ფორუმელი marguerite Posted 19 იანვარი, 2021 Posted 19 იანვარი, 2021 დავეხმაროთ ერთმნეთს, როგორ ვინარჩუნებთ სამზარეულოში სისუფთავეს. დავწეროთ კონკრეტულად ნიჟარას, გამწოვს,თეთრ თეფშებს, ქვებებს და ა.შ, რით ვწმენდთ. ვინც ერკვევით ამ საკითხში იქნებ ჩამოწეროთ, რადგან ნიჟარას ლაქები დავამჩნიე ცოტა ხნის წინ და შესაბამისად საჭირო თემაა. ერთით დავიწყებ, რომ ყვითელი სიფ კრემით ვხეხავ თეთრ თეფშებს კვირაში ერთხელ(ცუდს ხომ არ ვშვრები?) 1 ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Holden Caulfield Posted 21 იანვარი, 2021 Posted 21 იანვარი, 2021 On 1/19/2021 at 9:29 PM, marguerite said: რომ ყვითელი სიფ კრემით ვხეხავ თეთრ თეფშებს კვირაში ერთხელ(ცუდს ხომ არ ვშვრები?) კვირაში ერთხელ არ გეზარება ? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 21 იანვარი, 2021 Author Posted 21 იანვარი, 2021 @Holden Caulfield თვეში ერთხელაც მეზარება, მაგრამ საჭიროება რომ მოითხოვს ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Holden Caulfield Posted 21 იანვარი, 2021 Posted 21 იანვარი, 2021 ონლაინ, marguerite said: @Holden Caulfield თვეში ერთხელაც მეზარება, მაგრამ საჭიროება რომ მოითხოვს პერიოდულად კი უნდა მარა კვირაში ერხელ ?? ყავას თეფშიდან ხო არ სვამ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 21 იანვარი, 2021 Author Posted 21 იანვარი, 2021 @Holden Caulfield ხშირ გამოყენებაშია თეფშები. თან მხოლოდ სულ თეთრებზე ვამბობ ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ვიზიტორი Posted 21 იანვარი, 2021 Posted 21 იანვარი, 2021 (შესწორებული) თეთრი ჭურჭელი მაქვს ძირითადად და მუდმმივად ვიყენებ სოდას. სოდა და ჟელე იდეალური კომბინაციაა თეთრი ჭურჭლის ფორმაში ყოფნისთვის. ქვაბებს ემალისას ვიყენებ და იქაც ანალოგიურად ვცდილობ ქიმია სამზარეულოში არ შემოვიტანო, დაჟე გაზსაც კი ისიც თეთრი მაქვს, სოდით ვწმენდ. აი ერთადერთი რაც ნერვებს მიშლის ნიჟარის ლაქებია და მანდ სპეციალურ ''სინას'' რომელიც წყლის ლაქებს როცა იყენებს მშრალზე ხახუნის ძალით ვწმენდ. მგონია რომ ლიმონი და სოდა ყველა სამზარეულოში უნდა იყოს თან ყველა სეზონზე... პ.ს. ეგეთი ღია სამზარეულოები არაპრაქტიკული, მგონია რომ ისეთი ქალებისთვისაა რა ფეხზე რომ კიდიათ სამზარეულოში ფუსფუსი და დეკორაცია რომ არის სამზარეულო მათთვის. Edited 21 იანვარი, 2021 by mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 21 იანვარი, 2021 Author Posted 21 იანვარი, 2021 @mulan არასდროს გამომიყენებია სოდა და ვცდი. რაც კარანტინია ხელები გამიუხეშდა ხეხვისა და რეცხვისგან მიუხედავად იმისა,რომ ქირურგიული ხელთათმანით ვაკეთებ მსგავს საქმეებს. გეთანხმები. ეს ღია სამზარეულო საჩვენებლადაა ლამაზი, ერთი ადამიანისთვის ან წყვილისთვის, სადაც ნაკლებად კეთდება გაზზე სადილები, თორემ სხვანაირად ძნელია. პლუს რაც არ უნდა კარგი გაწოვის სისტემა იყოს საჭმლის კეთებისას სუნი მაინც დგება. 1 ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ვიზიტორი Posted 21 იანვარი, 2021 Posted 21 იანვარი, 2021 (შესწორებული) 2 საათის წინ, marguerite said: არასდროს გამომიყენებია სოდა და ვცდი რაც უფრო მძიმე ქიმიურ ნივთიერებებ იყენებ მით უფრო უმუშავდება შენი სახლის ბაქტერიებს მდგრადობა ეწ ტოლერანტობა მუტირებენ და საბოლოო ჯამში მჟავაც კი არ უშველით მათ ამიტომ ჯობია მძიმე ქიმიას არ მიეძალო, სამზარეულოში მსგავსი მიდგომა მუშაობს აი აბაზანაში ქლორს და სიფს ვიყენებ... ხო აი მართალი ხარ, რა ღია სამზარეულო მაიცა რა... ჩემ იდეალურ სამზარეულოში ზუსტად ვიცი რაც მექნება და როგორიც იქნება, თუ ამ სახლში ვიცხოვრებ ეზოზე ექნება გასასვლელი და არაფერი ზედმეტი არ იქნება, ყველაფერი კედლებში ფრანგულ სტილზე. მაღალი ნათელი ფანჯრები და ხის ან ფრანგული იატაკი, აი ის ცნობილი კლასიკა სამზარეულო და აბაზანა ყველაზე ფუნქციური ადგილებია და მანდ ზიზილპიპილოები სახლის მფლობელის უგემოვნებასთან ერთად უუნარობაზეც მეტყველებს... Edited 21 იანვარი, 2021 by mulan Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა