ფორუმელი Moor Posted 31 მარტი, 2021 Posted 31 მარტი, 2021 /files/pictures/nanua-72348.jpg სტილი: ქვევრის (ჭურის) ტრადიციული მშრალი ქარვისფერი ღვინო ადგილი: იმერეთი, თერჯოლა, ალისუბანი ჯიში: თეთრი კამური, ციცქა ალკოჰოლი: 12% ფერი: ელვარე ქარვისფერი სურნელი: დაუვიწყარი, ტკბილი პირველი არომატები აქვს, სადაც გოზინაყის, გარგრის ჩირის, ლეღვის ჩირის, გადადუღებული თეთრი ბლის მურაბის ტონებს ამოიცნობთ. ასევე მცენარეულ ტონებსაც (ბერგამოტის ჩაი). გემო: მძლავრი ტანინების მქონე მაღალმჟავიანი, ენერგიული, ხასიათიანი ღვინოა, ხანგრძლივი დაბოლოებით. კერძი: შემწვარი თევზი და ფრინველი, ნიგვზიანი კერძები (მწვანე და კაკალი ლობიო, ფხალეული), შემწვარი ბოსტნეული მიტანის ტემპერატურა: 12–14° © საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი წყარო: მარანი Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა