Jump to content
×
×
  • Create New...

ხაში


Dude
 Share

Recommended Posts

Posted (შესწორებული)
1 საათის წინ, cosmia said:

ნაბახუსევზე სადღეგრძელოს იდეაც მაქვს. ვსო ახლა უნდა გადავწყვიტო როდის გამოვტყვრე

:lol:

გამოტყვრომა არაა საჭირო.

მაშასადამე, ვდჯებით მაგიდასთან სადაც ოხშივარავარდნილი ქაფქაფა , ისეთი ქაფქაფა რომ ნაპერწკლებს ისროდეს ხაში დგას დიდი მათლაფით.

ხორცს (მხოლოდ ფაშვი) ვიღებთ ცალკე თეფშზე

ამ დროს უნდა ვეცადოთ ცხვირით არ ვისუნთქოთ (ეს აუცილებელია)

ვაგემებთ მარილით (იმაზე ორჯერ მეტით ვიდრე ფიქრობთ რომ ეყოფა, მარა დამატება შეიძლება კიდევ მოითხოვოს)

და ნიორით (ასევე როგორც მარილი)

შემდეგ არყის ჭიქას ერთი ხელის მოსმით გადავუძახებთ სადაც ჯერ არსს (ჭიქას არა, არაყს)

და ამოვისუნთქავთ (თუმცა ცხვირი აუცილებლად გათიშულია პროცესში)

და ერთ კოვზ წვნიანს ვიღებთ და სულის ერთი ორი შებერვის შემდეგ შევექცევით

აი აქ, მაშინვე იგძნობთ რომ რაღაც დიდს ამოუცნობს და ამასთან ძალიან სწორს და მართალს მიაგენით, ტიპა აქამდე რატო არ ვიცოდი?

და ცხვირიც შეგიძლიათ ჩართოთ სუნთქვის პროცესში უკვე.

ამის შემდეგ ცოტა კორექტირება შეიძლება მოგიწიოთ მარილის და ნიორის კიდევ.

და შემდეგ ეგრევე მიაყოლებთ ორ სამ კოვზს

შემდეგ აიღებთ ხორცის ნაჭერს, დაადებთ ზედ ნიორს მოაყრით მარილს და მოათავსებთ კბილებსშორის და აუჩქარებლად შეექცევით და მიხვდებით რომ ყველაფერი კარგადაა და მშვენიერია ყველაფერი

და აქ გაგახსენდებათ რომ არაყიც გაქვთ,

შემდეგ თავიდან იწყება და შემდეგ ხვდებით რომ თქვენ ხაშს ეკუთვნით და ხაში თქვენ გეკუთვნით სამარადჟამოდ და აწ და მარადის და უკუნითი უკუნისამდის

Edited by Eric
Share on other sites

  • ფორუმელი
5 საათის წინ, Eric said:

გამოტყვრომა არაა საჭირო.

მაშასადამე, ვდჯებით მაგიდასთან სადაც ოხშივარავარდნილი ქაფქაფა , ისეთი ქაფქაფა რომ ნაპერწკლებს ისროდეს ხაში დგას დიდი მათლაფით.

ხორცს (მხოლოდ ფაშვი) ვიღებთ ცალკე თეფშზე

ამ დროს უნდა ვეცადოთ ცხვირით არ ვისუნთქოთ (ეს აუცილებელია)

ვაგემებთ მარილით (იმაზე ორჯერ მეტით ვიდრე ფიქრობთ რომ ეყოფა, მარა დამატება შეიძლება კიდევ მოითხოვოს)

და ნიორით (ასევე როგორც მარილი)

შემდეგ არყის ჭიქას ერთი ხელის მოსმით გადავუძახებთ სადაც ჯერ არსს (ჭიქას არა, არაყს)

და ამოვისუნთქავთ (თუმცა ცხვირი აუცილებლად გათიშულია პროცესში)

და ერთ კოვზ წვნიანს ვიღებთ და სულის ერთი ორი შებერვის შემდეგ შევექცევით

აი აქ, მაშინვე იგძნობთ რომ რაღაც დიდს ამოუცნობს და ამასთან ძალიან სწორს და მართალს მიაგენით, ტიპა აქამდე რატო არ ვიცოდი?

და ცხვირიც შეგიძლიათ ჩართოთ სუნთქვის პროცესში უკვე.

ამის შემდეგ ცოტა კორექტირება შეიძლება მოგიწიოთ მარილის და ნიორის კიდევ.

და შემდეგ ეგრევე მიაყოლებთ ორ სამ კოვზს

შემდეგ აიღებთ ხორცის ნაჭერს, დაადებთ ზედ ნიორს მოაყრით მარილს და მოათავსებთ კბილებსშორის და აუჩქარებლად შეექცევით და მიხვდებით რომ ყველაფერი კარგადაა და მშვენიერია ყველაფერი

და აქ გაგახსენდებათ რომ არაყიც გაქვთ,

შემდეგ თავიდან იწყება და შემდეგ ხვდებით რომ თქვენ ხაშს ეკუთვნით და ხაში თქვენ გეკუთვნით სამარადჟამოდ და აწ და მარადის და უკუნითი უკუნისამდის

ერთი რჩევა ჩვენთან რაც მარილი იყიდება ჩვენთან ყველა იოდიზირებულია

საშინლად უცვლის გემოს ყველა კერძს ხაშს განსაკუთრებით

თეთრი ქვამარილი იყიდება გამოფენასთან ეგ იყიდეთ და დანაყეთ ან დაფქვით

მერე ნახეთ ნაღდი გემო.

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
4 minutes წინ, გურიელ said:

ერთი რჩევა ჩვენთან რაც მარილი იყიდება ჩვენთან ყველა იოდიზირებულია

საშინლად უცვლის გემოს ყველა კერძს ხაშს განსაკუთრებით

თეთრი ქვამარილი იყიდება გამოფენასთან ეგ იყიდეთ და დანაყეთ ან დაფქვით

მერე ნახეთ ნაღდი გემო.

ჰო ნიორი ჩინური არ ვარგა ისრიანი იყიდეთ

ნუ ხაში ხომ თავითავად ნაღდი უნდა იყოს და ოტკაც :)

 

Share on other sites

9 საათის წინ, გურიელ said:

ერთი რჩევა ჩვენთან რაც მარილი იყიდება ჩვენთან ყველა იოდიზირებულია

საშინლად უცვლის გემოს ყველა კერძს ხაშს განსაკუთრებით

თეთრი ქვამარილი იყიდება გამოფენასთან ეგ იყიდეთ და დანაყეთ ან დაფქვით

მერე ნახეთ ნაღდი გემო.

 

დიახ, ნამდვილი გურმანის რჩევაა.

 

ხაში გენიალური კერძია გენიალურად მარტივი ინგრედიენტების სიით.

ძვლოვანი სისტემის ტრამვებზე ექიმები მედიკამენტებთან ერთად ხაშს ნიშნავენ. ვინც აზრზეა.

Share on other sites

  • ფორუმელი
11 საათის წინ, გურიელ said:

ორ ვეგანს ვიცნობ არანაირ ხორცს არ მიირთმევენ გარდა ხაშისა 

 

რანაირი ვეგანები არიან :lol:

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
On 2/25/2021 at 11:38 PM, გურიელ said:

ერთი რჩევა ჩვენთან რაც მარილი იყიდება ჩვენთან ყველა იოდიზირებულია

საშინლად უცვლის გემოს ყველა კერძს ხაშს განსაკუთრებით

თეთრი ქვამარილი იყიდება გამოფენასთან ეგ იყიდეთ და დანაყეთ ან დაფქვით

მერე ნახეთ ნაღდი გემო.

 

:up:

Share on other sites

  • ფორუმელი

დღეს კიდევ ერთხელ გამოვცადე მისი მაცოცხლებელი ძალა :boxing:<3

Life is serious.

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share