Jump to content
×
×
  • Create New...

შემწვარი მაკარონი უკუღმა


Recommended Posts

  • ფორუმელი

თქვენც აკეთებთ ხოლმე? ჯერ რომ ბრაწავენ ტაფაზე და მერე ასხამენ წყალს. ერთხელ შევესწარი მაგ მეთოდით მომზადებას.

ბულკი ვარ ჩვეულებრივი © Mulan
ბებიაჩემი გრძნეული ქალი იყო © Mulan

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 საათის წინ, დათვების მეგობარი said:

თქვენც აკეთებთ ხოლმე? ჯერ რომ ბრაწავენ ტაფაზე და მერე ასხამენ წყალს. ერთხელ შევესწარი მაგ მეთოდით მომზადებას.

რაჭაში გვიკეთებდნენ ხოლმე მახსოვს და პიტნის ჩაისთან ერთად ასწორებდა ბავშვობაში. ანუ ეგეთ მააკრონს ახეხდი მერე თავზე ყველს ხო? 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, cosmia said:

ანუ ეგეთ მააკრონს ახეხდი მერე თავზე ყველს ხო? 

რავი, ყველი ყველანაირს შეიძლება მოაყარო. შემწვარსაც, მოხარშულსაც. ასევე შიგ შეგიძლია ჩააწვა ან ჩაახარშო. მე როცა შევესწარი ამ მეთოდით მომზადებას, ყველი არ მოგვიყრია.

ბულკი ვარ ჩვეულებრივი © Mulan
ბებიაჩემი გრძნეული ქალი იყო © Mulan

Share on other sites

  • ფორუმელი

ასე ვერმიშელი მაქვს ნანახი და საშინლად არ მომწონს, მოყავისფროები რომ არის.

 

ჯერ მოხარშული და მერე შებრაწული მიყვარს <3

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

მმმ, კაი ვერმიშელი კაია :lalala:
მარა ამ ბოლოს წინა დროს მოშუშულ და მერე მოხარსულ ვერმიშელს მივეჩვიე სწორედ

მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული :bravo:

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share