Jump to content
×
×
  • Create New...

სამზარეულოს ჰიგიენა


Recommended Posts

  • ფორუმელი

დავეხმაროთ ერთმნეთს, როგორ ვინარჩუნებთ სამზარეულოში სისუფთავეს.

დავწეროთ კონკრეტულად ნიჟარას, გამწოვს,თეთრ თეფშებს, ქვებებს და ა.შ, რით ვწმენდთ.

ვინც ერკვევით ამ საკითხში იქნებ ჩამოწეროთ, რადგან ნიჟარას ლაქები დავამჩნიე ცოტა ხნის წინ და შესაბამისად საჭირო თემაა.

ერთით დავიწყებ, რომ ყვითელი სიფ კრემით ვხეხავ თეთრ თეფშებს კვირაში ერთხელ(ცუდს ხომ არ ვშვრები?)

cheap-kitchen-organizing-tips-2-1561141452.png

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
On 1/19/2021 at 9:29 PM, marguerite said:

რომ ყვითელი სიფ კრემით ვხეხავ თეთრ თეფშებს კვირაში ერთხელ(ცუდს ხომ არ ვშვრები?)

კვირაში ერთხელ არ გეზარება ?

:hi:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Holden Caulfield

თვეში ერთხელაც მეზარება, მაგრამ საჭიროება რომ მოითხოვს :hahaaa:

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, marguerite said:

@Holden Caulfield

თვეში ერთხელაც მეზარება, მაგრამ საჭიროება რომ მოითხოვს :hahaaa:

პერიოდულად კი უნდა მარა კვირაში ერხელ ?? :D

ყავას თეფშიდან ხო არ სვამ :D

:hi:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Holden Caulfield

:lool:

ხშირ გამოყენებაშია თეფშები. თან მხოლოდ სულ თეთრებზე ვამბობ

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

ვიზიტორი
Posted (შესწორებული)

თეთრი ჭურჭელი მაქვს ძირითადად და მუდმმივად ვიყენებ სოდას. სოდა და ჟელე იდეალური კომბინაციაა თეთრი ჭურჭლის ფორმაში ყოფნისთვის. 

ქვაბებს ემალისას ვიყენებ და იქაც ანალოგიურად :givi: 

ვცდილობ ქიმია სამზარეულოში არ შემოვიტანო, დაჟე გაზსაც კი ისიც თეთრი მაქვს, სოდით ვწმენდ. 

აი ერთადერთი რაც ნერვებს მიშლის ნიჟარის ლაქებია და მანდ  სპეციალურ ''სინას'' რომელიც წყლის ლაქებს როცა იყენებს მშრალზე ხახუნის ძალით ვწმენდ. 

მგონია რომ ლიმონი და სოდა ყველა სამზარეულოში უნდა იყოს თან ყველა სეზონზე...

 

პ.ს. ეგეთი ღია სამზარეულოები არაპრაქტიკული, მგონია რომ ისეთი ქალებისთვისაა რა ფეხზე რომ კიდიათ სამზარეულოში ფუსფუსი და დეკორაცია რომ არის სამზარეულო მათთვის. 

 

 

Edited by mulan
Share on other sites

  • ფორუმელი

@mulan

არასდროს გამომიყენებია სოდა და ვცდი. რაც კარანტინია ხელები გამიუხეშდა ხეხვისა და რეცხვისგან :hahaaa: მიუხედავად იმისა,რომ ქირურგიული ხელთათმანით ვაკეთებ მსგავს საქმეებს. 

გეთანხმები. ეს ღია სამზარეულო საჩვენებლადაა ლამაზი, ერთი ადამიანისთვის ან წყვილისთვის, სადაც ნაკლებად კეთდება გაზზე სადილები, თორემ სხვანაირად ძნელია. პლუს რაც არ უნდა კარგი გაწოვის სისტემა იყოს საჭმლის კეთებისას სუნი მაინც დგება. 

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

ვიზიტორი
Posted (შესწორებული)
2 საათის წინ, marguerite said:

არასდროს გამომიყენებია სოდა და ვცდი

რაც უფრო მძიმე ქიმიურ ნივთიერებებ იყენებ მით უფრო უმუშავდება შენი სახლის ბაქტერიებს მდგრადობა ეწ ტოლერანტობა მუტირებენ და საბოლოო ჯამში მჟავაც კი არ უშველით მათ ამიტომ ჯობია მძიმე ქიმიას არ მიეძალო, სამზარეულოში მსგავსი მიდგომა მუშაობს აი აბაზანაში ქლორს და სიფს ვიყენებ...

ხო აი მართალი ხარ, რა  ღია სამზარეულო მაიცა რა...

ჩემ იდეალურ სამზარეულოში ზუსტად ვიცი რაც მექნება და როგორიც იქნება, თუ ამ სახლში ვიცხოვრებ ეზოზე ექნება გასასვლელი და არაფერი ზედმეტი არ იქნება, ყველაფერი კედლებში ფრანგულ სტილზე. მაღალი ნათელი ფანჯრები და ხის  ან  ფრანგული იატაკი,  აი ის ცნობილი კლასიკა :love: 

სამზარეულო და აბაზანა ყველაზე ფუნქციური ადგილებია და მანდ ზიზილპიპილოები სახლის მფლობელის უგემოვნებასთან ერთად უუნარობაზეც მეტყველებს...

Edited by mulan
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share