Jump to content
×
×
  • Create New...

ახალი წელი


ფორთოხალი
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
15 minutes წინ, Mulan said:

წაით კახეთში კაი ჩურჩხელა იყიდეთ და ეგაა...

სამწუხაროდ არ არის ეგეთი მარტივი საშოვნი

Share on other sites

  • ფორუმელი
54 minutes წინ, Rossi said:

სამწუხაროდ არ არის ეგეთი მარტივი საშოვნი

ვიცი. 

გაატრუხეს ყველგან ყველაფერი ;(

იშვიათად კაი ჩურჩხელა სადმე იყიდებოდეს, ისევ შინაური კონტაქტებით დქ მიდგომა მოდგომით თორემ ეჰჰ

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
12 minutes წინ, Mulan said:

გაატრუხეს ყველგან ყველაფერი ;(

იშვიათად კაი ჩურჩხელა სადმე იყიდებოდეს, ისევ შინაური კონტაქტებით დქ მიდგომა მოდგომით თორემ ეჰჰ

შემოდგომისას იყიდე 50 კგ ყურძენი, დაწურე, გაუშვებს 25 ლიტრამდე წვენს, ღვინო თუ არ გინდა, გამოუშვი ეგ წვენი სულ, ჩაასხი ქვაბში და ადუღე იმდენ ხანს, რომ მესამედი მაინც მოიკლოს. თუ გაანახევრებ, ხო მთლად კაი :up:
მაგ დუღილის პროცედურის მერე, უკვე გექნება ნამდვილი ბადაგი და გააკეთე თათარა, ოღონდ ბევრი რევა უნდა და ძლიერი მაჯები უნდა გქონდეს, ან დაქალები დაიხმარე და მორიგეობით ურიეთ, თათარობა და ჩურჩხელის ამოვლება ისედაც კოლექტიური მოვლენაა და მარტო არც უნდა დაეჭიდო

ხოდა რაზე მოვაყოლე ესენი - გექნება შენი ნამდვილი და კარგი ჩურჩხელები, ოღონდ ნიგოზი მანამდე როგორმე რაჭველებს გამოსცანცლე :uxe:

Edited by საწყალი ოსვალდო რიოსი

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი

აბა მე ხო ვერ შემოგთავაზებდი, თვითონაც საწყალ "ბადაგის" ჩურჩხელებს ვყიდულობ ;(

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
19 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

შემოდგომისას იყიდე 50 კგ ყურძენი, დაწურე, გაუშვებს 25 ლიტრამდე წვენს, ღვინო თუ არ გინდა, გამოუშვი ეგ წვენი სულ, ჩაასხი ქვაბში და ადუღე იმდენ ხანს, რომ მესამედი მაინც მოიკლოს. თუ გაანახევრებ, ხო მთლად კაი :up:
მაგ დუღილის პროცედურის მერე, უკვე გექნება ნამდვილი ბადაგი და გააკეთე თათარა, ოღონდ ბევრი რევა უნდა და ძლიერი მაჯები უნდა გქონდეს, ან დაქალები დაიხმარე და მორიგეობით ურიეთ, თათარობა და ჩურჩხელის ამოვლება ისედაც კოლექტიური მოვლენაა და მარტო არც უნდა დაეჭიდო

ხოდა რაზე მოვაყოლე ესენი - გექნება შენი ნამდვილი და კარგი ჩურჩხელები, ოღონდ ნიგოზი მანამდე როგორმე რაჭველებს გამოსცანცლე :uxe:

წეღან ვფიქრობდი და მასე ვიზამ. ნელ-ნელა ვიყიდი ყოველ გასვლაზე კარფურში კაკალს, რაჭველებირისი მომცემნი არიან ერთი :lol:

კიდევ თხილს ვიყიდი მოვხალავ და მოხალულს ამოვავლებ. კიდევ იცი რას ვფიქრობდი?

დარიჩინს დავუმატებთქვააა

დარიჩინის არომატიანი ჩურჩხელები მომეწონებოდა მამენტ!

გიჭამია?

17 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

აბა მე ხო ვერ შემოგთავაზებდი, თვითონაც საწყალ "ბადაგის" ჩურჩხელებს ვყიდულობ ;(

ვიყიდე რამდენჯერმე და უბანძესია.

მე მიყვარს ხრიგინა და ნატურალური, ანუ აი კაარგად გამომშრალი, რბილი ჩურჩხელები არ მევასება...

25 ლიტრი 15 მდე უნდა დავადუღო?

ახლა მაგისთვის ქვაბი უნდა ვიყიდო კიდევ? მაგხელა ქვაბი სად მაქვს ამდენი წვენი დავარედუქციო და მერე თათარა გავაკეთო. მიზეზი მექნება ლილოში წამატრაკვეცების იიიჰჰჰააა :uxe:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
9 minutes წინ, Mulan said:

დარიჩინის არომატიანი ჩურჩხელები მომეწონებოდა მამენტ!

გიჭამია?

დარიჩინიანი არ მიჭამია, მარა თაფლიანი თათარა მახსოვს ბავშობაში ბებიაჩემის დას ჰქონდა გამშრალი და ეგ მომეწონა ძალიან.
თაფლის არომატს ითვისებს და ინარჩუნებს თურმე სასწაულად და ახლაც ვდნები, ის გემო რომ მახსენდება

 

9 minutes წინ, Mulan said:

ვიყიდე რამდენჯერმე და უბანძესია.

მე მიყვარს ხრიგინა და ნატურალური, ანუ აი კაარგად გამომშრალი, რბილი ჩურჩხელები არ მევასება...

მე ნიგოზისაზე მეტად თხილის მიყვარს და რავი კი მომწონს მაგათი თხილის ჯანჯუხები
 

Quote

25 ლიტრი 15 მდე უნდა დავადუღო?

ხო რა, ეგრე მახსოვს, სამაგიეროდ შაქრის ჩამატება არ დასჭირდება ალბათ თათარაში

Edited by საწყალი ოსვალდო რიოსი

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@საწყალი ოსვალდო რიოსი თაფლის? ეგ როგორ? მე რატო არ ვიცოდი ამის შესახებ? მაბოდებს თაფლზე!

მომიყევი უფრო დეტალურად, რა ეტაპზე ურევ ბადაგს თაფლს? დუღილის დროს? მერე? თუ უკვე ჩაფქვილულს უმატებენ? აშრობენ? ჩურჩხელას არ ავლებენ? რას გულისხმობ გამოშრობაში?

არა მე ნიგვზიანი უფრო მომწონს მარა მოხალულთხილიამზეც არ ვიტყოდი უარს. მოკლედ ჩურჩხელა მომშივდა ამასობაში...

;(

არა არ ჭირდება შაქარი, რედუქცირებია პროცწსში თუ ყურძენი კაი მწიფეა ბადაგიც ტკბილია. შარშან 10 ლიტრი დავადუღე  სამზე. ზედმერი მომივიდა. :givi:ძაან გემრიელი იყო თან ჩემი ეზოს ყურძნის იყო მხოლოდ...

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share

  • Who's Online   379 all people including: 0 წევრი, 0 ანონიმური, 379 ვიზიტორი სრულად ნახვა

    • Chrome(10)
    • YandexBot(4)
    • Googlebot(1)