ფორუმელი Holden Caulfield Posted 6 თებერვალი, 2021 Posted 6 თებერვალი, 2021 ონლაინ, Moor said: რა ლი ზიქი. ქართველისთვის ძაან მარტივია ჩინური სამზარეულო. ბლომად ჯიგრული კერძები აქვთ ვაღიარებ რაღაც პერიოდი მეგონა რომ მხოლოდ ყლეობეს ჭამდენ შეგიძლიათ დამაფეისპალმოთ ეს გოგო ბევრ ადგილობრივ პროდუქტს იყენებ და თან ტრადიციულად ამაზადებს ბამბუკის ძირების შეჭამანდიც კი გააკეთეთა და ლოტოსის ყვავილების კიდე მიდი გააკეთე თუ მარტივია Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 6 თებერვალი, 2021 Posted 6 თებერვალი, 2021 თუ არსებობენ ჩემ გარდა ადამიანები, უცხო გემოების გასინჯვა რომ არ შეუძლიათ ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 6 თებერვალი, 2021 Author Posted 6 თებერვალი, 2021 6 minutes წინ, Holden Caulfield said: ბამბუკის ძირების შეჭამანდიც კი გააკეთეთა და ლოტოსის ყვავილების კიდე ბათუმის ბამბუკის მწნილი ჩვენთანაც კეთდება. ლოტუსს კიდევ ქუთაისის ან თბილისის ბოტანიკურში თუ მოიპარავ 1 minute წინ, marguerite said: თუ არსებობენ ჩემ გარდა ადამიანები, უცხო გემოების გასინჯვა რომ არ შეუძლიათ კი რამდენიც გინდა! ძირითადად ადამიანებს ექსპერიმენტები არ უყვართ. შეიძლება დაგიდგეს ეგ პერიოდი ცხოვრებაში როცა სხვა გემოების და სურნელების ძებნა დაიწყო... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Holden Caulfield Posted 6 თებერვალი, 2021 Posted 6 თებერვალი, 2021 2 minutes წინ, cosmia said: ბათუმის ბამბუკის მწნილი ჩვენთანაც კეთდება. ლოტუსს კიდევ ქუთაისის ან თბილისის ბოტანიკურში თუ მოიპარავ უი არ ვიცოდი ბამბუკს მეგინა მარტო პანდები ჭამდენ ყველაფერს იყენებენ და მიირთმევენ მე მგონი არაფერს ყრიან ტოფუს მომზადების პროცესი იყო ძაან საინტერეოს სოიოს მოყვანიდან დაწყებული ყველა ეტაპი აწვს გადაღებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 6 თებერვალი, 2021 Author Posted 6 თებერვალი, 2021 ონლაინ, Holden Caulfield said: ტოფუს მომზადების პროცესი იყო ძაან საინტერეოს სოიოს მოყვანიდან დაწყებული ყველა ეტაპი აწვს გადაღებული კიი მჟავდება ოღონდ ნორჩი ბამბუკი ლოტუსი და ყველა ყვავილი რომელიც შხამიანი არაა შეგიძლია დაამარინადო და ჭამო. გააჩნია რა გინდა ტოფუ ჩვენთან მგონი არც იყიდება ხო? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Holden Caulfield Posted 6 თებერვალი, 2021 Posted 6 თებერვალი, 2021 5 minutes წინ, cosmia said: ტოფუ ჩვენთან მგონი არც იყიდება ხო მგონი იყიდება 6 minutes წინ, cosmia said: კიი მჟავდება ოღონდ ნორჩი ბამბუკი გაგისინჯავს?? ლოგიკურია აჭარაში იქნება მიღებული მაგის მწნილი Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 6 თებერვალი, 2021 Author Posted 6 თებერვალი, 2021 1 minute წინ, Holden Caulfield said: მგონი იყიდება გაკეთებაც შეიძლება უბრალოდ მე არ ვგიჟდები მასზე, აბლენდერებ წურავ და მერე გადის იმ პროცესს რასაც რძე ყველამდე აი ნუშის რძე ან სეზამის რძე თუ გაგიკეთებია იგივე ტექნოლოგიით ამზადებ სოიოსგანაც რა... 2 minutes წინ, Holden Caulfield said: გაგისინჯავს?? მჟავეულის ფანი არ ვარ. ორ კვირაში ვაპირებ ბათუმში ჩასეირნებას და დავძებნი აუცილებლად! ჩემ დაქალებს ევასებათ ექსპერიმენტები, სიამოვნებით დამთანხმდებიან თებერვლის ბათუმში ბამბუკის მჟავეს ძებნაზე, უკვე საინტერესოდ ჟღერს გული მიგრძნობს ბევრ დებილობას გავაკეთებთ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Holden Caulfield Posted 6 თებერვალი, 2021 Posted 6 თებერვალი, 2021 5 minutes წინ, cosmia said: გაკეთებაც შეიძლება უბრალოდ მე არ ვგიჟდები მასზე, აბლენდერებ წურავ და მერე გადის იმ პროცესს რასაც რძე ყველამდე აი ნუშის რძე ან სეზამის რძე თუ გაგიკეთებია იგივე ტექნოლოგიით ამზადებ სოიოსგანაც ზოგადა ჭამა არ მეჯავრება მგრამ მივხვდი: არც ისე მიყვარს რომ მაგდენი ვიჩალიჩო საჭმლის გამო აუცილებლად გასინჯე და გაგვიზიარე შტაბეჭდილება Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა