ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 6 თებერვალი, 2021 Posted 6 თებერვალი, 2021 თქვენც აკეთებთ ხოლმე? ჯერ რომ ბრაწავენ ტაფაზე და მერე ასხამენ წყალს. ერთხელ შევესწარი მაგ მეთოდით მომზადებას. ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 6 თებერვალი, 2021 Posted 6 თებერვალი, 2021 1 საათის წინ, დათვების მეგობარი said: თქვენც აკეთებთ ხოლმე? ჯერ რომ ბრაწავენ ტაფაზე და მერე ასხამენ წყალს. ერთხელ შევესწარი მაგ მეთოდით მომზადებას. რაჭაში გვიკეთებდნენ ხოლმე მახსოვს და პიტნის ჩაისთან ერთად ასწორებდა ბავშვობაში. ანუ ეგეთ მააკრონს ახეხდი მერე თავზე ყველს ხო? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 6 თებერვალი, 2021 Author Posted 6 თებერვალი, 2021 2 minutes წინ, cosmia said: ანუ ეგეთ მააკრონს ახეხდი მერე თავზე ყველს ხო? რავი, ყველი ყველანაირს შეიძლება მოაყარო. შემწვარსაც, მოხარშულსაც. ასევე შიგ შეგიძლია ჩააწვა ან ჩაახარშო. მე როცა შევესწარი ამ მეთოდით მომზადებას, ყველი არ მოგვიყრია. ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 6 თებერვალი, 2021 Posted 6 თებერვალი, 2021 ასე ვერმიშელი მაქვს ნანახი და საშინლად არ მომწონს, მოყავისფროები რომ არის. ჯერ მოხარშული და მერე შებრაწული მიყვარს ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 8 თებერვალი, 2021 Posted 8 თებერვალი, 2021 მმმ, კაი ვერმიშელი კაია მარა ამ ბოლოს წინა დროს მოშუშულ და მერე მოხარსულ ვერმიშელს მივეჩვიე სწორედ მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა