ფორუმელი Moor Posted 26 მარტი, 2021 Posted 26 მარტი, 2021 /files/pictures/otskhanuri-7394.jpg სტილი: ქვევრის ტრადიციული წითელი მშრალი ღვინო ადგილი: იმერეთი, ზესტაფონი ჯიში: ოცხანური საფერე ალკოჰოლი: 14% ფერი: მუქი ჟოლოსფერი სურნელი: ახალგაზრდა ოცხანურისთვის დამახასითებელი ნედლი, ცოცხალი არომატები, სადაც შავ ხილთან ერთად მცენარეული ტონებიც მოჩანს (მწარე ბალი, ღვია) გემო: გემოზე დაუვიწყარია, თუმცა რამდენიმეწლიანი დავარგების შემდეგ კიდევ უფრო დაზუსტდება და დაიხვეწება. კერძი: ღორის მწვადი, ხბოს მწვადი, შემწვარი ბოსტნეული და ლობიო მიტანის ტემპერატურა: 16–18° © საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი წყარო: მარანი Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა