Jump to content
×
×
  • Create New...

ალადასტური, დათოს მარანი, 2019


Recommended Posts

  • ფორუმელი

/files/pictures/aladasturi-273.jpg

სტილი: ქვევრის ტრადიციული მშრალი წითელი ღვინო, ერთი თვე ჭაჭაზე მაცერაციით

ადგილი: გურია, ჩოხატაური, ერკეთი

ჯიში: ალადასტური

ალკოჰოლი: 12%

ფერი: გამჭვირვალე ალუბლისფერი

სურნელი: წვრილი ალუბალი, წითელი კენკრა, მწიფე წითელი ტყემალი და მცენარეული ტონები.

გემო: ახალგაზრდა, მაღალმჟავიანი, გამჭოლი ღვინოა, ძალზე ხალისიანი.

კერძი: ამოლესილი ლობიო, აჯაფსანდალი, ჩახოხბილი, შემწვარი გოჭი

მიტანის ტემპერატურა: 12–14°

© საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი

წყარო: მარანი

 

 
Share on other sites

შექმენი ექაუნთი ან გაიარე ავტორიზაცია

დასაპოსტად რეგისტრაცია ან ავტორიზაციაა საჭირო

რეგისტრაცია

შეგიძლია ძალიან მარტივად დარეგისტრირდე და პოსტო

რეგისტრაცია

ავტორიზაცია

Already have an account? Sign in here.

შესვლა
 Share