Jump to content
×
×
  • Create New...

კითხვა / პასუხი


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი

არადა ისე გაყიდვაში 15-20%-ანებია და მაიმუნობენ ეტყობა რაღაცას :esraaris:

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@cosmia

კარგი იქნება, ბლინებს ძირითადად ნუთელა ბანანით ვამზადებ ხოლმე ან თაფლით

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
30 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

@cosmia 
არაჟანი წესით ცარიელი ცხიმია, 100 თუ არა 95% მაინც და განა რის ნაცვლად უნდა უყო, რომ იმას არაჟანზე მეტი კალორიები ჰქონდეს??? :spy:

რომელ არაჟანს ჭამ? 

ქობულეთური მომწონს მე, 25% ცხიმი. მერე რა. ლაქტოზაა და არა შაქარი ან მხოლოდ ცხიმი, კრემს რომ აკეთებ ჯერ აკეთებ ფქვილის შაქრის და რძის ან მალაკოსგან ბაზას, მერე კარაქი მერე ისევ მალაკო რომელი ჯობია ეგ თუ  არაჟანი რომელშიც ხილის ნაკლებად ტკბილ მურაბას ათქვეფ? 

26 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

არადა ისე გაყიდვაში 15-20%-ანებია და მაიმუნობენ ეტყობა რაღაცას :esraaris:

?

ეს ვერ გავიგე

 

13 minutes წინ, marguerite said:

@cosmia

კარგი იქნება, ბლინებს ძირითადად ნუთელა ბანანით ვამზადებ ხოლმე ან თაფლით

ჩემთვის ზედმეტად ერთგვაროვანი გემო აქვს მაგ კომბინაციას :esraaris:

ბაბუაჩემს და ბებიაჩემს ვყიდულობდი ხოლმე 1 კგიან შოკოლადის კარაქს რაღაც თურქულს, ბოლო ხანები ვერ ვიპოვე ვერსად, გამისინჯავს სხვათა შორის და ნუტელას არაფრით ჩამოუვარდება, თხილის არომატი აქვს, სულ ჩამქონდა ხოლმე მინ ორი ცალი და ახლა რომ ვიყავი ვერ ჩავიტანე მივხვდი ელოდნენ...  მარტში რომ წავალ იქნებ მაგ დროისთვის ვიპოვო სადმე, დილაობით ჩაისთან ევასებათ...  

 

Edited by cosmia

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
11 minutes წინ, cosmia said:

რომელ არაჟანს ჭამ? 

ყველას :lalala:
 

11 minutes წინ, cosmia said:

კრემს რომ აკეთებ ჯერ აკეთებ ფქვილის შაქრის და რძის ან მალაკოსგან ბაზას, მერე კარაქი მერე ისევ მალაკო რომელი ჯობია ეგ თუ  არაჟანი რომელშიც ხილის ნაკლებად ტკბილ მურაბას ათქვეფ? 

მერავი :meravi:
 

 

11 minutes წინ, cosmia said:

ეს ვერ გავიგე

წესით რძე რომ მოიგდებს თავზე ნაღებს, ეგ უნდა მოხადო ფრთხილად და მოაგროვო რამდენიმე მოწველის. ხოდა ეგა არაჟანი, რომელიც ცარიელი ცხიმია, თუმცა გაყიდვაში რაც არის გაშვებული, არის 15-დან 20%-მდე და ეტყობა რაღაც მაიმუნობებს უმატებენ-მეთქი
ადრე იყო სვანური არაჟანი 25%-ანი და მაგას ვეტანებოდი ამ 7-8 წლის წინ ალბათ

Edited by საწყალი ოსვალდო რიოსი

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
8 minutes წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

წესით რძე რომ მოიგდებს თავზე ნაღებს, ეგ უნდა მოხადო ფრთხილად და მოაგროვო რამდენიმე მოწველის. ხოდა ეგა არაჟანი, რომელიც ცარიელი ცხიმია, თუმცა გაყიდვაში რაც არის გაშვებული, არის 15-დან 20%-მდე და ეტყობა რაღაც მაიმუნობებს უმატებენ-მეთქი
ადრე იყო სვანური არაჟანი 25%-ანი და მაგას ვეტანებოდი ამ 7-8 წლის წინ ალბათ

ახლაც არის სვანური არაჟანი...

ყველა ეს არაჟანი არის აღდგენილი რძისგან ანუ ნატურალურზე ჩვენ ბოდიში :givi: 

აუ ისე კი არ ვიცი რეალურად როგორ აკეთებენ, თავზე რასაც ხდიან რძეს მისგან კარაქს ამზადებენ,  რაჭას და ბავშვობას მახსენებს ეგ კარაქი :givi: 

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

დილას ბრინჯით ვისაუზმე და რაღაც მალე მომშივდა ძლიერად და რატო????

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
5 საათის წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said:

დილას ბრინჯით ვისაუზმე და რაღაც მალე მომშივდა ძლიერად და რატო????

იმიტომ რომ ნახშირწყალია ბრინჯი :getakva:

გადააკონვერტირა ორგანიზმმა გლუკოზად ცოტა ხანი გეყო და ისევ გშია :fofo:

 

Edited by cosmia

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
9 minutes წინ, cosmia said:

იმიტომ რომ ნახშირწყალია ბრინჯი :getakva:

გადააკონვერტირა ორგანიზმმა გლუკოზად ცოტა ხანი გეყო და ისევ გშია :fofo:

ჰმ :esraaris:


ბავშვი რატომ დაიყენე ავატარად? ეს არაკულინარიული კითხვაა და მარგომ მაპატიოს :lalala:

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share