებს უნდა გავუკეთო ეგრე ლობიოს სალათი! 

be/do/have

Share on other sites
  • ფორუმელი

@marguerite ეგ რო ვიცოდე გეტყოდი. გაიკითხე სად შეიძლება იყიდო, ბანძებია რაც ვნახე... ჩაანაცვლე ექსტრა ვირჯინ ზეითუნით ეგეც ძაან უხდება უფრო მსუბუქი გამოდის დაჟე...

be/do/have

Share on other sites
13 საათის წინ, marguerite said:

მურმან, სად გაგონილა ერის მამის გაციება? ;(

აბაა.  წლებია სიცხე არ მქონია. კოვიდის პონტში მქონდა ერთი დღე დაბალი სიცხე და ეგ იყო. და შუა ზაფხულში რა მეტაკა ვერ გავიგე. ქოცების ბრალია თუ ნაცების ნეტა

Now I can look at you in peace; I don't eat you any more :nah:
 

Share on other sites
  • ფორუმელი
6 საათის წინ, Mulan said:

24 გვერდი ტრაკზე საუბრობთ ხო?

ოკ

:rolf:

ოთხი გვერდი მწვანილზ საუბრობთ და კიდევ რამე გიკვირს ამის მერე?

 

 

თემას რაც შეეხება, მწვანილი ყველაზე მეტად ცოცხლად მიყვარს. მთლიანი კონების ხრამუნი. ხორცს თუ ვატან, საერთოდ მაგარი :up:

მ. რ. ს. ა. თ.

 

Share on other sites
  • ფორუმელი
41 minutes წინ, დათვების მეგობარი said:

ოთხი გვერდი მწვანილზ საუბრობთ და კიდევ რამე გიკვირს ამის მერე?

 

მაგ 24 გვერდი ტრაკზე ნასაუბრები მხოლოდ შენ გაქვს. სავარაუდოდ! 

 

be/do/have

Share on other sites
  • ფორუმელი
7 საათის წინ, Mulan said:

მაგ 24 გვერდი ტრაკზე ნასაუბრები მხოლოდ შენ გაქვს. სავარაუდოდ! 

 

დადე რაა ლობიოს სალათს როგორ აკეთებ

Share on other sites
  • ფორუმელი
7 საათის წინ, კარქი გოგო said:

დადე რაა ლობიოს სალათს როგორ აკეთებ

მოხარშე ლობიოს მარცვლები, გადაღვარე წყალი და მოასხი დრესინგი, გინდა რეჰანის გინდაც ტარხუნის, მოაყარე მწვანი და ვსო. ეგაა. 

ნიორი+ ტარხუნა ან რეჰანი + ქინძი, ლიმნის წვენი,  ცოტაც ვაშლის ძმარი+ მარილი+ ზეთი ან კახური ან ზეითუნის ექსტრა ვირჯინი, დააბლენდერე და გააზავე ან ზეთით ან  ძმრით, გემო დააჯინე მოკლედ რომელიც იქნება საჭირო, მწვანილს წვენი გამოაქვს თუ კარგი მსუყე ღეროიანი ქინძია ან ტარხუნაც ვაუვ მოკლედ ღეროებს არ აჭრი თქვენ რო კერის კეთებისას მწვანილის იმ ხე მასას ნაგავში უძახებ მხოლოდ მაგითაც შეიძლება გაკეთდეს. მოასხი დ ეგაა. ცალკე ამ ლობიოს შეგიძლია წვრილად დაჭრილი რეჰანი მხოლოდ ან ხახვი მოაყარო, მწვანე. მეორეც უხდება ისე. 

be/do/have

Share on other sites

შექმენი ექაუნთი ან გაიარე ავტორიზაცია

დასაპოსტად რეგისტრაცია ან ავტორიზაციაა საჭირო

რეგისტრაცია

შეგიძლია ძალიან მარტივად დარეგისტრირდე და პოსტო

რეგისტრაცია

ავტორიზაცია

Already have an account? Sign in here.

შესვლა