ფორუმელი Rossi Posted 28 მაისი, 2021 Posted 28 მაისი, 2021 15 minutes წინ, Mulan said: წაით კახეთში კაი ჩურჩხელა იყიდეთ და ეგაა... სამწუხაროდ არ არის ეგეთი მარტივი საშოვნი Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 28 მაისი, 2021 Posted 28 მაისი, 2021 54 minutes წინ, Rossi said: სამწუხაროდ არ არის ეგეთი მარტივი საშოვნი ვიცი. გაატრუხეს ყველგან ყველაფერი იშვიათად კაი ჩურჩხელა სადმე იყიდებოდეს, ისევ შინაური კონტაქტებით დქ მიდგომა მოდგომით თორემ ეჰჰ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 28 მაისი, 2021 Posted 28 მაისი, 2021 (შესწორებული) 12 minutes წინ, Mulan said: გაატრუხეს ყველგან ყველაფერი იშვიათად კაი ჩურჩხელა სადმე იყიდებოდეს, ისევ შინაური კონტაქტებით დქ მიდგომა მოდგომით თორემ ეჰჰ შემოდგომისას იყიდე 50 კგ ყურძენი, დაწურე, გაუშვებს 25 ლიტრამდე წვენს, ღვინო თუ არ გინდა, გამოუშვი ეგ წვენი სულ, ჩაასხი ქვაბში და ადუღე იმდენ ხანს, რომ მესამედი მაინც მოიკლოს. თუ გაანახევრებ, ხო მთლად კაი მაგ დუღილის პროცედურის მერე, უკვე გექნება ნამდვილი ბადაგი და გააკეთე თათარა, ოღონდ ბევრი რევა უნდა და ძლიერი მაჯები უნდა გქონდეს, ან დაქალები დაიხმარე და მორიგეობით ურიეთ, თათარობა და ჩურჩხელის ამოვლება ისედაც კოლექტიური მოვლენაა და მარტო არც უნდა დაეჭიდო ხოდა რაზე მოვაყოლე ესენი - გექნება შენი ნამდვილი და კარგი ჩურჩხელები, ოღონდ ნიგოზი მანამდე როგორმე რაჭველებს გამოსცანცლე Edited 28 მაისი, 2021 by საწყალი ოსვალდო რიოსი მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 28 მაისი, 2021 Posted 28 მაისი, 2021 აბა მე ხო ვერ შემოგთავაზებდი, თვითონაც საწყალ "ბადაგის" ჩურჩხელებს ვყიდულობ მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 28 მაისი, 2021 Posted 28 მაისი, 2021 19 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said: შემოდგომისას იყიდე 50 კგ ყურძენი, დაწურე, გაუშვებს 25 ლიტრამდე წვენს, ღვინო თუ არ გინდა, გამოუშვი ეგ წვენი სულ, ჩაასხი ქვაბში და ადუღე იმდენ ხანს, რომ მესამედი მაინც მოიკლოს. თუ გაანახევრებ, ხო მთლად კაი მაგ დუღილის პროცედურის მერე, უკვე გექნება ნამდვილი ბადაგი და გააკეთე თათარა, ოღონდ ბევრი რევა უნდა და ძლიერი მაჯები უნდა გქონდეს, ან დაქალები დაიხმარე და მორიგეობით ურიეთ, თათარობა და ჩურჩხელის ამოვლება ისედაც კოლექტიური მოვლენაა და მარტო არც უნდა დაეჭიდო ხოდა რაზე მოვაყოლე ესენი - გექნება შენი ნამდვილი და კარგი ჩურჩხელები, ოღონდ ნიგოზი მანამდე როგორმე რაჭველებს გამოსცანცლე წეღან ვფიქრობდი და მასე ვიზამ. ნელ-ნელა ვიყიდი ყოველ გასვლაზე კარფურში კაკალს, რაჭველებირისი მომცემნი არიან ერთი კიდევ თხილს ვიყიდი მოვხალავ და მოხალულს ამოვავლებ. კიდევ იცი რას ვფიქრობდი? დარიჩინს დავუმატებთქვააა დარიჩინის არომატიანი ჩურჩხელები მომეწონებოდა მამენტ! გიჭამია? 17 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said: აბა მე ხო ვერ შემოგთავაზებდი, თვითონაც საწყალ "ბადაგის" ჩურჩხელებს ვყიდულობ ვიყიდე რამდენჯერმე და უბანძესია. მე მიყვარს ხრიგინა და ნატურალური, ანუ აი კაარგად გამომშრალი, რბილი ჩურჩხელები არ მევასება... 25 ლიტრი 15 მდე უნდა დავადუღო? ახლა მაგისთვის ქვაბი უნდა ვიყიდო კიდევ? მაგხელა ქვაბი სად მაქვს ამდენი წვენი დავარედუქციო და მერე თათარა გავაკეთო. მიზეზი მექნება ლილოში წამატრაკვეცების იიიჰჰჰააა Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 28 მაისი, 2021 Posted 28 მაისი, 2021 (შესწორებული) 9 minutes წინ, Mulan said: დარიჩინის არომატიანი ჩურჩხელები მომეწონებოდა მამენტ! გიჭამია? დარიჩინიანი არ მიჭამია, მარა თაფლიანი თათარა მახსოვს ბავშობაში ბებიაჩემის დას ჰქონდა გამშრალი და ეგ მომეწონა ძალიან. თაფლის არომატს ითვისებს და ინარჩუნებს თურმე სასწაულად და ახლაც ვდნები, ის გემო რომ მახსენდება 9 minutes წინ, Mulan said: ვიყიდე რამდენჯერმე და უბანძესია. მე მიყვარს ხრიგინა და ნატურალური, ანუ აი კაარგად გამომშრალი, რბილი ჩურჩხელები არ მევასება... მე ნიგოზისაზე მეტად თხილის მიყვარს და რავი კი მომწონს მაგათი თხილის ჯანჯუხები Quote 25 ლიტრი 15 მდე უნდა დავადუღო? ხო რა, ეგრე მახსოვს, სამაგიეროდ შაქრის ჩამატება არ დასჭირდება ალბათ თათარაში Edited 28 მაისი, 2021 by საწყალი ოსვალდო რიოსი მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 28 მაისი, 2021 Posted 28 მაისი, 2021 @საწყალი ოსვალდო რიოსი თაფლის? ეგ როგორ? მე რატო არ ვიცოდი ამის შესახებ? მაბოდებს თაფლზე! მომიყევი უფრო დეტალურად, რა ეტაპზე ურევ ბადაგს თაფლს? დუღილის დროს? მერე? თუ უკვე ჩაფქვილულს უმატებენ? აშრობენ? ჩურჩხელას არ ავლებენ? რას გულისხმობ გამოშრობაში? არა მე ნიგვზიანი უფრო მომწონს მარა მოხალულთხილიამზეც არ ვიტყოდი უარს. მოკლედ ჩურჩხელა მომშივდა ამასობაში... არა არ ჭირდება შაქარი, რედუქცირებია პროცწსში თუ ყურძენი კაი მწიფეა ბადაგიც ტკბილია. შარშან 10 ლიტრი დავადუღე სამზე. ზედმერი მომივიდა. ძაან გემრიელი იყო თან ჩემი ეზოს ყურძნის იყო მხოლოდ... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ნაკო Posted 28 მაისი, 2021 Posted 28 მაისი, 2021 ფელამუში მინდა (( *adminis nebiera Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა