ფორუმელი Moor Posted 12 მარტი, 2021 Posted 12 მარტი, 2021 /files/pictures/budeshuri-2357.jpg სტილი: ქვევრის ტრადიციული წითელი მშრალი ღვინო, ჭაჭის გარეშე ადგილი: კახეთი, გურჯაანი, კარდანახი ჯიში: საფერავი ბუდეშურისებრი ალკოჰოლი: 15% ფერი: გამჭვირვალე ალუბლისფერი სურნელი: წითელი ხილისა და კენკრის გამოხატური ტონები - კოწახური, წითელი მოცხარი, მწიფე ბალი. გემო: მაღალმჟავიანი, ძლიერი ღვინოა ხანგრძლივი დაბოლოებით. კერძი: ღორის მწვადი, ხბოს მწვადი, შემწვარი ბოსტნეული და ლობიო მიტანის ტემპერატურა: 16–18° © საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი წყარო: მარანი Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა