ფორუმელი Mulan Posted 13 ივნისი, 2021 Posted 13 ივნისი, 2021 @marguerite ეგ რო ვიცოდე გეტყოდი. გაიკითხე სად შეიძლება იყიდო, ბანძებია რაც ვნახე... ჩაანაცვლე ექსტრა ვირჯინ ზეითუნით ეგეც ძაან უხდება უფრო მსუბუქი გამოდის დაჟე... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 13 ივნისი, 2021 Posted 13 ივნისი, 2021 13 საათის წინ, marguerite said: მურმან, სად გაგონილა ერის მამის გაციება? აბაა. წლებია სიცხე არ მქონია. კოვიდის პონტში მქონდა ერთი დღე დაბალი სიცხე და ეგ იყო. და შუა ზაფხულში რა მეტაკა ვერ გავიგე. ქოცების ბრალია თუ ნაცების ნეტა Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 13 ივნისი, 2021 Posted 13 ივნისი, 2021 @Moor ერზე დარდის, მურმან! ბევრს ნერვიულობ ალბათ ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 13 ივნისი, 2021 Posted 13 ივნისი, 2021 6 საათის წინ, Mulan said: 24 გვერდი ტრაკზე საუბრობთ ხო? ოკ ოთხი გვერდი მწვანილზ საუბრობთ და კიდევ რამე გიკვირს ამის მერე? თემას რაც შეეხება, მწვანილი ყველაზე მეტად ცოცხლად მიყვარს. მთლიანი კონების ხრამუნი. ხორცს თუ ვატან, საერთოდ მაგარი ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 13 ივნისი, 2021 Posted 13 ივნისი, 2021 41 minutes წინ, დათვების მეგობარი said: ოთხი გვერდი მწვანილზ საუბრობთ და კიდევ რამე გიკვირს ამის მერე? მაგ 24 გვერდი ტრაკზე ნასაუბრები მხოლოდ შენ გაქვს. სავარაუდოდ! Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი კარქი გოგო Posted 13 ივნისი, 2021 Author Posted 13 ივნისი, 2021 7 საათის წინ, Mulan said: მაგ 24 გვერდი ტრაკზე ნასაუბრები მხოლოდ შენ გაქვს. სავარაუდოდ! დადე რაა ლობიოს სალათს როგორ აკეთებ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 14 ივნისი, 2021 Posted 14 ივნისი, 2021 7 საათის წინ, კარქი გოგო said: დადე რაა ლობიოს სალათს როგორ აკეთებ მოხარშე ლობიოს მარცვლები, გადაღვარე წყალი და მოასხი დრესინგი, გინდა რეჰანის გინდაც ტარხუნის, მოაყარე მწვანი და ვსო. ეგაა. ნიორი+ ტარხუნა ან რეჰანი + ქინძი, ლიმნის წვენი, ცოტაც ვაშლის ძმარი+ მარილი+ ზეთი ან კახური ან ზეითუნის ექსტრა ვირჯინი, დააბლენდერე და გააზავე ან ზეთით ან ძმრით, გემო დააჯინე მოკლედ რომელიც იქნება საჭირო, მწვანილს წვენი გამოაქვს თუ კარგი მსუყე ღეროიანი ქინძია ან ტარხუნაც ვაუვ მოკლედ ღეროებს არ აჭრი თქვენ რო კერის კეთებისას მწვანილის იმ ხე მასას ნაგავში უძახებ მხოლოდ მაგითაც შეიძლება გაკეთდეს. მოასხი დ ეგაა. ცალკე ამ ლობიოს შეგიძლია წვრილად დაჭრილი რეჰანი მხოლოდ ან ხახვი მოაყარო, მწვანე. მეორეც უხდება ისე. Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა