Jump to content
×
×
  • Create New...

ჩახოხბილი


 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

შემადგბელობა

  • ქათამი - 1 ცალი, პატარა ზომის
  • ხახვი - 6-7 თავი
  • პამიდორი - 1 კგ, კანგაცლილი, დაჭყლეტილი
  • ქინძი - 1 კონა
  • რეჰანი - 1 კონა
  • ერბო
  • მარილი
  • მწვანე წიწაკა

 

მომზადება

ხოხობი მშრალად გავპუტოთ (არ დავმდუღროთ!), შევტრუსოთ და გავასუფთავოთ. დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში და დავასხათ იმდენი წყალი, რომ დაფაროს. ქვაბი დავდგათ ცეცხლზე. როცა წყალი დაშრება, დავაყაროთ წვრიალად დაჭრილი ხახვი, ერბო და ვშუშოთ, სანამ დარბილდება. თუ კერძს ნანადირევისგან მოვამზადებთ, უფრო დიდხანს დასჭირდება მზადება. ხორცი რომ კარგად დარბილდება, დავუმატოთ პამიდორი, მარილი და წიწაკა. 5-10 წუთში დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.

chaxoxbili_rR2Lox6-crop-c0-5__0-5-450x301-70.jpg

Edited by Rossi
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share

  • Who's Online   134 all people including: 2 წევრი, 0 ანონიმური, 132 ვიზიტორი სრულად ნახვა

    • t-90
    • Chrome(24)
    • Googlebot(1)
    • YandexBot(12)
    • Facebookexternalhit(2)
    • Freeman