Jump to content
×
×
  • Create New...

ციცქა-კრახუნა, ამირან ვეფხვაძის მარანი, 2019


Recommended Posts

  • ფორუმელი

/files/pictures/tsitska-krakh-345.jpg

სტილი: ქვევრის ტრადიციული თეთრი ღვინო 2 დღე სრულ ჭაჭაზე დავარგებით.

ადგილი: იმერეთი, ზესტაფონი

ჯიში: ციცქა (70%), კრახუნა (30%)

ალკოჰოლი: 13%

ფერი: მოლიმნისფრო ჩალისფერი

სურნელი: მოტკბო პირველი სურნელები აქვს, სადაც მუშმალისა და მწიფე თეთრი ხილის ტონებს მცენარეული არომატებიც ემატება.

გემო: მაღალმჟავიანი, ძალზე ენერგიული ღვინოა ხანგრძლივი დაბოლოებით

კერძი: მოხარშული ფრინველი, თევზი, სალათები, ხაჭაპური

მიტანის ტემპერატურა: 10-12°

© საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი

წყარო: მარანი

 

 
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share