Jump to content
×
×
  • Create New...

ბუდეშური, ნიკალას მარანი, 2019


Recommended Posts

  • ფორუმელი

/files/pictures/budeshuri-2357.jpg

სტილი: ქვევრის ტრადიციული წითელი მშრალი ღვინო, ჭაჭის გარეშე

ადგილი: კახეთი, გურჯაანი, კარდანახი

ჯიში: საფერავი ბუდეშურისებრი

ალკოჰოლი: 15%

ფერი: გამჭვირვალე ალუბლისფერი

სურნელი: წითელი ხილისა და კენკრის გამოხატური ტონები - კოწახური, წითელი მოცხარი, მწიფე ბალი.

გემო: მაღალმჟავიანი, ძლიერი ღვინოა ხანგრძლივი დაბოლოებით.

კერძი: ღორის მწვადი, ხბოს მწვადი, შემწვარი ბოსტნეული და ლობიო

მიტანის ტემპერატურა: 16–18°

© საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი

წყარო: მარანი

 

 
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share

  • Who's Online   211 all people including: 0 წევრი, 1 ანონიმური, 210 ვიზიტორი სრულად ნახვა

    • Chrome(16)
    • Googlebot(3)
    • Facebookexternalhit(1)