Jump to content
×
×
  • Create New...

ალადასტური, დათოს მარანი, 2019


Recommended Posts

  • ფორუმელი

/files/pictures/aladasturi-273.jpg

სტილი: ქვევრის ტრადიციული მშრალი წითელი ღვინო, ერთი თვე ჭაჭაზე მაცერაციით

ადგილი: გურია, ჩოხატაური, ერკეთი

ჯიში: ალადასტური

ალკოჰოლი: 12%

ფერი: გამჭვირვალე ალუბლისფერი

სურნელი: წვრილი ალუბალი, წითელი კენკრა, მწიფე წითელი ტყემალი და მცენარეული ტონები.

გემო: ახალგაზრდა, მაღალმჟავიანი, გამჭოლი ღვინოა, ძალზე ხალისიანი.

კერძი: ამოლესილი ლობიო, აჯაფსანდალი, ჩახოხბილი, შემწვარი გოჭი

მიტანის ტემპერატურა: 12–14°

© საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი

წყარო: მარანი

A = P(1 + r100r100)nn and CI = A - P = P{(1 + r100r100)nn - 1}

 
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share

  • Who's Online   3 all people including: 0 წევრი, 1 ანონიმური, 2 ვიზიტორი სრულად ნახვა

    • Chrome(5)
    • YandexBot(6)
    • Googlebot(1)